Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Csá!

ja fasza Szombaton menjünk tekerni!!!
délelõtt!!!
ok?

t

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

Maul,Hulp,és mindenki!!
Szomabton,ha nem lesz sár,akkor mit szólnátok egy kis randalírozáshoz,esetleg lehetne a városban is baromkodni,persze csak ha nem csúsznak a lépcsõk!
Ki jönne? Maul,megint Gyõrben leszel? Kár a múlt vasárnapért,Bocikával elmentünk egy kicsit a hóba (emlékmû rulla),egy kis jeges kaland,stb..:)
Írjatok!
Csáá!

korongman

korongman

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Szevasztok!
Én se vagyok szombathelyi, hanem tõle 60 km-re Szentgotthárdon lakom. Csak azért írok, mert én is utálok magam tekrni, ha tudtok valami Szombathely közeli megmozdulást, fõleg ha túrázás akkor szóljatok, nekem az jön be.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nincs kedve holnap (csütörtök) valakinek "tekerni" egyet. Jó kis tekerés a hóban.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Mondjuk elhozod, ha ráérsz. De nekem csak ma (kedd) vagy a péntek lenne jó. És akkor mindjárt meg is lehetne írni a CD-t. Szerda csütörtök nem jó, mert nem vagyok itthon. Ha nagyon sietsz, akkor arra megírom, mire jössz, aztán akkor csak adsz helyette egy üreset, csak akkor szóljál elõtte, hogy arra készen legyen. Privátban megy a címem, meg a telefonszámom.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
thx hulp....

csak az nwd4 kellene, de a cd-t hogy juttatom el?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
McClane! Én oda tudom adni, meg ha kell van még más montis film is. Hozol CD-t oszt, megírom.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
jó reggelt

nwd4-et ki tudná odaadni? megnézném :)

francia út sajnos lefújva, Ziskóéknak nem jött össze a lóvé.... :(

Ausztriába mi is járunk tekerni, mi autóval szoktunk kimenni, szal mehetünk akár együtt is, mi sem mindig csak felfelé megyünk...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Igen, itthon leszek, de csörgess meg mielõtt jössz, mert valamikor du. fodrászhoz akarok menni, de 5 után már biztosan otthon leszek.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Üdvözletem!
FEbruár 7. én lesz a jégduál keszthelyen!
Ki jön?

hulp: holnap otthom vagy, mert akkor elmennék a vinyómért ha neked is jó!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Én is nagyon mennék már tekerni, feltéve, ha nem lesz ilyen k*rva hideg. Szóljatok, mielõtt mentek, mert a jövõ héten ha minden jól megy valamikor konzulens után kell futkoznom, úgyhogy nem tudom, mikor érek rá, de a vasárnap az jó nekem is.

Gab#

Gab#

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Sziasztok!

Nem tudom kinek rossz hír, de a diagnózis módosult keresztszalag szakadásra., ami alapjában véve nem túl pozitív, viszont a bringázás minden menniségben javalt!!! Kétségbe is estem volna ha nem így van! Persze mértékletesség mindenekelõtt...
Jövõ 7végén én is itthon vagyok esetleg én is mennék egy rövidebb tekergésre, majd még meglátom...

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Ok Kranki! J9võ héten mehetünk bármikor!
Vasárnap nem megyünk el egye a városba??

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

Rövid betegségem után ismét felépültem,hamarosan mehetünk tekerni!! ;D
Maul,és bárki,aki eljönne,jövõ héten kellene tartani egy városi banzai-t,esetleg valami kisebb terepet is nézhetünk,vagy ha tartós lesz a hideg (ami eddig úgy néz ki), akkor mehetünk tavat keresni is... :D

Üdv,és alig várom,hogy tavasz legyen...nyááár!! ÁÁáá!!! :))

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Mondjuk tényleg az odajutás (autó) a legnagyobb probléma.
Szerintem mindegyikünk inkább lefele szeret menni, de ahhoz sajna fel is kell tekerni. De vegyes a társaság. Van amikor DH-sokkal megyünk, van amikor inkább CC-ekkel. A lényeg az, hogy bicajozzunk.
A Roland is nagyon hajlik a Coiler felé, mert azt mondta õ is, hogy a Stinky túl brutális. Nem tudom, lehet. Mondjuk neked lehet hogy jobb lenne egy országuti, talán akkor nem törnéd össze magad. Azzal nem lehet leugratni sehonnan. Ma néztem a Nicolai honlapját. Nézzétek meg, iszonyat brutális vázak, még durvább áron. Olyan kell nekem, már nem is a Votec. Na jó, azért azt sem adnám vissza. Bocs Krisztián, de a mozi tárgytalan, egyrészt csak azért nem megyek fel, meg nem is igazán szeretek moziba járni. Úgyis most egy csomót kell majd rohangálnom a külsõ konzulens után, aztán meg majd a diplomamunka anyaga után. De természetesen ez nem fog a bicajozás rovására menni.

