lotto ;D
luxor ;D
" arbeit mach frei " .... én is így raktam össze kb 2- év alatt bár szerintem még most sincsen kész
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2003. május 30. - 10:42
Írta 2003. május 29. - 22:25
Péntek reggel semmikép nem tudk, menni, mert iskolába vagyok >
De telefonszámom sincs, mert Mátra DH-n elvesztettem!!
McClane, akoor én majd felhívlak tégd, csak add meg a számod!
Az augusztusi rendezvény tetszik, de ezt én már rég beszerveztem a programjaim közé
Csak egy értelmesebb bicikli kéne, mert ez sajna már az utolsókat rúgja, csak nincsrá money, szponzor meg nem akad! >
Mit tudtok ajánlani? ;D
De telefonszámom sincs, mert Mátra DH-n elvesztettem!!
McClane, akoor én majd felhívlak tégd, csak add meg a számod!
Az augusztusi rendezvény tetszik, de ezt én már rég beszerveztem a programjaim közé
Csak egy értelmesebb bicikli kéne, mert ez sajna már az utolsókat rúgja, csak nincsrá money, szponzor meg nem akad! >
Mit tudtok ajánlani? ;D
Írta 2003. május 29. - 21:52
Írta 2003. május 29. - 10:46
milyen napra esik a 2-3 ,? lustga vagyok megnézni, : lehet nincs is naptáram
de különben király!!!
mk futam?
mert akkor én nem is mehetek :-\
de különben király!!!
mk futam?
mert akkor én nem is mehetek :-\
Írta 2003. május 28. - 21:11
skacok.....szerintem ez jó hír:
a komlóstetõi xc kupa futam augusztus 2-3-án lesz, és ezen a hétvégén ugyanitt lesz 4cross és dirt jump is, ugyanitt!!
szerinteeeeem megbeszélhetnénk, hogy együtt menjünk, tök jó alkalom lenne, hogy megismerkedjünk, meg szurkoljunk egymásnak, meg ijenek...na meg jó buli lenne, nem?
na írjatok reakciókat....
a komlóstetõi xc kupa futam augusztus 2-3-án lesz, és ezen a hétvégén ugyanitt lesz 4cross és dirt jump is, ugyanitt!!
szerinteeeeem megbeszélhetnénk, hogy együtt menjünk, tök jó alkalom lenne, hogy megismerkedjünk, meg szurkoljunk egymásnak, meg ijenek...na meg jó buli lenne, nem?
na írjatok reakciókat....
Írta 2003. május 28. - 15:28
ehem....hétvégén mi Pécsre megyünk, MK Futamra
Maul, gyere be inkább péntek délelõtt ha tudsz a Tamáshoz, a boltba....vagy adj egy tel számot
Maul, gyere be inkább péntek délelõtt ha tudsz a Tamáshoz, a boltba....vagy adj egy tel számot
Írta 2003. május 28. - 13:52
Írta 2003. május 28. - 13:47
Na McClane, akkor mondjuk hétvégén mejünk ki tekerni, aztán beszélünk! MEg megbeszélhetnénk,hogy júniusi rendezvényen, mik hol legyenek, meg minden! Na akkor??
Írta 2003. május 28. - 12:38
Írta 2003. május 27. - 21:50
skcaok....nagyon rosszul sikerült nekem a maraton, a 65 km-es távon mentem, és 25 km után eléheztem, totál k.o. voltam, alig bírtam bevánszorogni a célba....
a keddi Írott kõre felfuitás terepen meg vissza túl sok volt, izomlázam volt még a rajtnál is, valószínüleg ez volt a baj
50-ik lettem asszem egyébként, a Dani pedig megnyerte a kategóriáját, és a többiek is jól mentek
Maul a licenszt elintézzük, csak találkozzunk má' eccer végre...
június 22: MTB Fesztivál Szombathelyen, a kiírást most csináltam meg, holnap viszem be a Tamáshoz
lesz xc verseny, rövidtávú mászóverseny és rámpaugrató ügyességi verseny is, meg bicaj bemutató, stb
Maul a sípályás dolgot is el kellene intéznünk, szal találkozni kellene....
a keddi Írott kõre felfuitás terepen meg vissza túl sok volt, izomlázam volt még a rajtnál is, valószínüleg ez volt a baj
50-ik lettem asszem egyébként, a Dani pedig megnyerte a kategóriáját, és a többiek is jól mentek
Maul a licenszt elintézzük, csak találkozzunk má' eccer végre...
június 22: MTB Fesztivál Szombathelyen, a kiírást most csináltam meg, holnap viszem be a Tamáshoz
lesz xc verseny, rövidtávú mászóverseny és rámpaugrató ügyességi verseny is, meg bicaj bemutató, stb
Maul a sípályás dolgot is el kellene intéznünk, szal találkozni kellene....
