"DH" verseny egy kis north shore-ral. De én sem tudom, hogy miben állapodtak meg, hogy szombaton lesz, vagy vasárnap. Holnap este majd már többet fogok tudni valószínûleg. egyébként a vízmosás feletti két ugrató, a vízmosás, meg a végén egy 20-30 méter north shore lesz benne. Legalább is én így tudom.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2003. december 04. - 14:46
Írta 2003. december 04. - 13:37
biczókám!
A north pálya mobilra van egcsinálva, szóval nincs kinthagyva, vasárnaponként hozzák ki a csingerék, szóval majd yere ki vasárnap!
Egyébként hulpnak igaza van, hogy a stinky az kurva jó, csak szerintem annyit nem ér, a tavalyi sokkal kedvezõbb volt, és akkor inkább author!!
A north pálya mobilra van egcsinálva, szóval nincs kinthagyva, vasárnaponként hozzák ki a csingerék, szóval majd yere ki vasárnap!
Egyébként hulpnak igaza van, hogy a stinky az kurva jó, csak szerintem annyit nem ér, a tavalyi sokkal kedvezõbb volt, és akkor inkább author!!
Írta 2003. december 04. - 11:09
Írta 2003. december 04. - 00:15
Üdv!
Én szívesen kimegyek veled, csak ne kelljen megint kórházba vinni utána. Szerintem maradja a Stinkynél, mert az a legkirályabb ezek közül. A tesóm hoz újságot, majd abból is nézegethetsz. Az új Votec freeride gép miért nem teccik? ;D
Viszont a vízmosás szörnyû állapotban van, gyakorlatilag olyan mintha jégpálya lenne. Nekem nagyon nem jön be. Kíváncsi vagyok milyen lesz a verseny?
Én szívesen kimegyek veled, csak ne kelljen megint kórházba vinni utána. Szerintem maradja a Stinkynél, mert az a legkirályabb ezek közül. A tesóm hoz újságot, majd abból is nézegethetsz. Az új Votec freeride gép miért nem teccik? ;D
Viszont a vízmosás szörnyû állapotban van, gyakorlatilag olyan mintha jégpálya lenne. Nekem nagyon nem jön be. Kíváncsi vagyok milyen lesz a verseny?
Írta 2003. december 03. - 21:14
megnéztem-ténleg jóóó,!330-már barátibb.-köszi,azt hiszem ennél fogok maradni...Maul merre van a parkosban a north shore-vagy hol van az?-szombaton nem jössz ki velem?
hi
hi
Írta 2003. december 03. - 18:56
Hát ha valamilyen könnyû, FR bringát akarsz akkor télleg ez a legjobb választás! Tényleg jó befektetés!
Írta 2003. december 03. - 15:19
Nokomment..(Maul)!
a magyar oldalán néztem az author kínálatát-ott írtak 13at..csak onnan vettem-és a komplett bringa 250-mindennel együtt hayessal-kerékkel-cakkumpakk..de ateló tista új..-de nem mintha érdekelt volna...csak kíváncsi voltam más véleményére is..
Megnézem azt az authort,ha csak tehetem...www.author-hungary.huvagy valami hasonló-nemtom pontosan...ha esetleg még lenne valami tippetek-írjatok...!!!
Hi
a magyar oldalán néztem az author kínálatát-ott írtak 13at..csak onnan vettem-és a komplett bringa 250-mindennel együtt hayessal-kerékkel-cakkumpakk..de ateló tista új..-de nem mintha érdekelt volna...csak kíváncsi voltam más véleményére is..
Megnézem azt az authort,ha csak tehetem...www.author-hungary.huvagy valami hasonló-nemtom pontosan...ha esetleg még lenne valami tippetek-írjatok...!!!
Hi
Írta 2003. december 03. - 14:45
Éljen rákosi éljen a párt!
Egyébként mikor lesz averseny, pénteken, szombaton, vasárnap??
Heil Hitler!
Egyébként mikor lesz averseny, pénteken, szombaton, vasárnap??
Heil Hitler!
Írta 2003. december 03. - 10:49
Hi all!
na egy két dolog:
az a zone és a z a zone pro
is 15 centit mozog hátul.(www.author.cz)
a felszereltsége szerintem kurva jó, a black elite ami kilóg egy kicsit mer ugye az 12 cm.... :-\
330-ér nagyon megéri !! a dnm az szar, de egy év gari, utánna meg ki kell cserélni, aztán kész.
ennyiért nem kapsz össztelós brinyát max a tescóba!
Ruckus i drive 1.0 800 000 Ft
Ruckus i drive 2.0 560 000 Ft
no comment......
egyébként nem tudom hol forgalmazzák kis hazánkban......
Biczó, szerintem ilyen szedett vedett szar használt cuccokat ne vegyél meg csak a baj lesz vele......
