korcsolyapálya ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2003. november 05. - 07:48
Írta 2003. november 04. - 20:07
Jól van McClane akkor téle mehetünk brutálkodni ;D
Egyébként hol van olyan ehly, ahol lehet biztonságosan jegen menni, mert lassan el kellene kezdeni Jégduálra készülni....
Egyébként hol van olyan ehly, ahol lehet biztonságosan jegen menni, mert lassan el kellene kezdeni Jégduálra készülni....
Írta 2003. november 04. - 08:01
lassan épülget a téli és egyben baromokodós bicajom a Kona-m meg megy pihenni télre, bár ez is egy Kona lesz, ami most épül, van otthon csomó alkatrész úgy is...
Írta 2003. október 31. - 08:01
Na ha itt vagy Krisztián akkor feltenném a kérdésem!
Mikor vannak bécsbe a motocross zsibik, mert multkór meséltél még róla!
Ja és Norco bikeokat hol lehet kapni MO-tól legközelebb? Mert én csak CSehországb tudok forgalmazót! Ausztriába nincs?
Mikor vannak bécsbe a motocross zsibik, mert multkór meséltél még róla!
Ja és Norco bikeokat hol lehet kapni MO-tól legközelebb? Mert én csak CSehországb tudok forgalmazót! Ausztriába nincs?
Írta 2003. október 30. - 21:53
Persze,,de csak picit ,mert másképp én is török-nem megy ám annyira...meg a nem szeretném megtudni mindig ki az újj ügyeletes orvos
Írta 2003. október 30. - 21:45
biztos találunk még olyan falat ahonnan még egyszer se ugrottál le ;D
na leállítom magam :-X
na leállítom magam :-X
Írta 2003. október 30. - 21:23
A freeride a ;Drról szól hogy mindent csak egyszer..!!!!! meg egy óra centírozás követte- a merevfal nem rajong ezekért....nem bírja a gép... :-[
Írta 2003. október 30. - 21:01
Hi biczaj
én Máté- csak mert még csak hallomásból ismerlek
Te ugrottál le ugye Kõszegen a vár hídjánál lévõ lépcsõnél? ) Milán mesélte (kona srcapje van neki). Én is szívesen megnéztem volna ) Na de majd akkor ugyis találkozunk aztán jól megmutatod nekem is,ugye? ;D ;D
én Máté- csak mert még csak hallomásból ismerlek
Te ugrottál le ugye Kõszegen a vár hídjánál lévõ lépcsõnél? ) Milán mesélte (kona srcapje van neki). Én is szívesen megnéztem volna ) Na de majd akkor ugyis találkozunk aztán jól megmutatod nekem is,ugye? ;D ;D
Írta 2003. október 30. - 20:55
: Sziasztok!!
Hi Matt-Én Krisztián-csak mert téged nem ismerlek,de majd ugyis tekerünk-csak ha és is ott vagyok általában -jobban amortizálódnak a biciklik..
Jaa igen Peti-ha véletlen megint Osztrákiában jársz,nézd meg mi akciós.és az árát is-és atesódnak en felejtsd el mondani freeride magazint!!
Maul-sajan rossz hírt hoztam-a pálya építése úgytom,csak tavasszal kezdõdik-de nemsokára eljön...-de ha rajtam múlik nem hagyom annyiba.
MÁr kétségbeesetten keresem az új bringát-de nemtom mit vegyek...
a mostani sajnos nem érzi már jól magát-beteg szegény..de a téli tekerésre még rendbe rakom. Matt nem olyan vészes atakarítás-majd megmutattjuk hogy kell..és mire nem képes a nagynyomású
Maul-én most hétvégén is bent vagyok-tudod-ha peti nem akasztja szögre-beszéld rá és nem fogja...
hi all!
Hi Matt-Én Krisztián-csak mert téged nem ismerlek,de majd ugyis tekerünk-csak ha és is ott vagyok általában -jobban amortizálódnak a biciklik..
Jaa igen Peti-ha véletlen megint Osztrákiában jársz,nézd meg mi akciós.és az árát is-és atesódnak en felejtsd el mondani freeride magazint!!
Maul-sajan rossz hírt hoztam-a pálya építése úgytom,csak tavasszal kezdõdik-de nemsokára eljön...-de ha rajtam múlik nem hagyom annyiba.
