Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hi oll!
na megvolt a hillclimb és nekem tökre bejött :) Igaz nem voltunk sokan azért tekertünk egy jót! "kissé" csúszós volt az út de jó buli volt, fõleg visszafele az erdõben :) Enyhén mocskosak lettünk de megérte. 8)Életem elsõ bringás versenye volt és azt hiszem nem az utolsó :) Ráadásul sikerült 7.nek felérnem ugyhogy örülök.
Na menek pihenni :P
Üdv
MaTT

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Vasárnap kik jönnének ki pár ugratót ásni a séi hegységbe?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Zegen is esik >:(

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
A Hillclimb azért ugye meg lesz tartva?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Na hi!
Tegnap du. a fatávosok úgy döntöttek h szétszedik a vonalat, ugyhogy csak most tudtam feljönni. argh
DH pályán már délután is szálingózott a hó, de azért azt nem gondoltam, hogy reggelre ilyen fehér lesz minden :( Azér jó lenne ha még tudnánk tekerni egyet idén. Ha meg ilyen genya lesz az idõ akkor meg idén utoljára egyet összejönnénk hülyülni :) Asszem a semi-slick gumijaimmal esnék-kelnék. 8)
Nah jó síelést meg snóbordozást meg szánkózást mindenkinek!
MaTT

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Üdv!

Qrva idõ!!!! :(((((

Tekerés lefújva,remélem jövõ héten jobb lesz az idõ!

K.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát asszem én az idei évre már szögre fogom akasztani a bicajt, mert a hóban nem annyira jó tekerni. Baromkodni nem rossz, de azt csak évente vállalom, mert útálok bicajt tisztítani.

A Kotniknak van honlapja, de azt meg se nézd mert használhatatlan, semmi nincsen rajta, nem tudom, ilyen honlapot minek csinál valaki.

Holnap én biztosan nem leszek itthon, talán szombaton megyek tekerni, de az idõt elnézve, nem valószínû. Lehet, hogy a szabadidõközpontban már csak hóból tudunk idén pályát építeni.

Maul, miért nem rendelsz? Állítólag a Santa Crúznak is van itthon képviselete, a Biciklonban ott az a Scott váz, Kona Stab Promot is biztosan lehet kapni, csak aztán tudd megfizetni. "Olcsón" akarsz? Mert akkor tényleg csak az általad említett két váz van. Votec Mole 5-öt is lehet szerintem rendelni itthon is, szerinted itthon melyi boltos meri bevállalni, hogy legyen 5 ilyen váz a kirakatban? Azt az egy Scott vázat sem fogják soha eladni. A Merida Big Air Pro is ott van már legalább 3 éve. Ez Mo.

Na minden jót, jó tekerést, ha holnap mentek

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Ilyenn idõben lesz holnap KÕSZEG??

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
És a SPORTLIGETi pályával kapcsolatban van valami fejlemény, mert elég nagy a hallgatás!!!!!
Mert lassan már beköszönt a szar idõ, és akkor nem is lesz értleme télre felépíteni!!!!!
Hol lehet Magyarországon értelmes DH vázakat kapni???
Mer nincs nagy választék, Vega vagy Stormbringer......

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Üdv!

Maul! Reggel majd üzenek,mi a 9.53-assal megyünk!
Természetesen csak akkor,ha nem esik,és nem ér nyakig a hó!
MATT!
Te is adjad meg a számod,mert nem 100%,hogy megyünk,ez az idõ függvénye!
Aki jön,az legyen 9.40re az állomáson legkésöbb!!!

K.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
A Grazi bvoltoknak nincsen weboldaluk, vagy valamilyen elérhetõségük????

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Csááá!

MATT,a szöges gumikat feltetted? Nem esett még hó a hegyen? ;D
Nézted a vonatot,mikor érkezik be? Úgy készülj,hogy a 9.53assal indulunk valószínûleg!
Az jó neked??
Írj!

