köszi a bíztatást.....
versenyeket lehetne tartani, de díjakat és érmeket nem fogunk tudni felajánlani mindn versenyre
majd fûzöm a többieket, hogy tartsunk több versenyt
már csak pár képre várok, és rakom fel az eredményeket, a beszámolót és a képeket a webre, az egyesület honlapjára.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2003. június 27. - 14:12
Írta 2003. június 26. - 14:01
Szevasztok!
Èn is kinn voltam a hétvégi versenyen,igaz csak nézöként.(Nincs valami kóser bringám és ha azzal kellett volna elindulnom,akkor most tuti,hogy a biciklis angyalokkal versenyeznék.)Bátyám elindult a DH-n,de Csicsával versenyrekellni nincs értelme,majdnemhogy lehetetlen.Na meg ugye ott volt Stuki is (Ö sem egészen százas szerintem).Bicó kicsit visszafogott volt,mert másnap ment ejtöernyözni és az most fontosabb volt.Azért így is produkált.
Jó lenne,ha többször lenne ilyen,vagy hasonló verseny.Ha nem is minden héte,de havomta egyszer biztos.Èn szívesen nézelödöm,a srácok meg legalább tudnak versenyezni.
Így tovább a szervezéssel is.
Üdv:Bala
Èn is kinn voltam a hétvégi versenyen,igaz csak nézöként.(Nincs valami kóser bringám és ha azzal kellett volna elindulnom,akkor most tuti,hogy a biciklis angyalokkal versenyeznék.)Bátyám elindult a DH-n,de Csicsával versenyrekellni nincs értelme,majdnemhogy lehetetlen.Na meg ugye ott volt Stuki is (Ö sem egészen százas szerintem).Bicó kicsit visszafogott volt,mert másnap ment ejtöernyözni és az most fontosabb volt.Azért így is produkált.
Jó lenne,ha többször lenne ilyen,vagy hasonló verseny.Ha nem is minden héte,de havomta egyszer biztos.Èn szívesen nézelödöm,a srácok meg legalább tudnak versenyezni.
Így tovább a szervezéssel is.
Üdv:Bala
Írta 2003. június 25. - 13:10
Írta 2003. június 25. - 10:03
Írta 2003. június 25. - 06:45
a licenszigénylõ lapot beviszem a Tamáshoz, rányomjuk az egyesület pecsétjét, és azt akkor majd a nevezéssel együtt leadod, jó?
mi is így csináltuk xc-ben
mi is így csináltuk xc-ben
Írta 2003. június 24. - 13:08
Írta 2003. június 24. - 07:20
atis cc örülök, hogy tetszett a verseny, a Pósfalvi Tamáshoz is sokan bementek, és gratuláltak a versenyhez
én a mászóversenyen rekedtre kiabáltam magam, mert a Csicsa gyerek kitekerte a Sípályát (!) ....
õ is nyerte, nekem hiányzott másfél méter, és én is felértem volna
a beszámolót most írom, az eredményeket ma kapom meg, a képeket pedig a hétre ígérték, ha megkapom az anyagot, összeállítom és felrakom a webre
az xc-n jó kis pálya volt, a rámpaugratón akkorákat ugrottak, hogy csak kamilláztam, a dh-n meg lehetett azért gyorsulni, a pálya nekem nagyon tetszett, de a többieknek is
dhgyurma nemsokráa kész lesz a beszámoló, majd szólok
én a mászóversenyen rekedtre kiabáltam magam, mert a Csicsa gyerek kitekerte a Sípályát (!) ....
õ is nyerte, nekem hiányzott másfél méter, és én is felértem volna
a beszámolót most írom, az eredményeket ma kapom meg, a képeket pedig a hétre ígérték, ha megkapom az anyagot, összeállítom és felrakom a webre
az xc-n jó kis pálya volt, a rámpaugratón akkorákat ugrottak, hogy csak kamilláztam, a dh-n meg lehetett azért gyorsulni, a pálya nekem nagyon tetszett, de a többieknek is
dhgyurma nemsokráa kész lesz a beszámoló, majd szólok
Írta 2003. június 23. - 21:35
Sziasztok! Meséljetek milyen volt, és azt is írjátok meg , hogy hol lesznek a képek!
