maul grat a filmhez, nagyon szívesen megnézném, juttasd el valahogy hozzám, jöhet kazin, vagy cd-n, mind1
a szombati összejövetel sirály volt, 1/4 12-kor lett vége a bulinak, videóztunk meg dumáltunk egy jót
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2003. szeptember 16. - 18:54
Írta 2003. szeptember 16. - 15:24
Azt kétlem! Apukám elintézi, hogy a területen hivatalosan építhessük a pályát, ki kell rakni minden szar táblákat, de ez már az én dolgom a cigányok miatt nem igazán kell aggódni! Meg hát a pálya az erdõ aljába lesz, és fatterom ott lakik tõle kb 500 méterre, rálát az oldalra!
Írta 2003. szeptember 16. - 10:50
Maul!
én segítek! ;D ;D ;D
de abban biztos lehetsz hogy amikor fel lesz a cucc "állítva" másnap a dozmati cigányok már azzal fûtenek.
t
én segítek! ;D ;D ;D
de abban biztos lehetsz hogy amikor fel lesz a cucc "állítva" másnap a dozmati cigányok már azzal fûtenek.
t
Írta 2003. szeptember 15. - 20:45
Na milyn volt a szombati összeruccanás?
A Kranked 5-ör.meg a new world 4-et nem tudná valaki kölcsönadni!
North pályába akkor nem segít senki?
A Kranked 5-ör.meg a new world 4-et nem tudná valaki kölcsönadni!
North pályába akkor nem segít senki?
Írta 2003. szeptember 14. - 17:00
Gondolod hogy 15 ember elég lesz????
Egyébként mi a baj a Boxerel? AKarsz venni?
Nem tuna valaki segíteni, mivel a hajtókarom szarrá ment, és azt mondták a truvativ egytányéros efogyott, és csak január-februárban lesz! Arról lenne szó, hogy nagypapám mivel esztergályos, azt mondta csinálna acélból hajtómûvet: Nem tudná valaki elküldeni a méreteit akinek van egytányérosa, vagy nem tudná kölcsönadni esetleg egy napra?
Egyébként mi a baj a Boxerel? AKarsz venni?
Nem tuna valaki segíteni, mivel a hajtókarom szarrá ment, és azt mondták a truvativ egytányéros efogyott, és csak január-februárban lesz! Arról lenne szó, hogy nagypapám mivel esztergályos, azt mondta csinálna acélból hajtómûvet: Nem tudná valaki elküldeni a méreteit akinek van egytányérosa, vagy nem tudná kölcsönadni esetleg egy napra?
Írta 2003. szeptember 12. - 21:51
Szép kis bicaj lesz Maul! Majd 10-15-en összejövünk, hogy fel tudjuk vinni a sípályán, hogy gurulhassál egyet. ;D Én meg a Boxxer miatt aggódom, hogy nehéz lesz. Majd a házunk tetejérõl fogsz leugratni vele? ;D
Szerinted elég lesz a 30000 volt? Természetesen nem csak kerítés kell, hanem valami tetõ is, mert felülrõl be tudnak jutni. Meg legalább 30 méter mélyre le kell ásni az alját, hogy megelõzzük a lopást.
A videó engem is érdekelne, bármilyen formátum jó, majd adok CD-t is.
Szerinted elég lesz a 30000 volt? Természetesen nem csak kerítés kell, hanem valami tetõ is, mert felülrõl be tudnak jutni. Meg legalább 30 méter mélyre le kell ásni az alját, hogy megelõzzük a lopást.
A videó engem is érdekelne, bármilyen formátum jó, majd adok CD-t is.
Írta 2003. szeptember 12. - 14:30
Írta 2003. szeptember 12. - 14:29
Az jó lenne, de érzékelõ is kéne, hogy csak a kedves roma barátainkat támadja! Úgy 30000 volt elég lesz! Megrázó élmény az biztos!
Írta 2003. szeptember 12. - 14:29
Maul!
A vágatlan anyag kellene,bár nekem elég lesz a vágott is..
Majd felhívlak valamikor,aztán elmegyek érte,CD-re kiírtad?
A vágatlan anyag kellene,bár nekem elég lesz a vágott is..
Majd felhívlak valamikor,aztán elmegyek érte,CD-re kiírtad?
Írta 2003. szeptember 12. - 14:28
Írta 2003. szeptember 12. - 14:28
A video persze hogy elkészült!! Be lett adva pályázatra is teganp adtam fel a postán kemény 16 perc lett!!!!!!! De az a tizenhat perc kurva jó!
Milyen forrásanyag kell??????
Milyen forrásanyag kell??????
