maul stornó, el van intézve a dolog, bocsi
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2003. június 16. - 16:18
Írta 2003. június 16. - 09:28
maul azonnal hívd fel a tamást a canyonban, mert a sapálya tulajdonosa nem is tud a versenyrõl, és gáz van...
AZONNAL!!!!!!!!!!!!!!
>
AZONNAL!!!!!!!!!!!!!!
>
Írta 2003. június 13. - 21:35
maul nem egészen vagyok képben, a versenyre kijössz?
stucky-ékkal megpróbálok alkotni valamit, de egyedül nehéz lesz....
stucky-ékkal megpróbálok alkotni valamit, de egyedül nehéz lesz....
Írta 2003. június 13. - 20:28
Na McClane! ;D
Ma akkor befejeztem a pályát ???! Talán! Kicsit le van egyszerüsítve, mert nem volt idõm már megcsinálni! Mivel egész jövõ héten nem vagyok ittho, és csak szombaton este jövök haza, leíroim, hogy hol kéne leszallagozni a pályát! Hát akkor a pálya rajtja ott van, ahol megbeszéltük! Az erdõbe nem lesz bevive a pálya, hanem megy egyenesen! Ott avn akkor az ugrató, amit még ti csináltatok! Az után kb 10m-re építettem ma egy lightosabbat! Símán az úton mey a pálya, és spontán kanyarodjon le a katlanba! Nem kellett oldalfalat csinálni oda, mert ma végigmentem rajta ezerrel, és simán be lehet venn a nélkül! A katlan végére, megépítettem a döntött kanyart! Én úgy gondooltam, hogy a közönség érdekében, a sípálya aljára érjen a pálya, szóval menjen végig az útvonal a katlan aljától vezetõ egyenes úton végig a sípálya aljához! És akkor az út végén lévõ "kiugrató" után kb 15-20 méterre legyen a cél!
ui: A rajt és az ugrató elé amit ti csinálatok, még jó lene egy-két lépcsõt berakni, ??? egyy lépcsõt megcsinálni kb 15 perc! Szóval McClane jó lenne megcsinálni ezt!
Az ugrató: Kimentem apukámmal+ ugratós haverjaimmal a sípályára, és arra a megállapodásra jutottunk, hogy az ugratót az eddig is meglévõ ösvényre kéne rakni! Az alsó szakasz legtetejére, de ne legyen nagyobb 50cm-nél, mert simán meg lehet halni! ;D ;D
Jó lenne ha a versenyek gyõztesei kapnának érmet, szóval jó lenne venni! Ennek az ára megtérülhetne, ha monduj az indulók fizetnének mondjuk 150-200 FT nevezésidíjat!
Rajtszám szerintem nem annyira szükséges, mivel nevek alapján indítanánk õket!
Hangosbemoindó is jól jönne, de ha nincs tudok vinni! Szóval ezen jövõ szombatig gondolkozhatsz! Mert akkor jovök haza! ;D
Na akkor McClane! Jó szervezést, bocs hoy nem leszek itthon, családi program! Ja és a versenykiírást jó lenne osztogati és ragaszgatni!
Viszont látásra! Csók a családnak!
ui:Segítsen mindenki McClane-nek!!!!!!!!!!!!!
Ma akkor befejeztem a pályát ???! Talán! Kicsit le van egyszerüsítve, mert nem volt idõm már megcsinálni! Mivel egész jövõ héten nem vagyok ittho, és csak szombaton este jövök haza, leíroim, hogy hol kéne leszallagozni a pályát! Hát akkor a pálya rajtja ott van, ahol megbeszéltük! Az erdõbe nem lesz bevive a pálya, hanem megy egyenesen! Ott avn akkor az ugrató, amit még ti csináltatok! Az után kb 10m-re építettem ma egy lightosabbat! Símán az úton mey a pálya, és spontán kanyarodjon le a katlanba! Nem kellett oldalfalat csinálni oda, mert ma végigmentem rajta ezerrel, és simán be lehet venn a nélkül! A katlan végére, megépítettem a döntött kanyart! Én úgy gondooltam, hogy a közönség érdekében, a sípálya aljára érjen a pálya, szóval menjen végig az útvonal a katlan aljától vezetõ egyenes úton végig a sípálya aljához! És akkor az út végén lévõ "kiugrató" után kb 15-20 méterre legyen a cél!
ui: A rajt és az ugrató elé amit ti csinálatok, még jó lene egy-két lépcsõt berakni, ??? egyy lépcsõt megcsinálni kb 15 perc! Szóval McClane jó lenne megcsinálni ezt!