Írta 2003. június 23. - 18:22
Szevasz Mclane! király volt a verseny,jó volt a szervezés,bár nem lett volna rossz ha a sok nézelödõ közül is egy páran elindulnak.A pálya nekem elég kemény volt,de mi kb:1éve tekerünk,meg inkább maratonokon szoktunk indulni.Egyébként ismerjük egymást,együtt kajáltunk Szilvásváradon.A Tûzoltók vagyunk.Mégegyszer gratula,Dunamaratonon találkozunk.
Írta 2003. június 23. - 13:38
Írta 2003. június 21. - 18:58
Na végre hazaérkeztem!
Kimentem megnézni a pályát, de nem találtam meg ;D
Voltak kint emberkék akik a pályát szallagozták. de õk sem tudták neke megmondani, hogy hol lesz a pálya ???
Akkor reggel 8-kor a sípálya elõtt találkozzunk?
Ja és az egyes versenyszámok mikor kezdõdnek, mert haverok jönnének!
Akkor a DH idõmérés kire van bízva? rám?
És lett építve emelvény az induláshoz????
Kimentem megnézni a pályát, de nem találtam meg ;D
Voltak kint emberkék akik a pályát szallagozták. de õk sem tudták neke megmondani, hogy hol lesz a pálya ???
Akkor reggel 8-kor a sípálya elõtt találkozzunk?
Ja és az egyes versenyszámok mikor kezdõdnek, mert haverok jönnének!
Akkor a DH idõmérés kire van bízva? rám?
És lett építve emelvény az induláshoz????
Írta 2003. június 20. - 21:24
dhgyurma es left.....ha mégsem jöttök el, akkor majd szólok, ha lesznek képek a neten, mert készítünk párat, és akkor lehet majd csemegézni
Írta 2003. június 20. - 21:17
maul sorry, de tudnond kell, hogy a katlanos dh pályát leszavazták a többiek, nem én döntöttem el, hanem a többiek, tehát más lett kiválasztva...
a mostani a sípálya mellett megy le, és egy ugratóval végzõdik a pálya végén, amin ki lehet ugrani a mezõre
vasárnap 8-ra gyere ki, arra már ott lesznek a többiek is...
a mostani a sípálya mellett megy le, és egy ugratóval végzõdik a pálya végén, amin ki lehet ugrani a mezõre
vasárnap 8-ra gyere ki, arra már ott lesznek a többiek is...
Írta 2003. június 20. - 16:34
nnah akkor
ma voltunk kint, módosítottunk a dh pályán, ami rövid, de izgisebb lesz, mint amit eredetileg terveztünk....
megvan a rámpaugrató helye is
és sikerült a szponzorral elintézni, hogy dh és rámpaugrató versenyen is egy összetett kategória legyen, és az összetett elsõ három kapjon érmet és serleget az elsõ...
megvan az xc versenykör is, a mászóverseny helye ami még kérdéses, de úgy látszik az meglepetés lesz
Mindenkit szeretettel várunk!
ma voltunk kint, módosítottunk a dh pályán, ami rövid, de izgisebb lesz, mint amit eredetileg terveztünk....
megvan a rámpaugrató helye is
és sikerült a szponzorral elintézni, hogy dh és rámpaugrató versenyen is egy összetett kategória legyen, és az összetett elsõ három kapjon érmet és serleget az elsõ...
megvan az xc versenykör is, a mászóverseny helye ami még kérdéses, de úgy látszik az meglepetés lesz
Mindenkit szeretettel várunk!
Írta 2003. június 19. - 23:16
Hát mi tényleg elég messzirõl mennénk.
Bp. és Gyöngyös, csak ahogy elnézem a közlekedés elég macerás, úgyhogy nem tudom lesz e belõle v.mi.
A csalódás meg ne izgasson titeket, mert a kezdeményezésetek jó, remélem hamar kinövi magát, és hagyomány lesz belõle.