Írta 2003. szeptember 12. - 14:24
Én nekem is építkezésrõl volt faaanyagom! Mivel egy tetõgerenda 3 méteress volt ezért kkora szakaszokat csináltam! De nekem az anyag elfogíott 25-27 m körüli van nekem! Egyébként bocika elég hjosszadalmas munka, mert a keresztgerendákat éretre kell vágni, és egy 3 méteres sakszhoz 30 keresztfa kell! És egy embernek elég hosszú idõ! De ha kell tanács, vagy kérdésed van szólj, ezügyben tettem szert némi tapasztalatra! A P. Tamás hova tervzi a north pályát? Valamint milyen környékre akarja, nem rombolják szét, vagy nem hordják el a CIGÁNYOK (nincsenek elõitéleteim ;D) tüzifának!????
Írta 2003. szeptember 12. - 14:23
Hi all!!
Bocika,kiengedtek a sittrõl? Azt hittem,a múltkori verekedés miatt többet kaptál!
Maul!
Mi lett a videóval? sikerült belõle vágni valamit?
A forrásanyagot majd 1x elkérhetem?
A pályát meg jó lenne kezdeni,mert itt a tél nemsokára,bár ez nem kizáró ok! )
Bye: K
Bocika,kiengedtek a sittrõl? Azt hittem,a múltkori verekedés miatt többet kaptál!
Maul!
Mi lett a videóval? sikerült belõle vágni valamit?
A forrásanyagot majd 1x elkérhetem?
A pályát meg jó lenne kezdeni,mert itt a tél nemsokára,bár ez nem kizáró ok! )
Bye: K
Írta 2003. szeptember 12. - 14:12
Na jól van Maul akkor nem verlek meg!!! ;D ;D ;D
mivel nemrég építkeztem elég sok faanyag van, ami megmaradt, és szerintem pár óra latt összetudnák hozni akér 10-20 métert is.
Mclane!
az 1% az oké, de az nem sok szerintem.
én a sípályára mondtam,hogy lehet hogy tudok segíteni az örkormányzatnál.
különben a P. Tamás tervez egy north meg dirtj pályát valahol....
t
mivel nemrég építkeztem elég sok faanyag van, ami megmaradt, és szerintem pár óra latt összetudnák hozni akér 10-20 métert is.
Mclane!
az 1% az oké, de az nem sok szerintem.
én a sípályára mondtam,hogy lehet hogy tudok segíteni az örkormányzatnál.
különben a P. Tamás tervez egy north meg dirtj pályát valahol....
t
Írta 2003. szeptember 12. - 13:36
Na bocika tisztázzuk a félreértést!! Áén soha nem mondtam azt, hogy építs magadnak north pályát, hanem azt mondtam, hogy mindeki aki tud csináljon maga, otthon, egyedül, szakaszokat!!
Ebbõl az következik, hogy a végén mindeki amit csinált elhozza, és csinálunk közösen egy pályát!!?
Ezt a részét te értetted félre! És azt javaslom hogy hagyjuk abba a vitát, mi szombathelyiek legalább tarsunk össze!
Hulpnak üzenem, hogy a biciklim következõ lesz:
váz 2002-es Bombshell 8"rugóuttal, és Monster T 03-as bele:) Szép kis darab lesz! A váz+teló december elejéig meg lesz, a többi meg márciusig, szóval õszig kész leszteljesen!!!!
Ebbõl az következik, hogy a végén mindeki amit csinált elhozza, és csinálunk közösen egy pályát!!?
Ezt a részét te értetted félre! És azt javaslom hogy hagyjuk abba a vitát, mi szombathelyiek legalább tarsunk össze!
Hulpnak üzenem, hogy a biciklim következõ lesz:
váz 2002-es Bombshell 8"rugóuttal, és Monster T 03-as bele:) Szép kis darab lesz! A váz+teló december elejéig meg lesz, a többi meg márciusig, szóval õszig kész leszteljesen!!!!
Írta 2003. szeptember 12. - 08:31
Hello Mclane!
hát én ismételeten felajánlanám a segítségemet,
van ismerõsöm itt is ott is, csak azt nem tudom hogy érdemes-e? mert ugye itt a maul-kisgyerek kért mindig ehhez-ahhoz segítséget, de amikor felajánlottam mindig lehurrogott.
"építsél magadnak north pályát" meg
"fejezd már be a hülyeségeidet"
(szerencséje hogy csak elektronikus
úton "érintkezünk") ;D ;D ;D
akkor meg minek erölködjek???
de komolyan?
t
hát én ismételeten felajánlanám a segítségemet,
van ismerõsöm itt is ott is, csak azt nem tudom hogy érdemes-e? mert ugye itt a maul-kisgyerek kért mindig ehhez-ahhoz segítséget, de amikor felajánlottam mindig lehurrogott.
