Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Pósék vonattal mennek szerdán Kõszegre az Írott-kõre, a szokásos szilveszteri tekerésre....
én sajna aznap is melózok.....
így irigyeljétek a renccergazdákat :(

néhol vannak a hegyben hó és jégfoltok, ezekkel vigyázztatok, én most a hétvégén repültem egy keveset, a mögöttem jövõ szerint kb 8-10 métert estem, nagyjából 50-nél...

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Szevasztok!!

Mi lesz szilveszterkor? Nem megyünk valamikor tekerni?
Maul!
Jobban vagy már? Ha igen,akkor nem megyünk szerdán egyet a városba állatkodni??? (vagy csótó,vagy bármerre...:)
Írjatok!

Csáá

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Kranked, mondtam hogy beteg vagyok, szóval nem megyek sehova!
Eyébként a csinger nem mondott semmit a jégdál idõpontjáról?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Maul!
Ma nem jó neked? És másnak?? Mi valszeg megyünk bocikával 10 fele,de hogy hova... ::)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
skacok..állítólag Csingeréknek már van/vagy lesz idõpontjuk a jégduálra....de ha össze is jön, akkor tuti, hogy csak szöges gumi nélküli kategória lesz, mert azt a jégpálya elég nehezen heverné ki, ha szöges gumikkal nyomulnának rajta....

nem értem, hogy a sár miatt mit aggódtok folyamatosan, én szombaton és vasárnap is voltam kint, teljesen sáros lettem, a gépem is, de siráály volt :D

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát rohadt egy idõ van! Legalább akkor lenne hó, aztán akkor lehetne még élvezni is a hideget!
De így!!!! :'(
Egyébkén én meg lebetegedtem, szóval egy pár napig nem megyek sehova!
Majd ha valmi normális idõ lesz, majd akkor menjünk!!! Így nincs értelme!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Maul!

Ma lefújva,hála az idõnek...remélem egyetértesz! ???

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Üdv ismét!

Maul!
Nos,ha esik,akkor is menjünk? Én ma voltam az erdõbe,és full sár volt minden!! Óriási folyós sár.. :'(

Na majd írj,de amint tudsz!!

Csáá,és ha nem írok addig,akkor boldog karit,sok új bicajt mindenkinek! (minimum egy Orange 223.. :P )

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Csákómákó!

Maul! Hétfõn 10kor tali annál a kútnál,ami ott a suli elött van,ahol a bringádat le szoktad mosni,ok? Ott leszünk bocikával,viszek kisásót,hátha kell faragni valamit.. ;D

Na csõõ

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na kranked, bocika majd mondjátok meg hogy hétfõn mikor menjünk biciklizni, nekem minden idõpont jó!
A topicot majd csak holnap este nézem, d hétfõn mindenképp ottleszek!!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Vasárnap én meg pesten vagyok egész nap! Akkor marad a hétfõ az jó? ???
Egyébként biciklit mentek nézni? ;D

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Csá Maul!

vasárnap 9-10 körül jó neked?
akkor mehetnénk brinyázni!!!
ok?
holnap megyünk österreichbe!! azér nem jó!

t

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Bocika+kranki!
Megyünk holnap biciklizni?????
Vagy ki jönne még??

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Szhelyen esett a hó? ha esett, akkor megmaradt?

Biczó UT cd-m valahol van/vagy valakinél, majd igyexem elõkeríteni, annak van egy siráály multiplayer része is, a Strike Force, majd azt próbáljuk ki....
cs-ben meg tudod, a mon. vez. kártyám miatt nem tudok nagyon bemenni, sajna csak szoftveresen, ami meg lassú, így nem ferr :-\

nna akkor idõpont, helyszín, résztvevõk?

egyébként itt fent Pesten megfáztam, sajnos... :( >:(

ja és Biczó a mamutban voltam, de most már nem megyek sehova, ma délután pakolok, holnap meg zúzás hazaaa :D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
HI..
A call of izé-re gondoltam ;D Mcclane én nem a mamutban lévõre gondoltam,hanem ami azon az utcán a Petõfi-híd felé van(4,es6os villamos vonala) két sarokkal lejjebb:ott voltál?Csak mert annak nem ez a neve...
Nagyobb választék még a Lurdy-házban lévõ X-factorban van-de az nem a legolcsóbb hely-talán a pro-bike- ot hívd fel-az újságban bent van a címe:zöldlomb utca..vagy nemtom

Mcclane-megszerezhetnéd a sima Unreal-T etet is-ami jó-nekem van még delta force-a legújabb..
Na meg szerezz CS-t..
Én is hétvégére gondoltam-mert tudom hogy nem érsz rá máskor..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hol akartok pályát ásni? Kiássátok a pályát a hó alól? ;D
Biczó! A Breakthrough-ra gondolsz? Most játszottam végig, nem rossz. Kíváncsi vagyok az újra. A Call of Duty lesz a következõ kihívás. Remélem az is jó lesz.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Menjünk szombat reggel biciklizni, meg pályátásni, ha neked is jó bocika+kranki!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
ahojj

én ünnepek között is dolgozok, szal vmelyik hétvége lenne nekem jó...a melóhelyrõl meg talán tudok kérni hábot/szvicst, és már csak helyet kell keresnünk :)

játékban AgeII jöhetne, esetleg egy kis quake, na meg más fps vagy szimulátor.....

biczó voltam a mamutban, megkerestem azt a pro racing boltot, megnéztem a fox ruhákat, de nem volt olyan, ami nagyon tetszett volna, így nem vettem semmit, pedig megnéztem a kvikszilvert, a léviszt, meg mást is...... :(

pénteken zúzok haza 8)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi,, ilyet mint az nfs nem jó hálóban játszani-mert unalmas(már próbáltuk),de nincs is meg..
medal of honor mehet-de neked megvan az új-nem rasing sun-vagy mifene-hanem az eggyel régebbi..
az age-l két nap elszokott menni-és észre se veszed :o Maul persze hogy jöhetsz-bár minden csak Mcclanen múllik-elég-e a hub? vagy a hely-nemtom!!??
csak olyat érdemes játszani ami mindenkinek megvan-mert különben nagyoon sok idõ megy el mindenki feltelepítti..

hi

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Viszont az NFS-t lehet játszani neten. Le kell hozzá tölteni valami patch-et asszem. Legalább is nekem megy. Igaz hálóban nem tom, hogy mûxik-e.