Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hova, és milyen jellegû tekerésre? A 9 az rettentõ korán van fõleg szombaton, a 10 órás tlálkozót is lekéstem. De azért majd megpróbálnám.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Szevasztok!

Mclane! mi lett a Biczóval????

Maul: mivelhogy hétköznap 8-5 ig melózok,
vasárnap tudnék elmenni tekerni, kint lesz akkor a north?
mer én még nem is láttam (készen) :'( :'( :'(
meg ha nem megyünk a Krenkid-el biciklit venni akkor szombaton is elmennék 9-12-ig.
tucc jönni?

meg még ki jönne??

t

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ma tekertem a séi-hegységben, és valami idiótának eszébe jutott, hogy milyen jó móka eltorlaszolni az utat. Ahogy jövünk a parkosból, vagy a nagy letöréstõl a vízmosás felé még a domb tetején ki volt döntögetve egy csomó kisebb fa az útra, úgyhogy mindenki vigyázzon, mert esetleg kevésbé belátható helyeken is akadhatnak meglepetések.
Egy motoros kis köcsögöt is elzavartam, a hülye gyerek egy Simsonnal próbált felmenni a vízmosás oldalán az útirányra merõlegesen, persze hogy nem sikerült neki, na ezt már nem bírtam nézni, hogy árkot ás a hátsó kerékkel. Na erre szépen elhúzta a csíkot. Persze azzal védekezett, ha crossmotorosoknak lehet akkor neki mér nem. Mondtam nekik sem lehet, csak velük még nem találkoztam ott.
Szóval ma jó kis napom volt bicajozást illetõen.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Sajna a szombati tekerést lekéstem, mert 10:08-kor értem oda. Már megint mit csinált a Biczó? Burult, vagy hirtelen náthás lett, hogy kórházba kellett vinni?
A north pálya egyébként tényleg jó lett. Ma kipróbáltam a kicsi ugratót a legvégén (nem a north shore-ról leugratást), és hát majdnem lett belõle egy firka, olyan csõröst nyomtam mint az állat. Többet nem próbálkoztam vele. Asszem ez a vízmosás utáni rész nem nekem való. Viszont az eleje már nagyon megy legalább is az én fogalmaim szerint jól, ami nem jelent semmit.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
egész jó volt a szombati tekerés...csak ne kellett volna bemenni Biczóval a kórházba a tekerés után :'(

remélem már jobban vagy Biczó, gyors gyógyulást ezerrel!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Elég Kedves lett a north pálya!
Kranked mi van az oldallal, regisztráltál??
HA van vkinek biciklis fotói az szóljon!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hi!
Szombat délelõtt nekem is jó, csak hogyan fogok felkelni hajnali 10-kor. Ma délután is megyünk tekerni, ha valaki éppen kedvet érez hozzá, akkor kinn leszünk a parkosban valószínûleg a vízmosás környékén, vagy legalább is azon a tájékon.
McClane, nem arra a kanyarra gondoltam, de majd meg fogod látni szombaton. Ezt a kanyart valaki úgy mélyítette, meg csinált egy kis peremet neki, hogy elvileg gyorsabban lehessen befordulni a vízmosásba, csak szerintem nem lett jó, mert ahhoz, amihez akarták, kicsi, viszont lassít. Mindegy, egy méter magas falat meg nem lehet az út közepére építeni, a másik irányból így is zavaró.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Mcclane,felfelé!!csak legyen elég gyors a felvomó amivel én megyek-és akkor lenyomlak :P
Ja ne félj semmit-az ratyi kormyány volt-ez biztos jobb(remélem)de ez ugyis mindig kiderül-és az elején kezdjük!!!
Mindenki jöjjön 10-re az emlékmûhöz!!(szombaton)

hi-holnap

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
biczókám.....drága arany egyetlen kis barátom...tudod jól, mióta egy ugratás utáni leérkezésnél letörött a kormányom, azóta fosok, mint a galamb....
persze szeretnék megtanulni ugrani meg ilyesmik, de ha lehet, ne egybõl a dirt ugratókkal, meg a kamikaze dolgokkal kezdjük please....
lassan majd csak megjön a bátorságom....elõször egy kis bátorságot kellene egyûjteni, aztán a technikai részek (hogyan emeljem meg a bicajt, meg ilyenek) aztán jöhetne az állatkodás :)

a szombat 10 óra, emlékmû nekem is jó, ott leszek az állatkodós bringámmal...
Dani éppen Egyiptomban van, õ most nem ér rá....

tééleg béna vagyo ka lefelékben, szal nem kiröhögni :) mert akkor megnézzük a felfelét ;)

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Figyelem! :)

A szombati bringázás idõpontja 10óra,gyülekezõ az
emlékmûnél,fennt!
Aki tud,jöjjön,lehetõleg mindenki!

