Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

Boszi

Boszi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Jaj Maul, most azonositottalak be csak...

Peti meselte, hogy mi tortent veled, gyogyulast kivanok!! Tegnap a Levi is csatlakozott a "kulcsosok" taborahoz! miert nem vigyaztok magatokra?! (mondom en... ;D)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ma jártam én is a Stromfelden és én is ámultam a csodálatos útburkolási megoldáson. De mostanában Szombathelyen minden utat így csinálnak meg, bár ez azért kilóg a sorból sajnos negatív irányban. A Paragvárit is most csinálták meg, de azon nagyon rossz menni, mert tapad az aszfalt.

Maul!

Nekem elvileg jó a hétvége, csak az idõ is tartson ki. Hogy van a kulcscsontod? A számom megy priviben.

Boszi

Boszi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Jaj, ne is mondd, most "csinaltak meg" az utcankat par napja... (stromfelden lakom) Hat szepen felontogettek az egesz utat katrannyal es beleszortak ket platonyi kavicsot aztan adios! majd az arra jaro autok beledongolik a foldbe, igaz?? kedves... hat ne probaljatok ki bicoval... nem ajanlom...

ja, amugy ausztriaban en is szoktam tekereszni, abszolut kedvenc az Irottko :)))) nemreg meg elneztunk Burg fele a Majorral, tudtatok, hogy van ott az ut menten, kozvetlen a hatar utan majdnem egy struccfarm?? tok poen : ))))))))))) milyen izmos nyakuk van : ))))))))

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hy hulp! Nem voltam thon, azért nem volt semmi! Nekem megint el kll mennemitthonról, de péntek szombat vasárnap forgatunk 100%-ig
péntek:Ják szombat:Kõszeg vasárnap: Szombathely, és környéke! Mi a szám od hulp?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát merev villával biztos ráz, de azért telóval nem olyan vészes. Szerintem az erdõben sokkal szebb helyek vannak, fõleg a Kõszegi-hegység Ausztria felõli oldalán. Mászni lehet itt is, szerintem sokkal brutálabbakat, mint aszfalton, meg utána le is lehet gurulni, vannak egész jó minõségû földutak is, természetesen nem a DH-pályával kell kezdeni. Ha az aszfalt rossz minõségû, az nekem sem igazán teccik, szerintem olyan rossz minõségû földút sehol sincs, mint amilyen rosszak az utak Magyarországon.

Boszi

Boszi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Huu, mert asszem bena lennek hozza, meg az orszagutizast a szepsege miatt szeretem annyira...
na meg a gyorsasag miatt : ))))

egyebkent mar attol hulyet tudok kapni, ha a szar minoseg miatt raz az ut... na meg a sinek... :-\ hat mit szolnek en az erdoben?!

de amugy hegyet maszni imadok, (szerintem szinte egyedulallokent, de jobban szeretem, mint a legurulast utana...) szoval ezzel nem is volna gond... regebben jonak szamitottam hegyen, de most mas iranyba kepeztek at...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ha felépítik Neked a velodromot, akkor én is kérvényezni fogom egy kb 3000m magas hegy és egy hozzá való felvonó építését, meg végeláthatatlan mennyiségû pálya kijelölését (természetesen csak és kizárólag lefelé).
Egyébként a városi tekergés nekem is bejön, de mint azt már korábban is írtam, szigorúan csak villogás céljából (Csótó és környéke, Fõ tér).

Miért nem neked való a montizás?

Boszi

Boszi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Hey,

nem, inkabb maradok az outinal, szerintem a montizast nem eppen nekem talaltak ki... bar mostanaban jatszottam a gondolattal, de nincs penzem montira...

ja a citybike-olas még nagy hobbym, foleg este uzom sotetedes utan (minimalis vilagitassal persze, en vagyok az autosok reme...) steherezes a 3as busz mogott, piroslampazas stb... na eleg lightos vagyok, mert itt van meg a tojashely a popsimon, meg a baleseteimbol szarmazo hegek az allamon...

de igazabol a palyakerekparozasba vagyok szerelmes... nagyonnagyon!!! : )))) hehe... komoly! ha irok egy kervenyt, hogy epitsenek egy velodromot Szombathelyen, alairjatok????

Volt kinn valaki tavaly szeptemberben a kriteriumon a belvarosban??

Irjatok!!!

Puszi, Boszi

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Üdv Maul!

Honap megyünk Kõszegre. A Biczó a Balatonon van, de a hét vége felé itthon lesz már szerintem. Tisztára azt hittem, hogy nem lesz már semmi ebbõl a filmbõl, mert eltüntél egy jó idõre. De ezek szerint folytatjuk.

u.i. Szia Boszi!

Végre egy bicajos lány környékünkön! Nem váltassz montira, az sokkal jobb.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na végre hazajöttem! A kiruék szombaton jönnek meg Balatontról, szerintem legkésõbb hétfõn folytathatnánk a filmet! Hova kéne menni? Kõszegre mindneképp, meg még Jákra is ! Más ötlet??

Boszi

Boszi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Nem a BiciklonBAN tekerek, de oda jarok boltba (majdnem mindennap... :D) ja meg akikekkel tekerunk, azok is...

Most egy holland csapatban versenyzek, elotte meg Postas volt... miert, talan ismersz? vagy csak szoktal latni??

: )))))

legyetek jok! Boszi

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
boszi nem a biciklonban tekersz? :)

Canyon - Ráció rlz 8)

Boszi

Boszi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziaasztok!!!!

na itt egy orszagutis csajszi is Szombathelyrol... : )))))
van meg valaki outis itt a forumon fenn??

puszi es jooo tekerest mindenkinek

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
landuk szoktál triálozgatni?

landuk

landuk

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Szia Hulp!

Nagyon megköszönném, ha megadnád a számát! Kösz a gyors válaszért!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Üdv landuk! Mi is szoktunk tekeregni a városban, de inkább csak terep után levezetõként, meg villogni szép lassan gurulva. Az én technikai tudásomról annyit, hogy járdaszegélyre már általában fel tudok ugratni. Ha ismered a Csabit, õ szokott streetelgetni azok közül akiket én ismerek. Ha kell megadom a számát priviben.

landuk

landuk

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Császtok!

Nem akar vki bejönni streetelni szhely csodálatos utcáira vmikor? Én még nem nagyon bicajoztam a városban, ezért lenne jó, ha vki jönne! Hogy ne higgyétek, h teljesen kezdõ vagyok, egy 40 centis virágtartót simán átbanizok!

Írjatok!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Üdv Maul! Hogy van a kulcscsontod?

A hétvégén, ha jó idõ lesz lehetne menni Kõszegre filmezni, ha nektek is jó.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Beszéltem Kiruval! Holnap fél 6-kor találkozunk Jákon, és megyünk a bányába!! Hulp jössz? Azt beszéltük, hogy a szombathelyiek fél 5-kor indulnánk, és akkor kint vagyunk egy óra alatt kényelmesen! Találkozzunk a Domusnál! Aki tud jöjjön! Ha valaki jönne, elõtte írjon ide!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
A holnap nekem nem valószínû, hogy jó, mert megyünk délután Kõszegre tekerni, a Biczó meg holnap megy ki Ausztriába és csak augusztus 7-én jön meg.