Az ugrató: Kimentem apukámmal+ ugratós haverjaimmal a sípályára, és arra a megállapodásra jutottunk, hogy az ugratót az eddig is meglévõ ösvényre kéne rakni! Az alsó szakasz legtetejére, de ne legyen nagyobb 50cm-nél, mert simán meg lehet halni! ;D ;D
Jó lenne ha a versenyek gyõztesei kapnának érmet, szóval jó lenne venni! Ennek az ára megtérülhetne, ha monduj az indulók fizetnének mondjuk 150-200 FT nevezésidíjat!
Rajtszám szerintem nem annyira szükséges, mivel nevek alapján indítanánk õket!
Hangosbemoindó is jól jönne, de ha nincs tudok vinni! Szóval ezen jövõ szombatig gondolkozhatsz! Mert akkor jovök haza! ;D
Na akkor McClane! Jó szervezést, bocs hoy nem leszek itthon, családi program! Ja és a versenykiírást jó lenne osztogati és ragaszgatni!
Viszont látásra! Csók a családnak!
ui:Segítsen mindenki McClane-nek!!!!!!!!!!!!!
Írta 2003. június 12. - 20:54
maul sorry, de a maraton miatt most nem tudok menni...talán jövõ hét, mondjuk hétfõ délután?
az úgy néz ki, hogy jó lenne
az úgy néz ki, hogy jó lenne
Írta 2003. június 12. - 13:33
Jó hogy ilyen sokakat érdekel az, hogy végre legyen egy normális pálya! ;D
Miért nem jött ki senki?
Én megyek ma, meg holnapi is!
Ma kint vagyok egész délután, holnap meg reggel!
Ha valaki jön, szóljon!
Miért nem jött ki senki?
Én megyek ma, meg holnapi is!
Ma kint vagyok egész délután, holnap meg reggel!
Ha valaki jön, szóljon!
Írta 2003. június 07. - 15:17
Vasárnap 15:00-kor a sípálya alján találkozó, a pályaépítés kapcsán. Hozzatok eszközöket (ásó, kapa, láncfûrész stb.)
Írta 2003. június 06. - 23:06
Köszi a felvilágosítást!
Már csak 1 apró részlet:
Sátorozni lehet ott v.hol, vagy tudtok valamilyen szálláslehetõséget?
Már csak 1 apró részlet:
Sátorozni lehet ott v.hol, vagy tudtok valamilyen szálláslehetõséget?
Írta 2003. június 06. - 07:24
maul bocsi, de az utolsó hozzászólásodat elindulás elõtt nem láttam, így fent kempeltem sípálya tetején
dhgyurma igen, lesz dh is, június 22-én lesz egy terepkerépár fesztivál szhelyen a sípályánál, ahol lesz xc verseny, rövidtávú mászóverseny, rámpaugrató ügyességi verseny, meg addigra csinálunk egy kisebb dh pályát, amekkorát ugye a terep megenged....
most vasárnap kezdjük el az egészet építgetni, tereprendezés, meg ilyesmik....
aki tud, jöjjön
dhgyurma igen, lesz dh is, június 22-én lesz egy terepkerépár fesztivál szhelyen a sípályánál, ahol lesz xc verseny, rövidtávú mászóverseny, rámpaugrató ügyességi verseny, meg addigra csinálunk egy kisebb dh pályát, amekkorát ugye a terep megenged....
most vasárnap kezdjük el az egészet építgetni, tereprendezés, meg ilyesmik....
aki tud, jöjjön
Írta 2003. június 05. - 20:51
Sziasztok!
