Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hello!

Szóljatok ha kell segítség, ha tudok megyek ám!
milyen pálya lesz ilyen DH jellegû?

meg szeretném megkérdezni, mert nézegettem régebbi hozzászólásokat, meg a képeket a sípályás buliról, fasza volt.
Annyit hallottam már a "Csicsáról" hogy õ ilyen nagy ász, milyen bicóval nyomja?
az ugratásnak mi lett a végeredménye?

köszi elõre is
t

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
a felvonót nyugodtan felejtsd el, azt inkább hagyjuk...

a földdel kapcsolatban meg annyit, hogy nem nagyon örülnek, ha vinni akarsz, mi most hozattunk a kertbe 5 köbméter földet, építkezésrõl, persze kéz alól, és a fuvaros alig akart belemenni, mondta hogy szigorúan veszik állítólag, na meg le kellett érte perkálnunk 8 ropit, szal nem is volt olcsó...
engedélyeket megpróbálom elintézni

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát építkezésrõl kell kérni, mert azok örülbnek ha elvisszük a foldet! Na most nem ilyen kis családiház építõkre gondoltam ;D Pl most amit séfelé a körforgalomnál építenek valami böszmenagy dolgot, ott annyi föld van, hogy vacsorára is azt esznek, szerintem tõlük kéne megkérdezni, mert építkezéseknél leginkább aza gond, hogy nem tudják a földet elvitetni! Szóval ott érdemes lenne próbálkozni, szerintem örülnének! ;D Egyébként van szponzora a pályának, mertén tudnék beszélni, egy két forgalmazóval, és akkor lehetne próbálkozni, de ehez pontos infók, engedélyek... stb-t kell küldeni nekik! Stóval ha akarod küld el au anyagot, és beszélek egy-két gyártóval, és akkor lehet a felvonóra is lenne money! Érdemes próbálkozni! Ha lenne föld, mikor kezdenénk építeni! Mert akkor megyek én is ezerrel!!!! ;D ;D ;D ;D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
maul, a sípályát is meg kellene csinálni
a tulajdonossal beszélünk, meg az engedélyeket is remélem el tudjuk intézni, de föld kellene a pályához, honnan lehetne szerezni?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
A north nincsen felrakva mert majd tavasszal teszem, fel, mert ilyen hidegekbe szétfagy, szétesik!
Egyébkénnt nem szivatásként Mondom McClane, de nem akarom hogy az legyen, hogy én idõt és munkát nem sajnálva nehézkesen felépítem, és mindenki azon fog majd menni >:(, szóval bátran jelentkezhettek, hogy ki akar segíeni? McClane neked azért ha kész lesz elmonodm hol van, de nem kell majd nagy dobra verni!! ;D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
maul merre van a nort shore? megnéznénk

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
CSinálj te is pályaszakaszt! Én már 21 méternél tatok! Egy elem kb 3 méter lhosszúegyen, kb 30-40 széles legyenek az elem! a deszkákat úgy szögezd fel, hogy egy deszkányi sortávolságot hagyj ki, azaz rakj be közé egy deszkát, amit nem szögezel fel, hanem az lesz a távolság a ketõõ közöt....
Kb hány méteres szakaszt tudnál csinálni? Billenõs részt tudnál???

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
MAUL!

egy két hozzászólással korábban felajánlottam segítségemet a nort pályához, de arra nem reagáltál helyzet?
kell szög meg fa?

t

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát bocika te el vagy tájolódva, Vas megyébe, éppen hogy nagyo sok hely van a MTB-ozásra, sok megyéhez képest!
McClane a duál pályával kapocsolatban millen fejlemények vannak?
Egyénbként a north shore már 19 méternél tart! McClane, kik vannak még ráállva a north-ra?
Nem tudtok valakit, akkinek eladhatnám a biciklimet???

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hi McCLane!