MÁr kétségbeesetten keresem az új bringát-de nemtom mit vegyek...
a mostani sajnos nem érzi már jól magát-beteg szegény..de a téli tekerésre még rendbe rakom. Matt nem olyan vészes atakarítás-majd megmutattjuk hogy kell..és mire nem képes a nagynyomású
Maul-én most hétvégén is bent vagyok-tudod-ha peti nem akasztja szögre-beszéld rá és nem fogja...
hi all!
Írta 2003. október 30. - 19:56
Télen én azt hiszem sehogy..jó vot ez a vasárnapi buli a hóban. 1x ez is kell de nem akarom gallyra vágni a bringát teljesen. Minden egyes tekerés után semmi kedvem órákat tisztogatni. Ha a hótolók jól dolgoznak akkor urban riding lesz télen
Írta 2003. október 30. - 14:09
Én is benne vagyok az összeröffenásbe!
BICAJJAL SZERINTEM! NE LEGYETEK TÁPOSAK! Ha most siránkoztok, télen hogy fogtok tekerni???
BICAJJAL SZERINTEM! NE LEGYETEK TÁPOSAK! Ha most siránkoztok, télen hogy fogtok tekerni???
Írta 2003. október 30. - 08:49
Írta 2003. október 29. - 22:27
Írta 2003. október 27. - 21:17
Én benne vagyok!
De attól tartok ezt jövõre halasztjuk...bár ha még ezen a hétvégén ilyen 10fok körüli napos idõ lesz akkor megejthetjük..
bocika!
jöttök most hétvégén?
jó lenne még kihasználni a jó idõt. nem tom hogy ti hogy vagytok vele de én nem szívesen tekerek fagyoskodva :-\
De attól tartok ezt jövõre halasztjuk...bár ha még ezen a hétvégén ilyen 10fok körüli napos idõ lesz akkor megejthetjük..
bocika!
jöttök most hétvégén?
jó lenne még kihasználni a jó idõt. nem tom hogy ti hogy vagytok vele de én nem szívesen tekerek fagyoskodva :-\
Írta 2003. október 27. - 21:08
tarthatnánk majd valamikor egy kis bringás összeröffenést, cc+dh vegyesen, akár bicajjal, akár anélkül....
gondolkodjatok majd el rajta, ez csak egy felvetés volt, egy ötlet...
grat mindenkinek, aki végigment a hétvégi hc versenyen!
gondolkodjatok majd el rajta, ez csak egy felvetés volt, egy ötlet...
grat mindenkinek, aki végigment a hétvégi hc versenyen!
Írta 2003. október 27. - 18:55
Hi McClane!
Én is örültem hogy találkoztunk. Az edzéseket én asszem inkább kihagyom..de azért kösz az invitálást ) Inkább just for fun tekerek ha kedvem van..
nah bye
MaTT
Én is örültem hogy találkoztunk. Az edzéseket én asszem inkább kihagyom..de azért kösz az invitálást ) Inkább just for fun tekerek ha kedvem van..
nah bye
MaTT
Írta 2003. október 27. - 14:51
OK McClane!
SZÓLJ majd!
mert már végre kéne egy olyan hely ahol nyugodtan tud mindenki tekerni, és gyakorolni!!
SZÓLJ majd!
mert már végre kéne egy olyan hely ahol nyugodtan tud mindenki tekerni, és gyakorolni!!
Írta 2003. október 27. - 13:50
ahojj
szal
matt örülök hogy találkoztunk, jó fej vagy...
a hc egész jó volt, csak nem bírok hóban tekerni
a sportligetes téma pedig várólista feldolgozáson van, picit pihentetve van a dolog...ha lesz valami újdonság, azonnal szólunk
szal
matt örülök hogy találkoztunk, jó fej vagy...
a hc egész jó volt, csak nem bírok hóban tekerni
a sportligetes téma pedig várólista feldolgozáson van, picit pihentetve van a dolog...ha lesz valami újdonság, azonnal szólunk
Írta 2003. október 26. - 18:27
Kösz!
Nem,vele nem beszéltem..vagyis errõl nem.
Sportligetben most végülis milyen pálya lenne? DS vagy micsoda?
Nem,vele nem beszéltem..vagyis errõl nem.
Sportligetben most végülis milyen pálya lenne? DS vagy micsoda?
Írta 2003. október 26. - 18:12
Gratula!
MATT nem beszéltél a Póssal? A Sportligeti pályával mi van, lesz vagy nem??
MATT nem beszéltél a Póssal? A Sportligeti pályával mi van, lesz vagy nem??