Üdv mindenkinek!
A héten suliban voltam, néha azt is kell. Jó lenne ez a koripályás dolog. Szerintem nem rövid a pálya, ezen is szerintem fogunk eleget esni-kelni.
Holnap sajna én nem tudok jönni, mert még darabokban van a bicajom (tisztítás alatt áll). Talán majd hétfõre készen lesz. Holnap du. 4-kor találkozunk a városháza elõtt videózásra. A Csinger azt mondta, hogy ha lehet bicaj nélkül gyertek. Megnézzük a versenyrõl készült videókat, meg "kielemezzük" a versenyt. Szerintem jó lesz.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2003. december 12. - 22:33
Írta 2003. december 12. - 21:03
Írta 2003. december 12. - 11:31
hi
Nem 10. és 13közt de ne öld meg a reményt-hadd hidjem azt hogy ,melegebb lesz
A vasárnapot nem tudtam-jó hogy mondtad-akkor majd elvállik..
Nem 10. és 13közt de ne öld meg a reményt-hadd hidjem azt hogy ,melegebb lesz
A vasárnapot nem tudtam-jó hogy mondtad-akkor majd elvállik..
Írta 2003. december 12. - 09:27
b]Biczó[/b]
vasárnap is nyitva vannak a boltok!!!!
jövõ héten is nyitva vannak a boltok.
tehát ez nem gond......
7 fok ingadozás 10 óra és 13 óra között??? :
meterologus ne legyél!!! ;D
na de mind1 ha nem akarsz nem jössz....
JÖN valaki holnap 10 órakor emlékmûhöz????
irjatok!!!
t
vasárnap is nyitva vannak a boltok!!!!
jövõ héten is nyitva vannak a boltok.
tehát ez nem gond......
7 fok ingadozás 10 óra és 13 óra között??? :
meterologus ne legyél!!! ;D
na de mind1 ha nem akarsz nem jössz....
JÖN valaki holnap 10 órakor emlékmûhöz????
irjatok!!!
t
Írta 2003. december 11. - 15:12
Hi
Én a de-tt ,úgy értettem,hogy nyitva vannak az üzletek..És mivel karácsony lesz és még egyetlen bigyulát sem vettem,most szombaton be lehetne menni vásárolni(persze ez személyes gond)
De a 10:00 Az Isten talán megbocsájtá:kú..va kora!
Alapesetben du-n egykor kelek,de most nagyoon korán kellene kellnem hogy a város után odaérjek-->ezért neketek jó szórakozást :'( :'( :'( :'( :'(
És késöbb biztos hogy melegebb van-a napi átlag hõmérséklet ingadozás a csúcs és a legalacsonyabb közt:+7 fok is lehet
Hi
Én a de-tt ,úgy értettem,hogy nyitva vannak az üzletek..És mivel karácsony lesz és még egyetlen bigyulát sem vettem,most szombaton be lehetne menni vásárolni(persze ez személyes gond)
De a 10:00 Az Isten talán megbocsájtá:kú..va kora!
Alapesetben du-n egykor kelek,de most nagyoon korán kellene kellnem hogy a város után odaérjek-->ezért neketek jó szórakozást :'( :'( :'( :'( :'(
És késöbb biztos hogy melegebb van-a napi átlag hõmérséklet ingadozás a csúcs és a legalacsonyabb közt:+7 fok is lehet
Hi
Írta 2003. december 11. - 10:02
Csákó!
