Üdv!
Game:
Nos,az NFS Underground sirály,kár,hogy hálóban nem megy... >
Maul:
Szombattól már nem megyek melózni,és Bocika sem,így elvileg bármikor kimehetünk,ha "családi" programba nem ütközik.Pl vasárnap reggel? Arra talán enyhül az idõ,és szárad is talán...
Na majd még pontosítunk...
csááááá
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2003. december 16. - 23:39
Írta 2003. december 16. - 22:31
Hát az Age II-vel még nem játszottam. Jobb lenne valami öldöklõs, mondjuk Medal of Honor. Vagy NFS Underground, esetleg IL-2 Sturmovik Forgotten Battles. Lehet választani.
Írta 2003. december 16. - 20:20
Írta 2003. december 16. - 18:58
Hi,,,most vasárnap?vagy csak karácsony utáni hétvége lenne jó-vagy ha itthon vagy 7köznap..? nem?nekem mindegy-kivéve azokat a napokat-amikor ünnep van..te mikor érsz rá? hulp nem csatlakoztok?(számítógépes party) elférünk többen is-nem Mcclane??
exit-->
exit-->
Írta 2003. december 16. - 18:14
BOCIKA ÉS KRANKI!
Melyik nap dolgoztok utoljára, mikor tudunk kimenni földettúrni?
Mondjatok napot és idõpontot!!!
Melyik nap dolgoztok utoljára, mikor tudunk kimenni földettúrni?
Mondjatok napot és idõpontot!!!
Írta 2003. december 16. - 10:00
Írta 2003. december 16. - 08:25
Hi...
Jók leszünk Mcclane,de te inkább most figyelj oda...---> király kép maul...
A szilveszteri tekerés király-a dzsuvára meg fel kell készülni:cél az irottkõ-és az nyer aki több piát tud magával vinni,de lefelé már nem hozza..és még egy szabály van:nem ér kiönteni:)
És csütörtöktõl szünet van... 8) 8)
Jók leszünk Mcclane,de te inkább most figyelj oda...---> király kép maul...
A szilveszteri tekerés király-a dzsuvára meg fel kell készülni:cél az irottkõ-és az nyer aki több piát tud magával vinni,de lefelé már nem hozza..és még egy szabály van:nem ér kiönteni:)
És csütörtöktõl szünet van... 8) 8)
Írta 2003. december 16. - 01:39
Yupppiii.....
Hajrá Maul!! ;D
http://kep.tar.hu/co.../pic4013608.jpg
http://kep.tar.hu/co.../pic4013610.jpg
Hajrá Maul!! ;D
http://kep.tar.hu/co.../pic4013608.jpg
http://kep.tar.hu/co.../pic4013610.jpg
Írta 2003. december 15. - 13:07
Biczó ha rá lehet venni, akkor majd szólok neki, ha hazaértem Pestrõl, az egy hetes tanfolyamról..most éppen onnan írok....
aztán jók legyetek, amíg haza nem érek, nem ám ijesztgetitek az idõs néniket az utcán ;D
nehogy valami rosszat halljak, amíg távol vagyok ;D
szilveszter napján ki kellene menni Írott-kõre, Pósék minden évben mennek, én aznap is dolgozok, szal nem reggel kellene indulni, hogy én is el tudjak menni....
ha hazamegyek, megnézem a North sóros videot, kiváncsi vagyok, milyen lett
ahojj
McCane
aztán jók legyetek, amíg haza nem érek, nem ám ijesztgetitek az idõs néniket az utcán ;D
nehogy valami rosszat halljak, amíg távol vagyok ;D
szilveszter napján ki kellene menni Írott-kõre, Pósék minden évben mennek, én aznap is dolgozok, szal nem reggel kellene indulni, hogy én is el tudjak menni....
ha hazamegyek, megnézem a North sóros videot, kiváncsi vagyok, milyen lett
ahojj
McCane
Írta 2003. december 14. - 23:04
Hi..
A bicaj jóó-de biztos nagyoon nehéz..van Magyar forgalmazója?
A jégdualról-már beszélgettem,és az a helyzet-kiábrándító: egy fejes kell aki megszerzi-a pályát-mert nappali idõszakban biztos nem kapod meg csak szép summa fejében-hétvégente 8után lehetne menni-de akkor vannak az edzések-ez is kilõve,hétköznap este szintén edzések,és jégkorong,amint mondottam nappal-meg mivel ki esne az aznapi bevétel-sokba kerülne :'( ezért pénz nélkül csak valami fejes segíthetne-pl... a városgazdálkodásnál-vagy az önkormányzatnál..nemtom..
vagy felöntünk egy focipályát.. de ma együtt jöttem Mcclane-l és mondta hogy van valaki aki majd tud segíteni-meglátjuk.. ??? : hi
A bicaj jóó-de biztos nagyoon nehéz..van Magyar forgalmazója?
