Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

;D ;D Krenkid=Bullit ;D ;D
8) 8) 8) 8) ;D ;D ;D ;D 8) 8) 8) 8)
lessz itt gyilok....

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Maul,a 13 az kevés,de viszont könnyû és gyors a gép!
és nem DH-ra készült,hanem 4x-re,csak nálunk indul vele pár õrült DH versenyen...:)

Ha minden igaz,akkor szombaton lesz egy bullit,amit valószínû,hogy megveszek,persze csak ha minden ok vele...

(monster T,24" doublewide,stb,stb...:))
Na majd írok,mi a pálya!!

Üdv: F

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
hát az a-zone prot nem kommentálom! Elvileg ez ugye DH gépnek van írva, ahoz képest kb 4cross bicikli! Meg hát 13 cm hátul egy dhgépen :-X
Mert kranked te sokallod, vagy kevés neked az a 13 cm! Egyébként miért nem veszel mást??

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
üdv!
holnap,pénteken délután 2-3 körül nem megy vki õrültködni a városba vagy valamerre?
úgy néz ki megyek külsõt venni, aztán gondoltam elõtte tekernék egyett szombathelyen (ismeretlen terep rulz:) de egyedül ugye kicsit uncsi lenne, fõleg, hogy nem ismerem az ottani jó helyeket. szóval? anybody? hétvégén csak délelõtt mentek tekerni? olyankor aludni kell!! :) na még meglátom..lehet hogy akkor odamászok az emlékmûhöz.
Üdv
MaTT

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Maul,és a kicsi videók? Azokat elküldheted..:)
Egyébként egy A-zone pro-t akartam venni,csak az a baj vele,hogy 13cm a hátsó rugóút...:((

Üdv

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
El kell hogy keserítselek kranki, de nekem egy fényképem sincs ;D
Egyébként authorból melyiket akartátok megvenni??

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
akkor ki jön velem kerékpároni szombaton délelõtt??
??? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
na itt van pár kép,elég szarok,mert telcsivel csináltam,de azért mégis valami...

http://kep.tar.hu/co...ml?aid=27610711

Maul,ha megvannak a képeid,akkor azokat is felrakom!
Necces az author?? Az mit jelent nálad,Maul? :)

K

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Nem leszek hétvégén, megint megyek gyõrbe, megcsináljáka hajtómûvemet! Szóval szombat lefújva, de vasárnap megyek!
Milyen authort akartatok venni, mert azok eléggé neccesek!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!
Bocika,kamerát hozzá',mert sok mindent fel lehetett volna már venni..:)
maul,képek? Ha megvannak,adom a linket a tárhoz,meg esetleg összedobok egy homepagét.:)

Szombaton majd meglátom,fel tudok e kelni..

Üdv!

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Szasz!

Maul: szombaton, ha mentünk volna, akkor csepelre mentünk volna authort venni.
de aztán még sem.
ugyhogy szombaton 9 kor emlékmû ok?
mi az hogy nincs kész a bicód? hozd el azt megcsináljuk 8)

mindenki jöjjön aki akar! szombat 9 óra emlékmû teteje. ha nem lesz sár parkos , ha lesz "urban" ;D

ok

csá
t

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Nekem ok a szombat is meg a vasárnap is csak nincs készí a biciklim:) de azért elmegyek!
Egyébként mikor derül ki hogy mentk e csepelre? Mert kranked is megy veled, mit csináltok?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi..

Maul a STINKY-nagyon drága-még nemtom sikerül-e megvenni-lehet hogy egy picit olcsobb bringa után kell néznem..de gyûjtök szorgalmasan mint egy hangya..
boci alényeg hogy ugrani akartam-de rövid a platz-2m és nem húztam eléggé az elejét-pofára estem..:)a többi lényegtelen:)

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hi!

Maul+mindenki:
vasárnap akkor megyünk ha kinnt lesz a north gondolom olyan 10-tõl.

Maulszombaton meg akkor ha nem megyünk csepelre,
olyan 9-12 ig ok?

Biczó
légyszíves írd le mi volt, mer kurvára érdekel.
nem azért mer most jól kiröhögünk hogy milyen béna vagy, hanem mert talán tanulhatunk belõle.

na pá
t

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na jobbulást biczó!
Mikor jön meg a stinkyd??
Ja és bocikátül kérdezem, akkor lesz tekerés szombaton, vagy mentek vásárolni???

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Örülök, hogy már jobban vagy Biczó. Ezek szerint nem hirtelen nátháról van szó.

Egyébként ma nekem is sikerült végre normálisan megugratni az új kis ugratót a north után. Holnap ha normális idõ lesz olyan 11-tõl kinn leszünk a Csingerékkel, talán a north is kinn lesz. Ma is velük nyomultunk, nagyon király volt. Bár ma hallottam az idõjárás-jelentésben, hogy szar idõ lesz holnaptól. Bár a Szilárd mondta, úgyhogy lehet, hogy 30 fok és verõfényes napsütés lesz, mert neki soha nem szokott bejönni a jóslata.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
biczókám, öcsém, drága barátom :)

örülök, hogy jobban vagy, és ha úgy akarod, akkor természetesen nem reklámozom a sztorit....
akkor jöjjön az enyém.... :)

miután boczikáék elmentek, mi Biczóval bementünk a szigetre, hogy Biczó megmutatja az alapokat.....
mutatott egy kb 60 cm magas beton akármit, és onnan kellett leugranom....az elsõ "ugrás" után közelebbrõl is megismerkedtem anyaföldünkkel, de a második és a harmadik ugrásnál már nem estem el...szal nem nagy sztori, csak mondom elmondom...kezdem tanulgatni az "alapokat"

a vépi srácok télleg tudnak ezerrel, ügyesek nagyon, össze kellene hozni õket Csicsáékkal, bár asszem már ismerik egymást
eléggé fontolgatom, hogy el kellene kezdeni videóra venni az ilyen baromkodós jellegû tekergéseket, és a végén frankón össze tudnánk dolgozni egy film keretein belül....

na meg készülget az egyesület verseny-csapat-meze, majd mutatok gépen mintákat....

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Ja igen a vépi-bringástársak félelemetesen jóók-mégha más stílust is csinálnak, :o :o,,-akkor is lenne mit tanulni tõlük..igaz Mcclane??

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Sziasztok!

-köszi az érdeklõdést-jól vagyok 8)
Márt csak a fejem fáj-Mcclane-mégegyszer köszi!!!!!
Már a monyeszom is eltûnõben van-és atöbbi is gyógyul-pénteken meg kiszedik a varratokat..
De hogy mi történt azt el nem mondom-(Mcclane te se!) mert elég hüleség... >:( De mindig tanulok valamit..
Még szereznem kell ragasztót a bukómhoz-és tudok puzzle-zni-kirakózni egész téli szünetben..És persze gyûjthetek 661 re.
Egy tapasztalatot leszûrtem-a manitou bírja..

Hi

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Én megyek mindenképpen, de milyen biciklit akarstok venni, had menjek már veletek vásárolni please!!!