Biczó!10 óra az késõ??????
meg késõbb melegebb lesz??? ;D
10 órakor menjünk mer én max fél 2 -ig érek rá!!!!!!!
de mehetünk 9 kor is!!! ;D
én mondjuk speciel nem csak a városra gondoltam,
menjünk a parkosba is!!!!
most legalább nincs sár! ;D
Na tehát akkor ahogy megbeszéltük 10 óra emlékmû
;D
t
Biczó!10 óra az késõ??????
meg késõbb melegebb lesz??? ;D
10 órakor menjünk mer én max fél 2 -ig érek rá!!!!!!!
de mehetünk 9 kor is!!! ;D
én mondjuk speciel nem csak a városra gondoltam,
menjünk a parkosba is!!!!
most legalább nincs sár! ;D
Na tehát akkor ahogy megbeszéltük 10 óra emlékmû
;D
t
Írta 2003. december 10. - 19:15
Hi-szombaton-nem mehetnénk késöbb tekerni-az olyan kora-és csak de-tt lehet a városba menni..késöbb jobb idõ is lenne..????hátha másnak is jobb lenne a késöbbi idõpont..ez csak egy felvetés.. ???
Írta 2003. december 10. - 18:15
Na meg van a megoldás!
A pályát két körösre kell csinálni, úgy nagyjából már meg is terveztem hogy nézzen ki! Sombaton akkor ha megyünk tekerni, benézünk a pályára, és kiterveljük, mi hogyan legyen!
De akkor eyáltalán ki lehet bérelni a pályát??
A pályát két körösre kell csinálni, úgy nagyjából már meg is terveztem hogy nézzen ki! Sombaton akkor ha megyünk tekerni, benézünk a pályára, és kiterveljük, mi hogyan legyen!
De akkor eyáltalán ki lehet bérelni a pályát??
Írta 2003. december 10. - 12:49
Írta 2003. december 09. - 20:39
hi..
Tök jól vagyok,,csak az újjam fáj,egy hétre rá derült ki hogy eltört..
Mcclane szerintem biztos hogy elég nagy!!-sok is ha nem elég akkor is,mert nincs nagyobb...
Tök jól vagyok,,csak az újjam fáj,egy hétre rá derült ki hogy eltört..
Mcclane szerintem biztos hogy elég nagy!!-sok is ha nem elég akkor is,mert nincs nagyobb...
Írta 2003. december 09. - 20:36
szombat sajna nekem nem jó, Ausztriába megyünk, a Masenbergre tekerni
de ha már szombaton összejöttök, nézzétek meg, hogy mekkora a koripálya, próbáljátok meg elképzelni ott a versenyt, hogy el lehet-e férni......
Biczó bácsi nehogy szombaton valami hülyeséget csinálj.....meggyógyultál már teljesen a múltkoriból?
de ha már szombaton összejöttök, nézzétek meg, hogy mekkora a koripálya, próbáljátok meg elképzelni ott a versenyt, hogy el lehet-e férni......
Biczó bácsi nehogy szombaton valami hülyeséget csinálj.....meggyógyultál már teljesen a múltkoriból?
Írta 2003. december 09. - 16:44
Mcclane-szerintem a pálya nem kicsi-kanyargósra kell csinálni majd a pályát -bõven elég-majd sok kör lesz-és nem kellenek a szögek..
Írta 2003. december 09. - 14:58
Hi..
ott leszek..
A mûjeget ma érdeklõdöm meg-az-e fönök aki korábban-és hogy hogy menne-e? majd írok mit tudtam meg..!
Ameno
ott leszek..
A mûjeget ma érdeklõdöm meg-az-e fönök aki korábban-és hogy hogy menne-e? majd írok mit tudtam meg..!
Ameno
Írta 2003. december 09. - 13:28
hi!
ha szögesgumival megyünk akkor rövid a pálya, de
ha sima gumival akkor nem ;D
maul, mclane, biczó, hulp
hétvégén?
szombaton 10 óra emlékmû?!?
ki jön?
t
ha szögesgumival megyünk akkor rövid a pálya, de
ha sima gumival akkor nem ;D
maul, mclane, biczó, hulp
hétvégén?
szombaton 10 óra emlékmû?!?
ki jön?
t
Írta 2003. december 09. - 12:12
szejbusztok
beszéltem Póssal, érdekli és tetszik neki az ötlet, csak attól fél a Tomi, hogy a pálya kicsi lesz a versenyhez....
ti ezt hogy gondoljátok, elég lesz a páyla mérete?
