Graz-ban hol vannak bikeshop-ok??
Üdv mindenkinek!
Elõször is Maulnak üzenem, hogy Grazban van legalább 3 bicajosbolt, meg gondolom egy csomó, amirõl még én sem hallottam. Ezek közül a legkirályabb a Kotnik vagy Klotnik nem tudom pontosan. Ausztriában õk forgalmazzák a Votecet. Ha most valakinek van fölös 1 millája, az siessen, mert leértékelések vannak. Kb. 700 eurot is meg lehet spórolni egyes Voteceken, ami azért szerintem eléggé durva. Az a bolt akkora, mint nálunk egy autószalon, és a Biczó azt mondta, hogy ez Ausztriában a közepesek közé tartozik. Számomra már ez is hatalmas volt. Van minden, mi szem-szájnak ingere, a gond csak az, hogy kurva messze van a belvárostól. Ha bicajjal mentek, meg vonattal, akkor érdemes Graz elõtt leszállni, és onnan közelebb van bicajjal, mint a belvárosból. A belvárosban is van két bolt, de azok eléggé kicsik, csak az egyikbe voltam, de ott volt Scott G-Zero, a másik kirakatában meg volt GT meg B1, szóval gyanítom, hogy azok sem szarok.
A hétvégén voltunk Kõszegen, hát nem volt valami nagyon jó. Két pullóverben is majdnem ráfagytam a bicajra, meg olyan volt, mintha valaki visszafogott volna felfelé. Viszont a Kecskeugrató nagyon király, olyan, mintha kitisztította volna valaki. A DH pálya felsõ része viszont szerintem egyre szarabb lesz a vízmosások miatt, de azért még nem annyira gáz. Az Írottkõ is egyre vacakabb. Korábban én is száguldottam már 60 felett (egy szál bukósisakban, egyéb protektor nélkül) de most már nem nagyon erõltetem, mert féltem a bicajt. Egyre élesebbek a sziklák, és egyre jobban kiállnak.
A Rax, mint már azt a Biczó írta tényleg nagyon király hely, csak vittek volna fel, és lenne egy 30 centit rugozó bicajom lefelé. Csináltunk egy csomó képet is, meg egy rövid videót, nagyon jók lettek.
Ha jó idõ lesz, akkor én is megyek Kõszegre a hétvégén, de csak max a 11:30-as vonattal, remélem majd összefutunk.