Gab#

Gab#

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Halihó!

Ma értesültem róla,hogy egy ember csak két jegyet vehet egyszerre,szóval a haver csak nekem tudott szerezni...s mivel most szhelyen vagyok nem tudok többet venni, de aki siet, még van jegy.. hát 1000 medvebocs de ezt én sem tudtam.
:(

Hát ha beindul a szezon szívesen csatlakozom bárhova. Kõszeg is nagy kedvencem. Amúgy ti inkább CC-sek vagytok, vagy jobban szeretitek a lejtõket meg az ugratókat, vagy vegyes a banda?

Nálam egyébként full antiszezon van, azért vagyok csak itthon mert kiment a térdem. :( Még folynak a vizsgálatok lehet hogy aprócska porc mûtét, de lehet hogy csak megrándítottam. Mindegy majd meglátom....

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Szia Gab!! Én is rax résztvevõ voltam,de Peti szervezte..Végig terepen mentünk-és elég nehéz volt-azért szerintem ki lehet tekerni-ezt azért megcsináltuk-csak sokat pihentünk ;) azért akinek a kondija is megvan annak szerintem nem lesz nehéz-na meg mászó gépe van..
Most is mennek többiek minden hétvégén Köszegre!!-elõzõ héten én is elmentem-mert az volt az utolsó lehetõségem a tekerésre a brinyóval..nyáron minden heti kétszer ott vagyunk.. Azért Peti nem lenne az a külföld drága-csak autó kell amivel kimegyünk-és az hát nincs.. Peti nekem meg is van a film:) de moziba mégis csak más élmény-és nem is csak a film a lényeg..-->mindenképp menni akarok.. Ha tudnál jegyet szerezni->örök hála!!!!!Jönnek más Szhelyiek is Peti!!
Egyébként nem veszek stinkyt!! Hüleség lenne..Túl radikális a felhasználási lehetõsége::::COILER-t veszek ::) ::) ::) talán sikerül.. Tegnap voltam X-factorban hátha van nekik bent! közelebbrõl hátha meg tudom nézni,nem volt.. de megtudtam hogy lesz még egy behozatali hullám az országba akkor is jönnek majd Konák febr vége márc elején..
Ha valakit érdekelne: egy black elite: vagy eltudnátok adni-akkor kérdezzétek meg!! 60 körül adom el szervízelve..
köszi!! Hi

Peti-pukkadj meg hogy nincs vizsgád-még két hétig kell Pesten roha..nom :( :o Fõleg hogy tegnap 6ból 4en elestünk bevetésen..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát tényleg gyönyörû hely. Minden gyalogos ott ment fel, néztek is rendesen, hogy tiszta hülyék vagyunk.
Sokat szoktunk együtt bicajozni, de mondjuk ritka, hogy ennyien vagyunk. Kõszeg, Parkerdõ. Majd ha beindul a bicajos szezon, gyere te is. Minél többen vagyunk annál jobb. Külföldre is mennénk, csak az a baj, hogy azért az kicsit többe kerül, mint a Kõszegi-hg. Az álom az Leogang, de sajna az már tényleg nagyon messze van.

Gab#

Gab#

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Mindenesetre szerintem nagyon szép hely, ez látszik a képeken bár sajna nem tudom végig lapozni az összeset mert hála a gyors netemnek itt ülnék éjfélig. Akkor valószínû ott másztatok fel ahol mi gyalog csak a szerpentinen de aztán az is beszûkül oda ahol a gyalogosok mennek és elég jó kis terep lesz... De gondolom oda egy darabig nem nagyon lehet felmenni a hó miatt. Egy haverommal áprilisban voltunk a Schneebergen (a Rax mellet) és kb 1. méteres hóban csúsztunk le hason egészen a fogadóig ahonnan a lift indul a csúcsra.
Gyakran jártok így egütt túrázni? Na nem feltétlen külföldre hanem akár a Kõszegi "havasok"-ba vagy a Parkerdõ egzotikus terepeire.

Ha valakit érdekel a jegy a NWD4 vetítésre azért szóljon...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Üdv Gab!

Hát hogy feltekertünk, az azért eléggé erõs túlzás. Inkább valahogy felvonszoltuk a bicajt, aztán igazán lefelé sem lehetett élvezni. Mert ami úgy tûnt, hogy egy sima mezõ, az 30 cm mély árkokkal szabdalt akadálypálya volt, meg igen köves is volt a Waxriegelhaus, meg a Karl-Ludwig Haus között. Meg ott nagyon keskeny is volt.
Hogy pontosan honnan mentünkfel arra nem nagyon emlékszem, mármint a falu nevére. De kb. 1000-1100 m magasan van egy bazi nagy parkoló. Na onnan indultunk bicajjal, addig kocsival mentünk fel. A déli oldalon, ha jól tudom. De az egyik fénykép alá oda is van írva, hogy onnan jöttünk, bár igaz, hogy nem túl sok látszik rajta.