Bocika majd szólj akkor ha mentek, mert mennék én is ha lehet! Mert jövõ hónapban meg lesz a biciklim!
Egyébként a haverod 2004-es stinkyt akar venni? (elég csúf lett az idei szerintem!) Ja, és az ugratót majd lehet tesztelni, nagyjából kész van!!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2003. október 14. - 15:56
Írta 2003. október 14. - 15:56
Bocika majd szólj akkor ha mentek, mert mennék én is ha lehet! Mert jövõ hónapban meg lesz a biciklim!
Egyébként a haverod 2004-es stinkyt akar venni? (elég csúf lett az idei szerintem!) Ja, és az ugratót majd lehet tesztelni, nagyjából kész van!!!!
Írta 2003. október 13. - 09:02
Na hi!
hát még lehetõség szerint el akarnák idén menni, csak az a kérdés hogya haveromnak mi lesz a bicajával mer az meg stinkyt akar venni az meg csak decemberbe lesz legközelebb -.
Maul majd írj hogy akkor mikor menjünk ki lapátolni!
t
hát még lehetõség szerint el akarnák idén menni, csak az a kérdés hogya haveromnak mi lesz a bicajával mer az meg stinkyt akar venni az meg csak decemberbe lesz legközelebb -.
Maul majd írj hogy akkor mikor menjünk ki lapátolni!
t
Írta 2003. október 11. - 09:58
Bocika szerintem semmering mûködik ilyenkor is! De a neten nézd meg az oldalukat és meglátod! CSak szerintem ott már elég hideg van, a DH-záshoz!
DE télen hóba egyet kimehetnénk durvulni! Fölrakni a sögesgumikat, aztán nyomni neki ezerrel lefelé!
DE télen hóba egyet kimehetnénk durvulni! Fölrakni a sögesgumikat, aztán nyomni neki ezerrel lefelé!
Írta 2003. október 10. - 07:08
Írta 2003. október 09. - 19:12
Bocika a ti ugratótokat is láttam már! Nincs ez sem ám 1,5 méter csakk olyan 1 30 körül ;D
15métert lehet simán repülni! Nincs még kész majd a hétvégén fejezem be! Az idõponttal az a szar, hogy én Dozmaton csak délutánonként vagyok kint!
Nincs biciklim most ja, de úgy tünik hamarosan megoldódik a probléma!!!!!!!!!!!
Most a sporligetes pályával mi van?????
15métert lehet simán repülni! Nincs még kész majd a hétvégén fejezem be! Az idõponttal az a szar, hogy én Dozmaton csak délutánonként vagyok kint!
Nincs biciklim most ja, de úgy tünik hamarosan megoldódik a probléma!!!!!!!!!!!
Most a sporligetes pályával mi van?????
Írta 2003. október 09. - 18:46
Hi!
bocika: akkor 7végén nem jöttök? Bár amilyen idõ van lehet, hogy nem sok kedvem lett volna menni ) Na majd lekközelebb
McClane:honnan is indul ez az oúti verseny?
bocika: akkor 7végén nem jöttök? Bár amilyen idõ van lehet, hogy nem sok kedvem lett volna menni ) Na majd lekközelebb
McClane:honnan is indul ez az oúti verseny?
Írta 2003. október 09. - 15:02
1,5 m??? >
azé az nagyon "extrém"!!!!
de neked most nincs brinyád ugye?
még akkor nem próbáltad?
amit mi csináltunk az csak olyan 40-50 cm, csak mivel lejtõn van lehet azér repülni egy kicsit.
bazze leugrok másfél méterrõl aztá a 110 kg alatt
egysze letörik a kormány meg a hajtókar!!!
na de mind 1, mer a haveromnak elvileg szombaton délelõtt szerelik az új telóját, aztán hétvégi programm lefujva, akkor ráérek, ha a Szombat délelõtt jó olyan 8-12 ig tutui ráérnék, meg a haver is jönne.
t
azé az nagyon "extrém"!!!!
de neked most nincs brinyád ugye?
még akkor nem próbáltad?
amit mi csináltunk az csak olyan 40-50 cm, csak mivel lejtõn van lehet azér repülni egy kicsit.
bazze leugrok másfél méterrõl aztá a 110 kg alatt
egysze letörik a kormány meg a hajtókar!!!
na de mind 1, mer a haveromnak elvileg szombaton délelõtt szerelik az új telóját, aztán hétvégi programm lefujva, akkor ráérek, ha a Szombat délelõtt jó olyan 8-12 ig tutui ráérnék, meg a haver is jönne.
t
Írta 2003. október 09. - 12:37
;D Bocika Dozmaton most építek pályát! Mivel faaterom oda kölötzik az erdõ szélére!