"építsél magadnak north pályát" meg
"fejezd már be a hülyeségeidet"
(szerencséje hogy csak elektronikus
úton "érintkezünk") ;D ;D ;D
akkor meg minek erölködjek???
de komolyan?
t
Írta 2003. szeptember 12. - 06:52
maul meg bocika szépen nyugodjatok meg
nincs senkinek ismerõse a Városházán? állítólag nagyon macerás az engedélyezteteés, de majd jövõ héten utánajárok picit, ha lesz egy kis idõm...
tartunk egy kis összejövetelt nálunk szombat este 18:00-kor, ott lesz mindenki, megnézzük a Kranked meg a Disorder filmeket a nappaliban, meg dumálunk
maul a te számodat nem tudom, hívj fel...
nincs senkinek ismerõse a Városházán? állítólag nagyon macerás az engedélyezteteés, de majd jövõ héten utánajárok picit, ha lesz egy kis idõm...
tartunk egy kis összejövetelt nálunk szombat este 18:00-kor, ott lesz mindenki, megnézzük a Kranked meg a Disorder filmeket a nappaliban, meg dumálunk
maul a te számodat nem tudom, hívj fel...
Írta 2003. szeptember 12. - 01:00
Na üdv mindenkinek!
Én sajnos csak a két dolgos kezemet tudnám felajánlani a sípályán történõ építkezéshez. A földkérdést meg nem lehetne úgy megoldani, hogy az alját feltolni valahogyan? Mert az úgyis tök meredek egy duál pályához. Munkagépre úgyis szükség lesz, mert gondolom ti sem talicskával akartátok megoldani a föld odahordását. A tulaj mekkora mértékû beavatkozást tolerálna?Mert ha túl kevés a föld a sípálya elõtt lévõ mazõt is ki lehet mélyíteni, ha az is az illetõé. Tök mindegy, hogy az a rész ilyen magas mint most, vagy 2 méterrel mélyebb. Ez lenne a legegyszerûbb, mert így legalább nem kellene fizetni a földhordásért.Mire cseréled a bicajodat Maul? Olvastam a Boxxer tesztet nekem is megtetszett. Csak hogyan fogok én azzal fölfelé menni? Merthátugye azt is kell a lefelé száguldás elõtt. Asszem mostantól nem fogok enni, hogy kompenzáljam a teló általi súlygyarapodást.
Én sajnos csak a két dolgos kezemet tudnám felajánlani a sípályán történõ építkezéshez. A földkérdést meg nem lehetne úgy megoldani, hogy az alját feltolni valahogyan? Mert az úgyis tök meredek egy duál pályához. Munkagépre úgyis szükség lesz, mert gondolom ti sem talicskával akartátok megoldani a föld odahordását. A tulaj mekkora mértékû beavatkozást tolerálna?Mert ha túl kevés a föld a sípálya elõtt lévõ mazõt is ki lehet mélyíteni, ha az is az illetõé. Tök mindegy, hogy az a rész ilyen magas mint most, vagy 2 méterrel mélyebb. Ez lenne a legegyszerûbb, mert így legalább nem kellene fizetni a földhordásért.Mire cseréled a bicajodat Maul? Olvastam a Boxxer tesztet nekem is megtetszett. Csak hogyan fogok én azzal fölfelé menni? Merthátugye azt is kell a lefelé száguldás elõtt. Asszem mostantól nem fogok enni, hogy kompenzáljam a teló általi súlygyarapodást.
Írta 2003. szeptember 10. - 15:54
Figyelj Maul!
a nevem az ne tévesszen meg....
én ugy gondoltam, hogy ez ilyen szombathelyi topic és esetleg normális hangnemben tudunk/ok más riderekkel "beszélgetni" errõl-arról.
ezért ugymond nem értem mi ez a "fejezd be a hülyeségeidet" hangnem?
kicsit ugy érzem netán beilleszkedési problémáid vannak? vagy gyerekkorodban -ami a korábbi hozzászólások szerint most van- otthon a szüleiddel nem jössz ki?
akarsz róla beszélni?
t
a nevem az ne tévesszen meg....
én ugy gondoltam, hogy ez ilyen szombathelyi topic és esetleg normális hangnemben tudunk/ok más riderekkel "beszélgetni" errõl-arról.
ezért ugymond nem értem mi ez a "fejezd be a hülyeségeidet" hangnem?
kicsit ugy érzem netán beilleszkedési problémáid vannak? vagy gyerekkorodban -ami a korábbi hozzászólások szerint most van- otthon a szüleiddel nem jössz ki?
akarsz róla beszélni?
t
Írta 2003. szeptember 10. - 13:44
Bocika fejezd már be a hülyeségeidet!!!
Jó lenne ha az emberkék, felvognák, hogy nem az a lényeg hogy ki mivel megy!!!!
Jó lenne ha az emberkék, felvognák, hogy nem az a lényeg hogy ki mivel megy!!!!