Úgyhogy hajrá!
Bp. és Gyöngyös, csak ahogy elnézem a közlekedés elég macerás, úgyhogy nem tudom lesz e belõle v.mi.
A csalódás meg ne izgasson titeket, mert a kezdeményezésetek jó, remélem hamar kinövi magát, és hagyomány lesz belõle.
Úgyhogy hajrá!
Írta 2003. június 19. - 22:01
http://195.70.37.181...l2/index?lap=18
www.szombathely.hu
szállásinfot találtok itt
de ez télleg csak egy kis összezördülés lesz, szal nem szeretném, ha csalódottan távoznátok
www.szombathely.hu
szállásinfot találtok itt
de ez télleg csak egy kis összezördülés lesz, szal nem szeretném, ha csalódottan távoznátok
Írta 2003. június 19. - 21:57
I. CANYON - RÁCIÓ
TEREPKERÉKPÁR FESZTIVÁL
A megyében elsõ alkalommal kerül megrendezésre MTB fesztivál Szombathelyen.
Az egész napos program keretében különbözõ versenyszámokban mérhetik össze tudásukat, ügyességüket és kitartásukat az indulók.
A versenyek mellett Trek, Kona és Merida kerékpárok bemutatójára is sor kerül.
Idõpont: 2003. június 22. vasárnap
Helyszín: Szombathely, Oladi Sípálya
Versenyszámok: IX. Parkerdõ Kupa - XC verseny
Rövidtávú mászóverseny
Rámpaugrató ügyességi verseny
A versenyekre nevezni a Canyon Kerékpárházban lehet, 500 Ft ellenében.
XC verseny kör: 4 km, szintkülönbség: 200 m
XC kategóriák, férfi és nõi:
Ifjúsági: 14 év alatt (1989 után született) - 1 kör
Junior: 14 - 18 év (1985 - 1989 között született) - 4 kör
Felnõtt: 18 - 34 év (1969 - 1984 között született) - 6 kör
Senior: 35 év felett (1969 elõtt született) - 4 kör
Rövidtávú mászóverseny:
összetett kategória, táv: 500m, szint: 20%
Rámpaugrató ügyességi verseny:
a sípálya területén felállított rámpán a leghosszabb ugrás elérése a cél, lehetõséget biztosítunk bemelegítésre, majd három ugrást mérünk.
XC versenydíjazás: kategóriánkénti elsõ három helyezett érem és tárgyjutalom,
összetett elsõ helyezettnek járó 5.000 Ft.-
A versenyeken résztvevõk között egy értékes Kona vázat sorsolunk ki.
Rámpaugrató versenyben egy összetett kategóriát djíazunk éremmel és kupával, ugyanígy a mászóversenyen is.
2003. június 16 - 22 között, és a verseny ideje alatt
a Canyon Kerékpárházban minden kerékpárra 5 % kedvezmény jár.
A versenyeken mindenki saját felelõsségére indul, fejvédõ használata minden kategóriában és versenyszámban kötelezõ.
TEREPKERÉKPÁR FESZTIVÁL
A megyében elsõ alkalommal kerül megrendezésre MTB fesztivál Szombathelyen.
Az egész napos program keretében különbözõ versenyszámokban mérhetik össze tudásukat, ügyességüket és kitartásukat az indulók.
A versenyek mellett Trek, Kona és Merida kerékpárok bemutatójára is sor kerül.
Idõpont: 2003. június 22. vasárnap
Helyszín: Szombathely, Oladi Sípálya
Versenyszámok: IX. Parkerdõ Kupa - XC verseny
Rövidtávú mászóverseny
Rámpaugrató ügyességi verseny
A versenyekre nevezni a Canyon Kerékpárházban lehet, 500 Ft ellenében.