Felkeltette a figyelmemet ez a szervezkedés, de nem igazán tudtam összerakni a képet. Ha jól sejtem, lesz valami DH is? Kialakult már valami konkrét elképzelés? KB mikor lenne esedékes ez a dolog, mert talán engem is érdekelne.
Elõre is köszi.
Üdv mindenkinek!
Felkeltette a figyelmemet ez a szervezkedés, de nem igazán tudtam összerakni a képet. Ha jól sejtem, lesz valami DH is? Kialakult már valami konkrét elképzelés? KB mikor lenne esedékes ez a dolog, mert talán engem is érdekelne.
Elõre is köszi.
Üdv mindenkinek!
Írta 2003. június 05. - 16:25
Írta 2003. június 05. - 06:56
azé' csak menjünk ki a sípályához, hogy a helyszínen tudjuk megbeszélni a dolgokat....
legyen inkább 19:30, jó?
valószínüleg csak kimegyek, de nem tekerek....
legyen inkább 19:30, jó?
valószínüleg csak kimegyek, de nem tekerek....
Írta 2003. június 04. - 17:55
Nekem megfelel akkor a sípályánál? Vagy felõlem nem is fontos tekerni! Ha tudszmondj jobbat!
Írta 2003. június 04. - 14:20
a tekerés csak valami nagyon gyenge kis tekergés legyen, mert totál kivagyok...
holnap este jó lenne a Parkos akkor? úgy 19:00 felé pl?
holnap este jó lenne a Parkos akkor? úgy 19:00 felé pl?
Írta 2003. június 04. - 08:06
Én amondó vagyok, hogy menjünk el egyik nap tekerni közösen, pl ma, vagy holnap! (hétvégén nem jó mert versenyen vagyok!) A késõdélutáni órákban 5-6 a sípályához, és akkor megtrevezünk mindent, meg megbeszéljük a dolgokat! Mert lehet hogy a rendezvényen egy kisebb DH verseny is lenne, ha addig elkészül a pálya! Na akkor írj, hogy neked mikor lenne jó és akkor menjünk! De jó lenne ha még más is jönne , mert akkor több ember is tud véleményt mondani!
Írta 2003. június 04. - 07:46
maul elõször is beszélnünk kellene végre, mert még pl. a sípálya tulajdonosával is el kell intézni, hogy engedély adjon rá...
az authoros cuccal kapcsolatban pedig beszélj a Tamással, õ szervezi ezt a versenyt, én csak segítek neki, amiben megkér
maul ti benne lennétek, hogy augusztusban együtt menjünk Komlóstetõre?
lesz ott 4cross, meg dirt jump, meg dh, utána meg cc verseny nekünk...jó lenne ez bulinak is, nem?
na írj, hol találkozzunk
az authoros cuccal kapcsolatban pedig beszélj a Tamással, õ szervezi ezt a versenyt, én csak segítek neki, amiben megkér
maul ti benne lennétek, hogy augusztusban együtt menjünk Komlóstetõre?
lesz ott 4cross, meg dirt jump, meg dh, utána meg cc verseny nekünk...jó lenne ez bulinak is, nem?
na írj, hol találkozzunk
Írta 2003. június 03. - 17:49
Na akkor mikor lesz pontosan a rendzvény, mert az author hungary hajlnadó lenne támogatni a rendezvényt, de ahoz tudni kéne a pontos információkat, szervezõk neveit stb!
Írta 2003. május 31. - 22:16
Írtam a Mountain DEW nak levelet, hogy jó lenne ha támogatnák a júniusi MTB fesztivált! Csak hogy a színvonalat növeljük! Na majd meglátjuk mi lesz belõle!
Írta 2003. május 31. - 08:24
Írta 2003. május 30. - 20:23
NA most ezt hogy érted? ??? Fejtsd ki a pénzthozó gondolatmenetedet ;D!
Mert én még tenulok nem dolgozom!
Mert én még tenulok nem dolgozom!