Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
csá!

én meg megyek majd korival..... ;D
aztá mindenkit leverek ;D

t

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Nem fontos nappal, lennie lehet bármikor, de mindenképpen hétvégén, de akkor télleg komolyan kell foglalkozni vele!
Értesíts a fejleményekrõl!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Persze,megnézem- akoris múltam sokat fog majd segíteni talán.. ???-nappal legyen?beszélek a többiekkel...-de ide már akkor komolyabb szervezõ erõ kell..-meg minden... és érdemesebb akkor tök komolyan venni...
Mcclane-nem veted ezt fel P. Tamásnak-mert jóó ötlet,és érdemes lenne ilyen versenyt rendezni...de én csak 7végén érek rá..-köszi!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
A verseny télleg fasza volt!
Kössz a címet biczó! DE akkor megtudnád kérdezni, hogy mikor lehetne a koripályát kibérelni, vagy mi a módja ennek, mert akkor jó lenne minél elõbb megtervezni!
Egyébként nem kll szögegumi anélkül sokkal jobb, tavaly is úgy mentem! Mert szögesgumissal, olyan mintha betonon mennél és úgy nincs sok értelme!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nos a verseny szerintem is nagyon király volt. Esést csak a Bálint mutatott be, de az még a verseny elõtt volt. Leamortizálta az elsõ agyat, meg kicsit elcsavarodott a telója is. Asszem a Koczka Levi nyert összetettben, de annyi kategória volt, hogy nem bírtam követni, így azt sem tudom ki melyiket nyerte. Azt tudom, hogy a Csicsa nem sokkal maradt el a Levitõl. Ha érdekel nekem a legjobb idõm 56:57, zömmel 50 és 60 mp között voltak, bár volt egy csomó emberke, akik 1 percen kívül voltak. Egyébként a north shore megkerülése sem volt sokkal lassabb. Nos nyagyjából ennyi, ha valami még érdekel kérdezzél. Ez a koripályás dolog elég jónak tûnik, csak nincs kedvem szöges gumit csinálni. Igaz anélkül sokkal izgibb. A filmet tényleg csak tavasszal kellene csinálni, mert most már nem igazán lesz bicajos idõ. Már ma is kurva hideg volt. Na, jóccakát!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Sziasztok...

Milyen volt a verseny???Ki nyert?nehéz volt Maul?
Ha koripálya kell szólj a vezetést ismerem-lehet hogy el tudnám intézni,de nem biztos hogy lenne üres hely bérlésre-meg egy ilyen versenyt a már felsõbb körökben kellene engedélyeztetni-mert du-n nincs szabad pálya-csak maximum hétvégén este fél 8 után lenne-ha van ürse hely!! de olyankor nem túl jóó versenyezni..
Maul a hub címe: 80.53.151.210:8888 dc++ hoz!!!!ez extrem-sport hub-de van még egy csomó-itt vannak olyanok akiknek elég sok filmjük van..csak ki kell fogni-majd holnap írok netcímet -és filmcímeket-amiket szerintem éremes megnézni..egy kettõt most is írok hátha valakinek meg si van:alpha projekt
ride to the hills-vagy valami ilyesmi..meg egy csomó

hi!!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Nos igen,valóban jobb lesz a tavasz,de szerintem az eddigi dolgokból is lehetne 1et csinálni,nem kell hosszúnak lennie..csak mindenki szóljon,akinek van valami a birtokába.. :)
ok????

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Szerintem várjuk meg a tavaszt, amíg mindenki megveszi az új biciklit!
És akkor csinálunk egy nagyon ütõs filmet, tele igényes dolgokkal, és nem ilyen mostani kis hülyeségekkel!!!!!!!! (de amit most csinálsz kranked, azt még fejezd be mindenképpen, de milyen hosszú)
CSak modnom sok idõt nem érdemes rászánni! Vagy lehet aztán nagyon rosszul gondolom, de nekem ez a véleményem!
Na?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Üdv!

A verseny tényleg jó volt,és szerintem esés sem volt....ritka az ilyen! :)
A koripálya nem tudom kibérelhetõ e,de biztos van ára...Ha valakinek vannak videói,meg képei,az küldje már el nekem,mert így nem lesz a filmbõl semmi!! >:(

K.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Biczó! A helyet lécci mond meg, ahonnan a filmeket lehet letölteni!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na nagyon jó volt a verseny!
Arra gondoltam, hogy jó lenne kibérelni egy napra a korcsolyapályát, és csinálni egy jégduálversenyszerûséget! Na várom a véleményket!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na akkor holnap (sombaton) 9-kor Domusnál, vagy 10 tõl jöhettek vízmosáshoz kint lesz a north shore!
GYERTEK ki MCCLANE ÉS BICZÓKÁM!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
5-kor MMIK, és megyünk videót nézni.
Holnap meg ha jól tudom egytõl tekerés a vízmosásnál. Állítólag a Csingerék is kinn lesznek holnap.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na most akkor mi lesz 5-kor?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Na csõváz mindenkinek!

Holnap akkor mi lesz tényleg? Városi banzai vagy videotéka? ;D
Ha bárkinek van jó felvett anyaga,az hozza,aztán digizem is,mert készül a video,ami veri a Kranked sorozatot..: 8)
Maul,majd írj,én 2kor hazaérek,aztán akkor 4-5fele nekem mind1,merre-hova...vagyis csak ha a Cyndi-m elenged persze... ::)

Bye

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Holnap 5-kor találkozó az MMIK-nál, megyünk filmet nézni a Csingerékkel, azt viszont nem tom hogy hova.
Azért inkább nem tesztelem, hogy mennyire jön róla a sár, mert úúúúúúúútálok takarítani. Holnap is asszem inkább a tesóm bicajával megyek.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Holnap nem tartunk egy városi banzájt (ahogy kranked fogalmazna)?
Holnap 4 vagy 5 domusnál? aztán akkor a városba streetelnénk egy jót, meg dumálnánk egyet! na?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
ha már olyan sok van rajt a sárból,hogy összefüggõ réteget alkot-akkor nem fog lehullani,,,tehát trutyizz bátran..ha esetleg a talaj szar-akkor erdõbe kell menni levélért-mert ha azis tapad a sár közé akkor tartósabb lesz-leglább véddi majd festést...ma nem aludtam-vagyis tegnapse-látszik??És nincs hideg csak úgy érzed majd..:) akkor megyünk?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Dehogynem lesz hideg, mostmár mindig hideg lesz. de lehet, hogy nem megyünk erdõbe, mert minden tiszta trutyi. Látnád hogy néz ki a bicajom, nem merek hozzányulni, mert tiszta sár lesz tõle a lakás, mert minden rászáradt trutyi leesne róla.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi..

egyetértek..a stinky kú..a jóó,de az ára csillagászati(nekem)vagyis ha ,,Rá" gondolok nem sok-da ha azt nézed-hogy mi minden,most már egyre fontosabb dologra kellene a pénz-akkor nem engedhetem meg magamnak-az author is drága-de nem annyira vészes,persze szívem szerint gondolkodás nélkül is megvenném a Stinkyt..a tavaji lett volna jóó-de az már nincs..affeene >:( Vasárnap-kimegyek-csak még pénteken de-t írd meg pontosan mikor-és hol!!!!!!,ok?
Peti-köszi az újságot!!-mehetnénk!!-(és nem lesz hideg ;) )

hi