Engem azér érdekel a cc, csak az a baj, hogy nálunk, a Vasba nem igazán lehet MTB-zni, az adottságok miatt..
meg amikor jártunk dozmatra, és ilyen helyekre, az mindig ugy végzõdött, hogy kilikadt a Tiogám..
ezér vettem Squale-t ami ugye 2.2-es tök állat, és nem igazán ilyen virsli cc-s gumi...
meg igazából nekem az tetszik amikor leszántunk a hegyrõl(dombról) mint az állat.
tekerni meg sajnos ugyis kell, ha le akarsz valahonnan jönni.
a tekerés az én testi adottságaimmal meg azér megerõltetõ tud lenni....

na pá
t

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
a north shora pályára mások is rá vannak állva, majd össze kell hozni, meg ilyesmik
a fenébe, hogy mindenkit csak az ugra bugrálás érdekel....
rajtunk kívül nincs már cc-s Szombathelyen?

tökre úgy kezelik, mintha a cc-zés égõ lenne

a "minek másszak fel" kérdésre meg felesleges válaszolni, akkor a hegymászó vajon mi a szarnak mássza meg a hegyet?

na mind1

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
ja meg így olvasdgattam többet, aztá a Maul kollegának üzenem, egy cimbivel hama hama összehoztam a dozmati rengetegbe egy ugratócskát..

ez a pálya amit építgetsz az olyan akar lenni mint a krankidba? amiken egyensúlyoznak?????
az nekem is tetszik, csak azt nem tudom mire jó?
kb hol építed azt a pályát, mer lehet tudok segíteni.
a szög meg a fa az tök olcsó!!!!
1 kiló szeg 220 Ft
egy kb fa meg 28 ezer.
az nem drága.

na pá
t

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
na császtok!

végre szombathely.
igaz én nem panaszkodom, mert van 1-2 biciklis sporttársam, akivel lehet nyomni.
még valamikor nagyon régen vettem egy kona lava dome-ot, azzal kezdtem cc-zni, ami inkább back country volt így dozmat felé...
de aztán inkább ez a freeride érdekelget, aztá kicsit frissitgettem a bickót, most má olyan freer. hoz közelítget..
na mindegy ez csak olyan bemutatkozás volt.

ti mivel nyomjátok?
meg mi ez a videózás dolog ennyire krankid?

Üdv
tamas

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hmm! Kihalt a fórum, gondoltam felfrissítem!
Na lenne egy olyan jellegû kérdésem, kérésem, hogy egy north shore pálya építésébe kezdetem, már meg van 16 méter sajátkezû fizikai munkámmal! ;D
CSak mondjatok pár ötletet lécci, hogy tudtok,e olyan helyet, ahol jó helye lenne, nem rombolnák szét, és nem is hordanák el a cigá**ok! Meg jó lenne, ha aki csak tudna, segítene!!
Meg egy másik ötlet, jó lenne valahova párt dirt uratótásni, erre is várok ötleteket!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás

Jo, majd atadom az uzidet, de mit mondjak, ki vagy? : D

talán McClane :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Üdv! Bocs, hogy kicsit sokáig tartott, de vendégek voltak. Sajnos nekem a holnap nem jó, mert meghívtak ebédelni a rokonok. A Biczónak azért majd írok. Akkor a 11:30-as vonat. Remélem nem ez lesz az egyetlen alkalom a kõszegi videózásra. Az egyik haveromnak van kamerája, eléggé jó, majd megpróbálok beszélni vele, hogy nincs-e kedve valamikor kijönni forgatni. A holnapiért (maiért) meg sorry.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Aki holnap(péntek) akar jönni jákra, az jöjjön holnap fél5-re a Domushoz!

Boszi

Boszi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Latasbol?! fene, itt a nickek miatt sose tudom, hogy ki kicsoda... A Major Gabi most megint el akar kezdeni biciklizni, de montija mar nincs, ugyhogy csak orszaguton. Volt velem tekerni egy parszor, de most megint eltunt. Jo, majd atadom az uzidet, de mit mondjak, ki vagy? : D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
skacok, én is beszállok a sérültek sorába, olyan gyomorrontást vagy mit kaptam múlt hétvégén, hogy Egerbõl haza kellett jönnöm, nem tudtam elindulni a versenyen, és már másfél hete csak száraz kenyeret eszek, hozzá meg vizet iszom....
boszi látásból ismerjük egymást, még közel is lakunk egymáshoz :)
Major Gabit én is ismerem, add át neki az üdvözletemet léccives

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
CSá! Hát a kulcscsontom elvileg rendben van, ghétvégén énis csatlakozom bciklivel:))))))))))))))))9
Egy hónapja már hogy nem csináltam semmit, lesz mit bepótolni!
Még csütörökön megyek kontrollra!
A levi estét tudom, mert írt sms-t! Hát ez ezzel jár! ezt kell szeretni!