(festett váz?!?, hegesztett??? ???)
ha különben a teló meg a váz 250 a többi cucc kb180
akkor az 430!! akkor inkább kona Stinky 5 év garival........
na csá
t
na egy két dolog:
az a zone és a z a zone pro
is 15 centit mozog hátul.(www.author.cz)
a felszereltsége szerintem kurva jó, a black elite ami kilóg egy kicsit mer ugye az 12 cm.... :-\
330-ér nagyon megéri !! a dnm az szar, de egy év gari, utánna meg ki kell cserélni, aztán kész.
ennyiért nem kapsz össztelós brinyát max a tescóba!
Ruckus i drive 1.0 800 000 Ft
Ruckus i drive 2.0 560 000 Ft
no comment......
egyébként nem tudom hol forgalmazzák kis hazánkban......
Biczó, szerintem ilyen szedett vedett szar használt cuccokat ne vegyél meg csak a baj lesz vele......
(festett váz?!?, hegesztett??? ???)
ha különben a teló meg a váz 250 a többi cucc kb180
akkor az 430!! akkor inkább kona Stinky 5 év garival........
na csá
t
Írta 2003. december 02. - 20:18
Szerintem az illmetic+boxxer megér annyit, csak tudni kéne mennyire van lenyúzva, és kié volt!
Egyébként az author a-zone pro nem rossz, ja és a Gt-t nem javaslom! De ez az én véleményem!
Kranked, hol nézted meg, hogy hány kg-s az új a-line? Mert én seholl sem találom!
Egyébként az author a-zone pro nem rossz, ja és a Gt-t nem javaslom! De ez az én véleményem!
Kranked, hol nézted meg, hogy hány kg-s az új a-line? Mert én seholl sem találom!
Írta 2003. december 02. - 18:45
Freestyler-megnéztem-de ami 330e az 13cm ert mocorog-és a felszereltsége nem túl jóó..igaz nem olyan drága..a pro mozog 15-t szerinted van különbség a kettõ közt-geometriában vagy másban a színén kívül????valaki nem tudja menjibe kerülhet GT-ruckus-idrive2.0,,,vagy 1.0 kis hazánkban???
Néztem BP-en egy strombringer vázat 90e lenne-de érdekes,mert a támvillánál egy izé elgörbült és hegesztették,,azt mondta srác hogy 5 hónapos!!-és semmi dúrvát nem tett vele-szerintetek ez ilyen vaccak lenne-tényleg nem úgy nézett ki mint aki annyira tudna-hogy 5 hó alatt kinyírja...-és bizti 5 hónapos..a másik: van egy illmatic(vega2) boxxer raceval -ez tiszta új teló(0km)-a váz már volt festve-de állítólag nem régebbi egy évnél az egész-és cakk-pakkmindennel együtt 250e????szóljatok hozzá!?? ???
Hi..
Néztem BP-en egy strombringer vázat 90e lenne-de érdekes,mert a támvillánál egy izé elgörbült és hegesztették,,azt mondta srác hogy 5 hónapos!!-és semmi dúrvát nem tett vele-szerintetek ez ilyen vaccak lenne-tényleg nem úgy nézett ki mint aki annyira tudna-hogy 5 hó alatt kinyírja...-és bizti 5 hónapos..a másik: van egy illmatic(vega2) boxxer raceval -ez tiszta új teló(0km)-a váz már volt festve-de állítólag nem régebbi egy évnél az egész-és cakk-pakkmindennel együtt 250e????szóljatok hozzá!?? ???
Hi..
Írta 2003. december 01. - 14:55
Hi!!
Mcclane-az egyik sajna kimúlt,de a másiik jól van ;)Amit megöltem ahelyett kapsz egy figyelj!!: Micheline-t még tuti jó!! csak nekem vékony volt..ok?
Freestyler-azt mondod jó?-akkor megnézem-újságban már láttam a pro-t-de az 430evolt...milyen a felszereltsége?tetszett a gép?
nem volt nehéz nagyoon??
Köszi a tippet!!
Hi..
Mcclane-géppartyra vágyunk-ugye tudod > ??? : Peti,Hulp is jöhetne..öcsém,te és én!!
Mcclane-az egyik sajna kimúlt,de a másiik jól van ;)Amit megöltem ahelyett kapsz egy figyelj!!: Micheline-t még tuti jó!! csak nekem vékony volt..ok?
Freestyler-azt mondod jó?-akkor megnézem-újságban már láttam a pro-t-de az 430evolt...milyen a felszereltsége?tetszett a gép?
nem volt nehéz nagyoon??
Köszi a tippet!!
Hi..
Mcclane-géppartyra vágyunk-ugye tudod > ??? : Peti,Hulp is jöhetne..öcsém,te és én!!
Írta 2003. december 01. - 07:31
skacok, ismét voltunk kint a sógoroknál, de most gyalogtúrázni, kirááály volt, most hétvégén pedig visszük a baromkodós bicajokat
Biczókám, arany drága barátom....basszus..amiket kölcsönadtam gumikat, azokkal MI IS A HELYZET?