Üdv

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi-

Mcclane-mondom most tréningezni foglak-csak legyen hozzá bátorságod ???
Szombaton hol bocika?10kor?jó az nektek is Mcclane?

Peti nem adod el a fékeidet??az jutott eszembe hogy megvenném..olcsóón:)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
na de hova menjek szombaton?

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hi !

Biczaj és Mclane
gyertek akkor szombaton 10 kor!!

Meg persze Maul te is , veled ugyis találkozunk addig..
Csütörtök 1 kor ott leszünk, csak hol???

t

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
biczó persze-persze, hogy segítesz, ezt már mióta ígérgeted vazz..... >:(

egyébként a csütörtök nem jó nekem, megbeszélés lesz a melóhelyen, késõn érek haza....

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Mcclane-segítek-persze..Szombaton és vasárnap-vagyis amikor otthon vagyok,csak állatkodni szoktunk mostanában-mert hideg van-és a brinyó is rossz állapotban van Köszeghez...de Szhely elég úgyis-nekem se megy még semmi-de amit tudok azt átadom..majd hívlak...Maul ti is csatlakozzatok-Peti is biztos jön-bocika? nemtom..

jó pályát építsetek áhm...

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Szeva!

Ha minden igaz Csütörtökön mi is kimegyünk 1 kor
a Kornéllal aztán építünk nortot!!!!!! :D
ok?
+ ha minden igaz szombaton megyünk tekerni
csak azt nem tudom délelõtt e vagy délután?
majd írok!!

aztán akkor gyakorolhatnánk a pályát, meg a norton is mehetnénk ha a Maul megengedi ;D
ha nem akkor is :P

csá

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
McClane gyerek ki, mondjuk csütörtökön aztán megtanulsz ugrani ;D
Akkor csütörtökön fél 1-tõl kint vagyunk építjük a shoret valaki nem jön ki segíteni?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
biczókám mi a gondod? :)

öcsém, mi a Póssal és az Ottóval vasárnap reggel 7-kor mentünk tekerni, t iakkor is jöttetek volna? mert most hétvégén is megyünk, szal akkro gyertek velünk...
a bicajomat meg kipróbálhatod, csak ne valami kamikáze akcióban ;)

az a kidõlt fa ho lis van? melyik sípálya után?

hul pa parkosban lévõ vízmosáso ugratóra gondolsz?

ismerem az egyiket :) azok közül, akik csinálták

a kanyar télleg gáz elõtte, de az elõbb ott volt, meg aztán eccer csak odadõlt egy fa az útra (biztos olyan döntötte oda, aki szereti a bringásokat), és valakik meg feltöltötték földdel

apropó, meg kellene tanulnom ugrani, most már megvan az állatkodós bicajom is hozzá, már csak segítség kellene :)
tud valaki segíteni ilyen témában? :)

A BICZÓT MÁR TÖBBSZÖR IS KÉRTEM, UGYE BICZÓ??

na de télleg, help me :)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi..
Szerintem most a korházig kellene sétálnia,mert ha sárvan még addig se megy a mentõ..De ha megnyerem a lottot-vagyis a manit-lesz egy saját mentõm >:( Hol lesz ez Maul?szívesen segítenék-de suliban tekerek..
Peti--> a Hulk-az olyan film-amiben õ volt a Bender :-[ szóval érted?? ???
Mc2-Lane ugye tudod hogy most dúl a ,,harag" -> nem szóltál hogy mentek tekerni-pedig ugyanakkor voltunk mi is..nemtom miért félsz.. >:(? nemcsináltunk semmit-csak egy kettõt ugrottunk-és még nem is jutott eszembe hogy kipróbáljam a géped,pénteken most majd felhívlak..és nem úszod meg..jó munkát!!
[Mcc-lane-ha maul is segít megcsinálhatnánk a sípálya után a kidõlt fát-a az ég felé vezetõ ösvénynek..]

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Sajna én nem érek rá, mert nem vagyok itthon, suliban vagyok, de ha esetleg áttolódna péntekre, akkor szívesen segítek. A vízmosás elõtt az ugratót ki csinálta? Nekem teccik, viszont a ráfordító a vízmosásra szerintem nem túl sokat ér. A north shore is ott lesz azon a részen? Ha lehet ne rakjátok túl magasra, mert a mentõ nem tud odamenni, esés meg biztos lesz. Bár gondolom a mentõk gyorsaságát nem kell Neked bemutatni Maul.