A jégdualról-már beszélgettem,és az a helyzet-kiábrándító: egy fejes kell aki megszerzi-a pályát-mert nappali idõszakban biztos nem kapod meg csak szép summa fejében-hétvégente 8után lehetne menni-de akkor vannak az edzések-ez is kilõve,hétköznap este szintén edzések,és jégkorong,amint mondottam nappal-meg mivel ki esne az aznapi bevétel-sokba kerülne :'( ezért pénz nélkül csak valami fejes segíthetne-pl... a városgazdálkodásnál-vagy az önkormányzatnál..nemtom..
vagy felöntünk egy focipályát.. de ma együtt jöttem Mcclane-l és mondta hogy van valaki aki majd tud segíteni-meglátjuk.. ??? : hi
Írta 2003. december 14. - 20:13
Freestyler! Rendben van, majd visszatérünk rá.
Maul! Kösz a filmet, de eléggé szar a minõsége.
Én a héten asszem tanulni fogok, mert lesz egy eléggé durva vizsgám a héten. Ez a Szilveszter Írottkõ mit takar?
Maul! Kösz a filmet, de eléggé szar a minõsége.
Én a héten asszem tanulni fogok, mert lesz egy eléggé durva vizsgám a héten. Ez a Szilveszter Írottkõ mit takar?
Írta 2003. december 14. - 18:22
Hi!
Hulp! A telóra januárban visszatérünk,akkor tudjuk csak megnézni,stb..ok?
Maul! Én mennék,de délután melózok,szóval ha jó neked,akkor mehetünk délelött koripályára vizsgálódni!
Két ünnep között pedig bárhova... ;D
Na csáá
Hulp! A telóra januárban visszatérünk,akkor tudjuk csak megnézni,stb..ok?
Maul! Én mennék,de délután melózok,szóval ha jó neked,akkor mehetünk délelött koripályára vizsgálódni!
Két ünnep között pedig bárhova... ;D
Na csáá
Írta 2003. december 14. - 15:12
Ja voltam ma kint gencsen, de nem voltunk sokan 5-en asszem! Egy két dolgot megbeszéltünk aztán ennyi! DE a jégduál pályát megtervezni ki kéne menni valamikor a héten! Ki jönne ki?
Írta 2003. december 14. - 15:05
Írta 2003. december 14. - 14:26
Írta 2003. december 14. - 14:17
A két ünnep között lesz jégduál a koripályán! Plusz ünneoek közt megyünk kõszegre is!
Írta 2003. december 14. - 14:16
Csákó!
fasza ez a norcó!
de 350 ?????
nagyon olcsó lenne....
szerintem nem jön az ki még 450-bõl se nagyon...
én bizok benne maul, hogy az a line meglessz neked.
én szerintem ha más nem, egy brutál merevvázas mellett döntök.
de még nem tudom, mert a 2004-es kínálat csak ugye februárba jön meg kona/author meg egyebek...
na csá mindenkinek!
készüljetek!
Szilveszter Irottkõ!!!
t
fasza ez a norcó!
de 350 ?????
nagyon olcsó lenne....
szerintem nem jön az ki még 450-bõl se nagyon...
én bizok benne maul, hogy az a line meglessz neked.
én szerintem ha más nem, egy brutál merevvázas mellett döntök.
de még nem tudom, mert a 2004-es kínálat csak ugye februárba jön meg kona/author meg egyebek...
na csá mindenkinek!
készüljetek!
Szilveszter Irottkõ!!!
t
Írta 2003. december 13. - 16:30
Freestyler, Te még a Stinky mellett vagy? Mert nekem nagyon kéne az a Drop Off teló. Meg majd azért az árban is meg kellene egyeznünk, mert azért attól is függ a dolog.
Írta 2003. december 13. - 16:08
Eléggé durva! Bár nekem nem igazán teccik. (igaz nem is nekem kell).
Jöttök ma videózni? (szombat)
Jöttök ma videózni? (szombat)
Írta 2003. december 13. - 16:04
Bocika!!!!
Nézd meg ezt a norco biciklit! Szerintem kurva jó, az ára 350 krül van, de írtam a faszinak, majd pontosan megmondja! Annyit szerintem simán megér!!
http://www.norco.com...s/vpsatomik.htm
Nézd meg ezt a norco biciklit! Szerintem kurva jó, az ára 350 krül van, de írtam a faszinak, majd pontosan megmondja! Annyit szerintem simán megér!!
http://www.norco.com...s/vpsatomik.htm