Amit kölcsön kaptam a Póstól, azt vissza kell vinnem, és nincs most gumim télre..... >
please call me...thx
Biczókám, arany drága barátom....basszus..amiket kölcsönadtam gumikat, azokkal MI IS A HELYZET?
Amit kölcsön kaptam a Póstól, azt vissza kell vinnem, és nincs most gumim télre..... >
please call me...thx
Írta 2003. december 01. - 07:24
Bicó koma!
Ajánlom neked is az author A-zone-t,ami vérbeli FR gép,és akár még DH-ra is használhatod,persze nem Bender stílusban...cserébe kapsz egy 15öt mozgó gépet,ami könnyû,erõs,és olcsó is: 320körül a tiéd lehet,újan, 1 vagy 2év garival!!!!! Gondoljad meg,én ültem rajta,álomgép...Ha gondolod,menj a csepel-szigetre,ott meg tudod nézni a kiállításon!
Üdv: K
Ajánlom neked is az author A-zone-t,ami vérbeli FR gép,és akár még DH-ra is használhatod,persze nem Bender stílusban...cserébe kapsz egy 15öt mozgó gépet,ami könnyû,erõs,és olcsó is: 320körül a tiéd lehet,újan, 1 vagy 2év garival!!!!! Gondoljad meg,én ültem rajta,álomgép...Ha gondolod,menj a csepel-szigetre,ott meg tudod nézni a kiállításon!
Üdv: K
Írta 2003. november 30. - 23:30
Hi!
H ez tényleg valóra vállik feltétlen szóljatok!-mert a fényképész haverom is megörökítené!!!
De ha állatkodás lesz ,akkor is -ha szükségetek lenne jó képekre szóljatok-szívesen jön...õ is bringázik..Nekem is bringa gondjaim vannak-ha esetleg valaki tudna segíteni:freeride bicaj kéne nem túl drágán-mert hát a stinky drága,,,tavaji stinky is jó lenne-ha valaki tudna használtan szerezni..vagy nemtom.. már nincsenek ötleteim ???
köszi!
Hi...
Peti:újságot hozz nekem légyszíves..köszi
H ez tényleg valóra vállik feltétlen szóljatok!-mert a fényképész haverom is megörökítené!!!
De ha állatkodás lesz ,akkor is -ha szükségetek lenne jó képekre szóljatok-szívesen jön...õ is bringázik..Nekem is bringa gondjaim vannak-ha esetleg valaki tudna segíteni:freeride bicaj kéne nem túl drágán-mert hát a stinky drága,,,tavaji stinky is jó lenne-ha valaki tudna használtan szerezni..vagy nemtom.. már nincsenek ötleteim ???
köszi!
Hi...
Peti:újságot hozz nekem légyszíves..köszi
Írta 2003. november 29. - 15:32
Mindenképpen szóljatok, mikor ugrik le a Papaya tetejérõl, mert az engem is érdekelne. Ilyet még nem láttam élõben.
Vasárnap kinn lesztek a vízmosásnál? Mert akkor olyan 1-2 óra körül kinézek én is. Sajna a délelõtt a tanulásé.
Vasárnap kinn lesztek a vízmosásnál? Mert akkor olyan 1-2 óra körül kinézek én is. Sajna a délelõtt a tanulásé.
Írta 2003. november 28. - 22:04
Szeva!
Maul
na csak hogy nehogy megegyen a kiváncsiság.
2003-as bullit, monster t, 24-es sun d wilde kerekek,
xt,xtr, roox cuccok,
használt keró 5 kiló az árja.
egy benyó nevü gyerek hirdette már az apróban korábban is, csak most beadta egy bótba, oda megyünk. aztá ha jó akko a krankid gyerök megveszi. ;D ;D ; ;D
vasárnap meg megyünk aztá leugrik a papaya tetejérõl ;D
csá t
Maul
na csak hogy nehogy megegyen a kiváncsiság.
2003-as bullit, monster t, 24-es sun d wilde kerekek,
xt,xtr, roox cuccok,
használt keró 5 kiló az árja.
egy benyó nevü gyerek hirdette már az apróban korábban is, csak most beadta egy bótba, oda megyünk. aztá ha jó akko a krankid gyerök megveszi. ;D ;D ; ;D
vasárnap meg megyünk aztá leugrik a papaya tetejérõl ;D
csá t
Írta 2003. november 28. - 18:26
de a monster-T akkor is 300, és ez így 650, és a többi cuccról nem is beszétünk! Na kranked mond már meg, újat akarsz venni??
Írta 2003. november 28. - 17:47
Írta 2003. november 28. - 17:33
Ezt nem mondod kmolyan kranked, hogy ilyet veszel, de használtan akarod? ;D
Mert újan a monster-T 300 ropi a bullit váz meg 500!
Ennyi pénzed ugye azért neked sincs?? ???
Mert újan a monster-T 300 ropi a bullit váz meg 500!
Ennyi pénzed ugye azért neked sincs?? ???