Írta 2003. május 27. - 20:00
Hát nem olyan jól! Idõmérõn jól menetem, de a rendesen borultam, így az idõm 4:48 lett! Hát 56-an indultunk ez kb olyan 30. helyre elég! Bár ha azt nézzük, hogy a jelen lévõ 100 versenyzõ közül kb 10-en mentünk merevfarúval, a többieknél az alap a Kona Stinky volt! De azon röhögtem, hogy szinte az összes márka termékei jelen voltak, a Specialized tól a Rocky Mountainig minden!
A Gizmo meg az UMF 2004-es modelljével száguldott! Félelmetes!
McClane, akkor a lienset eltudnád intézni, mert a versenyen nem lehetett iényleni, és azt kérik, legkésõbb a kupafutamok végéig be kell mutatni!!
A Gizmo meg az UMF 2004-es modelljével száguldott! Félelmetes!
McClane, akkor a lienset eltudnád intézni, mert a versenyen nem lehetett iényleni, és azt kérik, legkésõbb a kupafutamok végéig be kell mutatni!!
Írta 2003. május 27. - 16:53
Írta 2003. május 26. - 21:11
Írta 2003. május 23. - 17:35
Írta 2003. május 22. - 19:02
Írta 2003. május 20. - 16:57
Mc jun 4 .után teljes mértékben ráérek
addig viszont k.sokat kell tanulnom :'(
addig viszont k.sokat kell tanulnom :'(
Írta 2003. május 16. - 22:55
Ja jó, csak a szerbvezésben nem nagyon tudok segíteni, mert elõtte nap jövök meg nyaralásból!
nem vagyok otthon egyhétig! :-\
nem vagyok otthon egyhétig! :-\
Írta 2003. május 15. - 20:24
ha minde n jól mwgy akkor elõtte nap kapom kezembe a diplomámat ( HA MINDEN JÓL MEGY !!!!!!!)
akkor majd diplomával megyek veersengeni be be be
8)
akkor majd diplomával megyek veersengeni be be be
8)
Írta 2003. május 15. - 18:17
a szombatot megvétózom, mert mi akkor indulunk Csillebércre, MK Futamra....
parkos kupa idõpontja:
2003.06.22 (vasárnap)
ami egybekötünk egy ügyességi verseny megrendezésével is, a sípályán lehetn ugrálni, ugratóról....
maul a június 22-t kellene megszervezni, nem?
parkos kupa idõpontja:
2003.06.22 (vasárnap)
ami egybekötünk egy ügyességi verseny megrendezésével is, a sípályán lehetn ugrálni, ugratóról....
maul a június 22-t kellene megszervezni, nem?
Írta 2003. május 14. - 21:59
CSá! Na akkor ha komolyan akarunk pályát építeni, akkor mondjuk szombaton menjünk ki a sípályához, és beszéljk meg hol legyen a pálya körülbelül!
Aztán akkor apukám az erdõtulajdonossal kimegy és megbeszélik hova akrjuk a pályá csinálni! Biztos megfogja engedni a faszi,mert apukám jóban van vele. Csak úgy kéne megoldani, hogy fákat ne kelljen kivágni ;D Aztán majd körbe is szalagozhatjuk!
Na akkor mondjatok idõpontot, hogy mikor találkozzunk én a szombatot javaslom! A stukker elérhetõségét nem tudja valaki mert nekik is mindnképp el kellene jönniük!!
Akkor várom a javaslatokat!!!
Aztán akkor apukám az erdõtulajdonossal kimegy és megbeszélik hova akrjuk a pályá csinálni! Biztos megfogja engedni a faszi,mert apukám jóban van vele. Csak úgy kéne megoldani, hogy fákat ne kelljen kivágni ;D Aztán majd körbe is szalagozhatjuk!
Na akkor mondjatok idõpontot, hogy mikor találkozzunk én a szombatot javaslom! A stukker elérhetõségét nem tudja valaki mert nekik is mindnképp el kellene jönniük!!
Akkor várom a javaslatokat!!!