Hát akkor a lépcsõzás maradjon vasárnapra! Domus, aluljáró, Kálváriánál van kettõ, meg majd kitaláljuk! Este 6? Mondjuk Kálváriánál? De még ma mond meg mert akkor felhívom a Kirékat hoy jöjjenek!
Mrg hívd el Biczót is aztán felveszünk mindent, amit csak a városba lehet!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2003. július 26. - 16:38
Írta 2003. július 25. - 17:17
Nekem jó minedkét nap, bár délelõtt nem hiszem, hogy megyek tekerni, mert a délelõtt az alvásé, másrészt meg nem hinném, hogy követni tudnálak benneteket, mert felfelé nem vagyok egy Schumacher. A holnapi ugrabugrára hol és mikor találkozzunk, meg egész pontosan melyik lépcsõkre gondoltatok?
Írta 2003. július 25. - 15:51
Írta 2003. július 25. - 10:49
Na akkor holnap nem jön valaki belvárosba lépcsõket ugrálni, vasárnap me gkimeheténk Köszeger!
Írta 2003. július 24. - 19:59
maul öcsém azé' ésszel menjetek....
a rámpát most a Tamástól nem tudom elkérni, mert nyaral, majd beszélek a Pubival, õ is ismeri a rámpa tulajdonosát
a rámpát most a Tamástól nem tudom elkérni, mert nyaral, majd beszélek a Pubival, õ is ismeri a rámpa tulajdonosát
Írta 2003. július 23. - 22:04
Kár hogy utólag lemondtátok a jáki utat, de én a kiruékkal azért elmentem! Rohadtul fasza az a bány van olyan 8 méteres fal, hogy el sem hidtem, hogy ilyen magyarországon is van! A Csicsa meg borult egy akkorát, nem kapott levegõt!
Azt tervezzük, hogy a hétvégén a belvárosban felvennénk Freeride jeleneteket!
Azt tervezzük, hogy a hétvégén a belvárosban felvennénk Freeride jeleneteket!
Írta 2003. július 21. - 23:06
Fõleg a sípálya környékén vannak jó helyek. Van egy nagy letörés, de abban már inkább az a kunszt, hogy valaki ezerrel beleugrat, de én ezt nem vállalom. A DH pályának kijelölt részen is lehet videózni, bár mondjuk ott legjobb a sisakra szerelhetõ kamera lenne, mert nem is hosszú (kb.1 perc)A tornapályán és a közelében lehet száguldozós jeleneteket felvenni. A rámpa is a sípálya melletti lejtõn volt felállítva. Van a lõtérnél egy kb 1 méter magas beton, amit le lehet ugratni. Van egy király vízfolyás is, bár ott is jól jönne a kis kamera. Akkor kedd 5:00 a sípálya aljánál.
Írta 2003. július 21. - 23:03
Még valami McClane! Beszéltél a Tamással a rámpa ügyében? Ha nem lécci szólj, és akkor mad én elintézem, de mi a rámpa tulajdonos száma?
Írta 2003. július 21. - 22:53
Írta 2003. július 21. - 20:50
skacok, jön amúgy valaki Komlóstetõre? jó lenne elkezdeni szervezni a dolgokat, én megyek, ha kell egyedül is, de azért társaságban mégis csak jobb lenne menni...
na akkor ki jön?
na akkor ki jön?
Írta 2003. július 21. - 11:38
Hát én is csak párszor voltam a stuky-ékkal tekerni, a jákiakat meg abszolút nem ismerem! Azért majd írok nekik sms-t, hogy mi van aztán majd valami lesz!
A parkosba hol lehetne felvnni jó dolgokat?
A parkosba hol lehetne felvnni jó dolgokat?
Írta 2003. július 20. - 15:48
Én sajnos nem tudok szólni nekik, mert csak látásból ismerem õket, nem szoktunk együtt tekerni. Túlzottan én sem vagyok bevállalós, de majd megkérdezem a Biczót tud-e még valakit.
Írta 2003. július 20. - 09:32
Ok! DE a stuckynak. meg a jákiaknak is kéne szólni!
Még kik vannak szombathelyen llyen bevállalósak?
Még kik vannak szombathelyen llyen bevállalósak?
Írta 2003. július 19. - 23:33
Ok. Kedd du. 5-kor a sípálya aljánál találkozzunk. Én tudok szólni a Biczónak.Ott majd meg tudjuk beszélni, hogyan tovább.Szerintem kezdjük elõször a Parkosban, aztán meglátjuk kik jönnek, meg esetleg késõbb még kiknek lehet szólni, aztán ha itt összeverõdött a csapat, akkor megbeszélhetünk egy-két kõszegi filmezést is.
Írta 2003. július 19. - 21:24
Na a kezemrõl kerdden végre leszedoik a kötést, és akkor beindulhatunk gõzerõvel!
Akkor az elsõ forgatási idõpont legyen kedd du.5 mondjuk! De hol kezdjünk, a sípályánál?
Várom a javaaslatokat!
Akkor az elsõ forgatási idõpont legyen kedd du.5 mondjuk! De hol kezdjünk, a sípályánál?
Várom a javaaslatokat!
Írta 2003. július 17. - 16:31
Hát az idõpontoktra visszatérve, én most nem nagyon tudok senkivel egyeztetni! Minden attól függ, hogy a rámpa mikor lesz felállyítva, meg a stukyval és a jákiakkal is kéne beszélni! én írtam a kirunak sms-t hogy hol van a jáki pálya, de ilyen hülyeségeket írt, hogy nem ismer......
Írta 2003. július 16. - 22:58
Hát az elég kellemetlen (mármint a kulcscsont-törés), szerintem a Biczó is ki fog esni egy ideig, mert tegnap õ is firkázott egy nagyot, nem tudom, hogy mi baja lett, mert az ügyeletre nem kísértem be. Nekem sajnos a szombat nem jó, de utána bármikor tudok menni. Azért ezzel az eséssel várhattál volna egy kicsit, mert legalább benne lehetett volna a filmben, ahogy firkázol (csak vicceltem). Jobbulást, és ha van valami közelebbi megállapodás az idõpontot illetõen, akkor itt jelezd lécci!
Írta 2003. július 15. - 20:43
Baszki, tegnap olyat firkáztam hogy kettétört a jobb kulcscsonttom! Akkor sajna én a filmben nem tuok segíteni, de a készítésben ott vagyok teljes mértéékben!
Még pénteken vissza kell mennem, hogy adjanak valami rögzítõt, de szombaton tutira kezdhetünk! McClane a rámpaügyében mit mondott a tamás, beszélt vele, ha igen, melyik nap lesz meg???
Még pénteken vissza kell mennem, hogy adjanak valami rögzítõt, de szombaton tutira kezdhetünk! McClane a rámpaügyében mit mondott a tamás, beszélt vele, ha igen, melyik nap lesz meg???
Írta 2003. július 13. - 14:20
A Biciklonban szerdára ígérték a féket, remélem meg is tudják hozni. Azután mehetünk van egypár ötletem a filmben lévõ trükkökre, majd megnézzük, hogy megvalósítható-e. A jövõ hét szombat (júl.19.) viszont nekem sajnos semmiképpen nem jó.