én is eléggé fellelkesültem, király lenne, csak ne legyen sérülés....
Biczó bácsi, tucc akkor beszélni a jégpálya tulajdonosával?
beszéltem Póssal, érdekli és tetszik neki az ötlet, csak attól fél a Tomi, hogy a pálya kicsi lesz a versenyhez....
ti ezt hogy gondoljátok, elég lesz a páyla mérete?
én is eléggé fellelkesültem, király lenne, csak ne legyen sérülés....
Biczó bácsi, tucc akkor beszélni a jégpálya tulajdonosával?
Írta 2003. december 08. - 21:22
Írta 2003. december 08. - 21:18
Hi..
Én beszélek majd a fõnökkel-hogy is mehetne ez..ti pedig beszéljétek meg ki szervezi.stb-de a pálya szerzés nem lesz egyszerû!!
HÉtvégén este sokkal könnyebb lesz megszervezni,,hangulatosabb lesz az biztos-de el fognak jönni?Nekem is van egy kamerám-amit felajánhatok-(meg is teszem)..Majd szólok a fejleményekrõl...
Én beszélek majd a fõnökkel-hogy is mehetne ez..ti pedig beszéljétek meg ki szervezi.stb-de a pálya szerzés nem lesz egyszerû!!
HÉtvégén este sokkal könnyebb lesz megszervezni,,hangulatosabb lesz az biztos-de el fognak jönni?Nekem is van egy kamerám-amit felajánhatok-(meg is teszem)..Majd szólok a fejleményekrõl...
Írta 2003. december 08. - 20:27
;D ;D ;D
Drága McClane! elvégre csak két digitális kamerám van, és mg tudok szerezni kettõt mindenképpen! Végni, digitlizálni is tudok, minden technikai dolgot meg tudok oldani ami filmkészítéshez kell!
CSak egy rohadt csõkamera kéne még, meg egy széleslátószögû lenye, bár az utóbbi hamarosan megoldódik!!
Drága McClane! elvégre csak két digitális kamerám van, és mg tudok szerezni kettõt mindenképpen! Végni, digitlizálni is tudok, minden technikai dolgot meg tudok oldani ami filmkészítéshez kell!
CSak egy rohadt csõkamera kéne még, meg egy széleslátószögû lenye, bár az utóbbi hamarosan megoldódik!!
Írta 2003. december 08. - 19:59
yo reggelt riderek....
a verseny elég jó volt, felvettem egy keveset videóra, tetszett ez a kezdeményezés, és a versenyzõk is nagyon magabiztosan mentek, egyszóval jó volt
biczókám, arany drága egyetlen barátom, az ötletet felvetem bizonyos szeméyleknek, nekem is tetszik az ötlet...
a filmmel kapcsolatban: dig kamera kellene (szvsz), de mindenképpen több eszközre (kamera) van szükség, így több szögbõl is fel lehet venni a ridert, na meg nem kell ezerszer ugrani...
na meg kellene vmi ismerõs, aki tud és segít összevágni az anyagot
én is benne lennék, tudok asszem kölcsönkérni egy dig. kamerát
a verseny elég jó volt, felvettem egy keveset videóra, tetszett ez a kezdeményezés, és a versenyzõk is nagyon magabiztosan mentek, egyszóval jó volt
biczókám, arany drága egyetlen barátom, az ötletet felvetem bizonyos szeméyleknek, nekem is tetszik az ötlet...
a filmmel kapcsolatban: dig kamera kellene (szvsz), de mindenképpen több eszközre (kamera) van szükség, így több szögbõl is fel lehet venni a ridert, na meg nem kell ezerszer ugrani...
na meg kellene vmi ismerõs, aki tud és segít összevágni az anyagot
én is benne lennék, tudok asszem kölcsönkérni egy dig. kamerát