Már csináltam egy másfél méter magas kis ugratót, csak még meg kell erõsíteni!! Meg oda lesz a north is lerakva!! Hétévégn ha neked is jó, áshatnánk egy ugratót még!
Már csináltam egy másfél méter magas kis ugratót, csak még meg kell erõsíteni!! Meg oda lesz a north is lerakva!! Hétévégn ha neked is jó, áshatnánk egy ugratót még!
Írta 2003. október 09. - 11:15
Hello!
ha ugrató akkor dozmat!
ahogy mentek az arany patak partján ott van egy kutyaiskola és utánna balra el kell fordulni, ha befordulsz balra erdõ jobbra mezõ.
ott fel kell menni és oda építettünk mi ugratót, nem nagy de a lejtõn van és azér olyan 6-max 8 métert lehet ugratni.
Semmering mûködik ilyenkor? mármint a felvonó, mer akkor megyünk!!! ;D
csá
t
ha ugrató akkor dozmat!
ahogy mentek az arany patak partján ott van egy kutyaiskola és utánna balra el kell fordulni, ha befordulsz balra erdõ jobbra mezõ.
ott fel kell menni és oda építettünk mi ugratót, nem nagy de a lejtõn van és azér olyan 6-max 8 métert lehet ugratni.
Semmering mûködik ilyenkor? mármint a felvonó, mer akkor megyünk!!! ;D
csá
t
Írta 2003. október 09. - 06:35
én elõször egy kis ugratónak állnék neki, de nekem (mint eccerû kis gagyi cc-snek ugye) veszélyesnek tûnik a helyzet
ahogy az oladi erdõbõl megyünk át parkosba, van egy kiszáradt patakmeder
azt egy helyen keresztezi egy út, ami jó magasról indul, szal neki lehetne gyorsulni, oda kellene egy ksi földet hordani, és lehetne egy ugratót csinálni...
meg a másik odlara érkezõt, meg nem ártana szerintem egy kis szalma-bála-szerûség, a patak medrébe, meg mindenhova
csak nem akarom, hogy megcsináljuk, és valaki ott összetörje magát...
gyertek ki vasánap az ou-i versenyre, ha másként nem nézõnek, bíztatni minket, jól jönne
rajt 10:30 vagy 11:00 asszem
ahogy az oladi erdõbõl megyünk át parkosba, van egy kiszáradt patakmeder
azt egy helyen keresztezi egy út, ami jó magasról indul, szal neki lehetne gyorsulni, oda kellene egy ksi földet hordani, és lehetne egy ugratót csinálni...
meg a másik odlara érkezõt, meg nem ártana szerintem egy kis szalma-bála-szerûség, a patak medrébe, meg mindenhova
csak nem akarom, hogy megcsináljuk, és valaki ott összetörje magát...
gyertek ki vasánap az ou-i versenyre, ha másként nem nézõnek, bíztatni minket, jól jönne
rajt 10:30 vagy 11:00 asszem
Írta 2003. október 08. - 21:15
A pályaépítés hogy áll,mikor lesz már elkezdve? Már szívesen dolgoznék ;D Munkás ököl vas ököl oda sújt ahova köll!!!!!! ;D ;D
Írta 2003. október 08. - 21:13
Semmering fasza hey! Van felvonó is meg ezerféle útvonal! Lehet sípályákon lefelé döngetni, meg mellette lehet az erdõbe is! fasza egy hely, és olcsó is nagyon!
Írta 2003. október 08. - 08:33
Hi Mclane!