XC verseny kör: 4 km, szintkülönbség: 200 m
XC kategóriák, férfi és nõi:
Ifjúsági: 14 év alatt (1989 után született) - 1 kör
Junior: 14 - 18 év (1985 - 1989 között született) - 4 kör
Felnõtt: 18 - 34 év (1969 - 1984 között született) - 6 kör
Senior: 35 év felett (1969 elõtt született) - 4 kör
Rövidtávú mászóverseny:
összetett kategória, táv: 500m, szint: 20%
Rámpaugrató ügyességi verseny:
a sípálya területén felállított rámpán a leghosszabb ugrás elérése a cél, lehetõséget biztosítunk bemelegítésre, majd három ugrást mérünk.
XC versenydíjazás: kategóriánkénti elsõ három helyezett érem és tárgyjutalom,
összetett elsõ helyezettnek járó 5.000 Ft.-
A versenyeken résztvevõk között egy értékes Kona vázat sorsolunk ki.
Rámpaugrató versenyben egy összetett kategóriát djíazunk éremmel és kupával, ugyanígy a mászóversenyen is.
2003. június 16 - 22 között, és a verseny ideje alatt
a Canyon Kerékpárházban minden kerékpárra 5 % kedvezmény jár.
A versenyeken mindenki saját felelõsségére indul, fejvédõ használata minden kategóriában és versenyszámban kötelezõ.
Írta 2003. június 19. - 21:55
nnah
szal
ez egy helyi terepfesztivál - szerûség lesz, ne számítsatok nagy durranásra, szeretnénk egy egész napos rendezvényt tartani, és jól érezni magunkat
tartunk egy kis xc versenyt, egy rövidtávú mászóversenyt, egy rámpaugrató ügyességi versenyt és egy kis dh-t...
nem tudom, hogy milyen messzirõl akartok jönni, hogy érdemes e útra kelnetek...
szeretnénk, ha minél többen jöbbétek, de ez csak egy eccerû kis helyi buli lesz, semmi komoly országos akármi, azt meg nem szeretném, ha csalódottan kellene távoznotok
ha szeretnétek egy baráti kis buliban résztvenni, akkor érdemes eljönni...az anyagiak sokmindennek korlátot szabtak nekünk, ezért ez szerény verseny lesz.... :-[
maul ötlete volt a dh, és nem tudom pl. hogy akarja mérni az idõket?
a kiírást bevágom ide, arra a dh még nem került fel, szal nem tudom, a szponzor itt mit tud felajánlani díjazás képpen
szal
ez egy helyi terepfesztivál - szerûség lesz, ne számítsatok nagy durranásra, szeretnénk egy egész napos rendezvényt tartani, és jól érezni magunkat
tartunk egy kis xc versenyt, egy rövidtávú mászóversenyt, egy rámpaugrató ügyességi versenyt és egy kis dh-t...
nem tudom, hogy milyen messzirõl akartok jönni, hogy érdemes e útra kelnetek...
szeretnénk, ha minél többen jöbbétek, de ez csak egy eccerû kis helyi buli lesz, semmi komoly országos akármi, azt meg nem szeretném, ha csalódottan kellene távoznotok
ha szeretnétek egy baráti kis buliban résztvenni, akkor érdemes eljönni...az anyagiak sokmindennek korlátot szabtak nekünk, ezért ez szerény verseny lesz.... :-[
maul ötlete volt a dh, és nem tudom pl. hogy akarja mérni az idõket?
a kiírást bevágom ide, arra a dh még nem került fel, szal nem tudom, a szponzor itt mit tud felajánlani díjazás képpen
Írta 2003. június 18. - 00:39
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Ha írnátok konkrétumokat is a versennyel kapcsolatban, talán nagyobb lenne az érdeklõdés rá az ország távolabbi részeibõl is! Mellesleg nemsokára itt a hétvége, és jó lenne tudni, hogy érdemes e útrakelni.
Üdvözlet mindenkinek.
Üdvözlet mindenkinek.
Írta 2003. június 17. - 19:27
Szevasz McClane!
Tudnál küldeni versenykiírást+ szálláslehetõséget?
Sátorozás vagy más. Idõmérés lesz?
Üdv Left
Tudnál küldeni versenykiírást+ szálláslehetõséget?
Sátorozás vagy más. Idõmérés lesz?
Üdv Left