FS

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Nelegyetek má' táposok! :D
Majd mutatok egy rövidebb utat..ja, de az akkor meredekebb :)
Nah gyertek, aztán valahogy csak fölérünk a pintérre :)

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

Maul!
Hát igen,ez egy örök probléma... :D
Mi sem szívesen megyünk felfele,de sajnos más megoldás nincs,hacsak nincs egy trakeszos ismerõsöd.. ;D
MATT,te nem tudsz valakit beszervezni egy trakival?
Kifizetjük neki amit kér! 8)
Ha más nem lesz,majd toljuk felfele,ráérünk.. :-[

Akkor gyere Maul,nem bánod meg! 8)

Üdv: K

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Nekem bármikor jó! Csak akkor majd szóljatok, hogy melyik a végleges idõpont :)
Tényleg, meddig akartok menni? Ha sokáig maradtok esetleg összeszedhetnénk útközben hulp-ot is :)
Meg lehet szólok haveroknak, aztán akkor lennénk jó sokan. Ok?
Üdv

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na most jöttem haza! Hát attól függ hogy péntekre mit terveztek, csak DH pályát, mert mint tudjjátok felfelé nem megyek! ;D

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
MATT!
A kecskeugrató az,ahol a kecske ugrik! :))
A vonat 8.13kor,és 9.53kor indul Szhelyrõl,én
az utóbbival tudok menni,remélem Boci is..:)
Matt,az jó neked? Maulnak majd írok sms-t,ha addig nem nézne fel ide...Aki jön,az írjon vissza!!

Üdv: K

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
"Kecskeugrató"
az melyik?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Bazze' mennyit írtam. Bocs

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

Graz-ban hol vannak bikeshop-ok??

Üdv mindenkinek!

Elõször is Maulnak üzenem, hogy Grazban van legalább 3 bicajosbolt, meg gondolom egy csomó, amirõl még én sem hallottam. Ezek közül a legkirályabb a Kotnik vagy Klotnik nem tudom pontosan. Ausztriában õk forgalmazzák a Votecet. Ha most valakinek van fölös 1 millája, az siessen, mert leértékelések vannak. Kb. 700 eurot is meg lehet spórolni egyes Voteceken, ami azért szerintem eléggé durva. Az a bolt akkora, mint nálunk egy autószalon, és a Biczó azt mondta, hogy ez Ausztriában a közepesek közé tartozik. Számomra már ez is hatalmas volt. Van minden, mi szem-szájnak ingere, a gond csak az, hogy kurva messze van a belvárostól. Ha bicajjal mentek, meg vonattal, akkor érdemes Graz elõtt leszállni, és onnan közelebb van bicajjal, mint a belvárosból. A belvárosban is van két bolt, de azok eléggé kicsik, csak az egyikbe voltam, de ott volt Scott G-Zero, a másik kirakatában meg volt GT meg B1, szóval gyanítom, hogy azok sem szarok.

A hétvégén voltunk Kõszegen, hát nem volt valami nagyon jó. Két pullóverben is majdnem ráfagytam a bicajra, meg olyan volt, mintha valaki visszafogott volna felfelé. Viszont a Kecskeugrató nagyon király, olyan, mintha kitisztította volna valaki. A DH pálya felsõ része viszont szerintem egyre szarabb lesz a vízmosások miatt, de azért még nem annyira gáz. Az Írottkõ is egyre vacakabb. Korábban én is száguldottam már 60 felett (egy szál bukósisakban, egyéb protektor nélkül) de most már nem nagyon erõltetem, mert féltem a bicajt. Egyre élesebbek a sziklák, és egyre jobban kiállnak.

A Rax, mint már azt a Biczó írta tényleg nagyon király hely, csak vittek volna fel, és lenne egy 30 centit rugozó bicajom lefelé. Csináltunk egy csomó képet is, meg egy rövid videót, nagyon jók lettek.

Ha jó idõ lesz, akkor én is megyek Kõszegre a hétvégén, de csak max a 11:30-as vonattal, remélem majd összefutunk.