Kona Lavadome-om van egy kicsit azér megtuningolva ;D ;D ;D
beszéltem a Pósival aztán õ is mondta, hogy ott már jött le 60-al is, de nem baj mi most jöttünk le elõször ott. legközelebb jobban megengedjük a lovat.....
ismersz olyan helyet ahol ausztriában van felvonó és mûködik?
t
beszéltem a Pósival aztán õ is mondta, hogy ott már jött le 60-al is, de nem baj mi most jöttünk le elõször ott. legközelebb jobban megengedjük a lovat.....
t
Írta 2003. október 08. - 08:29
Hi Mclane!
t
t
Írta 2003. október 08. - 07:35
bocika milyen Kona-d van? mi is Kona-val megyünk
a 48,5 Írott-kõrõl Hörmannig -> mi cc-sek is jöttünk már annyival
Ausztriában gyönyörû helyek és hegyek vannak, nagyon királyság ott edzeni, lefelék és felfelék is egyaránt sirályok
a 48,5 Írott-kõrõl Hörmannig -> mi cc-sek is jöttünk már annyival
Ausztriában gyönyörû helyek és hegyek vannak, nagyon királyság ott edzeni, lefelék és felfelék is egyaránt sirályok
Írta 2003. október 08. - 07:30
azt csiripelik a verebek, hogy most hétvégén, vasárnap lesz a Biciklonosok idõfutam versenye.
Írta 2003. október 07. - 13:44
Na hello!
Matt: ha minden igaz akkor szombaton megyünk a Kõszegre.
vagy kocsival 2-en vagy 4-en vonattal még nem tudom olyan 9 körül legkésõbb ott vagyunk inkább elõbb.
a terv az hogy felmennénk az irottkõre, ott le aztán valahol le az andalgóig aztán mag a dh pályán le.
ha ráérsz meg van kedved csatlakozz.
majd írj
t
Matt: ha minden igaz akkor szombaton megyünk a Kõszegre.
vagy kocsival 2-en vagy 4-en vonattal még nem tudom olyan 9 körül legkésõbb ott vagyunk inkább elõbb.
a terv az hogy felmennénk az irottkõre, ott le aztán valahol le az andalgóig aztán mag a dh pályán le.
ha ráérsz meg van kedved csatlakozz.
majd írj
t
Írta 2003. október 07. - 13:39
Hi!
Multkor mi is jártunk arra. Egyik srác meg is burult ott. Elsõ tengelye kicsit elferdült de túlélte. sikszikszván rész lábszárvédõ rulz
Nah majd irj ha jöttök aztán összeruccanunk. Remélem lesz még idén jó idõ!
Üdv
MaTT
Multkor mi is jártunk arra. Egyik srác meg is burult ott. Elsõ tengelye kicsit elferdült de túlélte. sikszikszván rész lábszárvédõ rulz
Nah majd irj ha jöttök aztán összeruccanunk. Remélem lesz még idén jó idõ!
Üdv
MaTT
Írta 2003. október 07. - 09:04
Szeva Matt!
múlt héten is voltunk kõszegen (irottkõ)
aztán azon a sziklás úton ami irottkõtõl jön le a bitumenes utig 48,5 km/h-val jöttünk le.
azt hittem nagy királyok vagyunk de aztán mondták hogy ott le lehet jönni 60-al is
na majd legközelebb...
ugyis már mindkettönknek van full páncélja meg a haveromnak full bukója is , nekem is lesz pár napon belül....
ha majd megyünk kõszegre elötte írok ide is meg privátba is , és ha ráérsz meg van kedved eljöhetnél
CSÁKÓ
T
múlt héten is voltunk kõszegen (irottkõ)
aztán azon a sziklás úton ami irottkõtõl jön le a bitumenes utig 48,5 km/h-val jöttünk le.
azt hittem nagy királyok vagyunk de aztán mondták hogy ott le lehet jönni 60-al is
na majd legközelebb...
ugyis már mindkettönknek van full páncélja meg a haveromnak full bukója is , nekem is lesz pár napon belül....
ha majd megyünk kõszegre elötte írok ide is meg privátba is , és ha ráérsz meg van kedved eljöhetnél
CSÁKÓ
T