Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

VK

VK

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
OFF

Hi all!

Szombathelyi rider vagyok én is, Matt már ismer látásból (vagy inkább emlékezetbõl ;D).

Matt: Drukkolj hogy ma megjöjjön a telóm mert már ideggörcsöt kapok ha nem tekerhetek.

Egyébként csak egy CC-s vagyok, de szeretem keményebben nyomni (kisebb ugratások,lefele féket csak érzéssel használni), bár féltem a bicót mert költséges a javítás/helyreállítás ::).

ON

Szerintem a pályaberuházáshoz valami olyan céget kéne választani amelyik nyitott erre a dologra.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
CSá! Na figyelj hulp, annek a pályás dolognak úgy kéne ám mûködnie, hogy megcsinálni a pntos terveket, aztán járni a nagycégeket és pénzt kunyerálni tõlük!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hi!
én csak mint laikus szólnék bele.
szóval tényleg királyos lenne egy ilyen felvonós hely a hegyen, csak ugye a $..
ilyenekre nem lehet pályázatot írni? maratonra is kapott az egyesület 10+(?) millát. bár gondolom ez azért ez többe kerülne. mindenesetre jó lenne találni valami befektetõt aki lát fantáziát a dologban. mert szerintem igenis lenne rá igény ha színvonalas lenne. kell jó sok kapcsolat üzleti körökben meg ilyesmi. gondolom én...
de félek, hogy ehhez én kevés vagyok. remélem hogy nem csak terv marad ez a dolog.
üdv
MaTT

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Üdv!

Hát sajna szerintem a jó idõre azért még várni kell egy kicsit, tegnap majdnem megfagytam. Viszont erre a hétvégi dologra én is szívesen beneveznék.
Más. Nem tudtok valakit, céget, vagy ilyesmit, aki vállalná egy DH/sípálya kivitelezését és üzemeltetését Kõszegen? Vagy egyáltalán hol lehet ezt elkezdeni keresni? Információim szerint a kõszegi polgármester komolyan támogatna egy ilyen dolgot, csak sajna a város nem tud rá lóvét adni, de a szervezésben, engedélyek megszerzésében tudna segíteni, meg akar is. Ja, ha nem említettem volna, akkor felvonós lenne a dolog, és elsõsorban a bicajos jelleg dominálna. Viszont egyelõre még ne nagyon reklámozzátok, mert nem tom mennyire publikus. Bár most már ha jól gondolom, akkor eléggé (mivel ugye egy nyilvános fórumban kérdeztem meg), meg állítólag egy-két helyen meg is jelent már a gondolat. Helyileg a Stölzerrõl jönne le egészen a Gyöngyösig. Ha ez valakinek többet mond, akkor Kecskeugratóként is ismert. Ha a Hétforrástól mész tovább az aszfalt úton, egy idõ után lesz egy keresztezõdés balra, egy aszfalt út megy fel egy volt katonai radar/rádióállomáshoz, csak azt már megszüntették, mármint szervezetileg. Állítólag egy kilátó is tervben van itt. Ha majd egyszer arra jártok, nézzétek meg, egész komoly lejtése van a helynek, az aszfalton simán lehet menni 65-70 körül, a terep meg az alja felé tényleg durva lejtésû, meg talán nem is annyira rövid. Szóval jó lenne a dolog nagyon, csakhát kellene hozzá a lóvé.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Igen a csingerékkel! Majd írnak sms-t csütrötök fele, hogy szombaton pontosan mikor éshol!
Mivel lassan itt a folytonos szépídõ lehetne gondolkodni hogy hoa ássnk ugratókat és új pályát!!!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

Kik mennek kõszegre? Csingerék szállítanak? Mikor? Hova? :))

Üdv!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Elvileg sombaton megyünk kõszegre és lesz felszállítás is!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi...

Jövõ héten egy ilyesmi zúzás,mint ami most 7végén volt?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Ja nálam lesz a telefon
akkor hívj majd!!
HOlnap akkor 9-kor!
Miért a coilert veszi mindenki, annyi pnzbõlstinkyt is lehet kapni ;D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Na 9 az már tényleg durva, 10 körül felhívom a Mault hogy merre jártok, aztán csatlakozok hozzátok, mert én olyan korán fel nem kelek, már ez is korán van, tekintve, hogy ma is 11 után keltem. Maul lesz nálad telefon? Csak mert a többiek számát nem tom. Bocs Maul tegnap nem írtam vissza, mert este már nem néztem meg a fórumot. A Biczó is megvette a Coilert. Õ holnap nem valószínû hogy tud jönni.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

Maul!
Bocsi,én tényleg 10et írtam,de utána beszéltem Bocikával,és 9re módosult az idõpont. Tehát aki tud,az 9kor emlékmû!!! :D
Hulp! Telefonos ébresztést bevállalok,ha ezen múlik... ;D
Roland is jöjjön,még szerintem nem ismerem!

Üdv: Kranki

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
pénteken akkor mentek bicózni városba? hol? mikor? ha jó idõ lesz lehet benézek szombathelyre. merre fele szoktatok hülyülni?
üdv

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
DE most döntsétek el 9- vagy 10????????
mert kranki is meg te is bocika mást írtatok!
Hulp ti holnap mikor mentek, mert én is mennék ha leet! ;D

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Szevasztok!

Maul, Hulp, meg aki akar!
akkor 9 kor emlékmü!!!!! szombat
gyertek ám!
nagy király idõ volt ma is, biztos szombaton is lesz 10 fokocska!!!

csá
t

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
A Roland vette a Coilert, de szerintem itthoni terepre bõven megfelel, fõleg hogy a Roland 60 kiló körül van, meg nem DH-ra vette, mert ugye fel is kell jutni valahogy a hegyre, ha le akarsz gurulni, és Kõszegen nincsen felvonó, szóval szerintem nem rossz bicaj, tény, hogy nem DH. Én is lehet hogy megyek, majd még attól függ, hogy fel tudok-e kelni olyan korán.Holnap is megyünk, vmikor délután csak a városba egyet baromkodni.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Ok akkor 10-kor emlékmûnél! Ott leszek!!!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Ok ott lesszek! 10 emlékmû!!!!!4

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

A coiler eléggé CC-s canga,annak ellenére,hogy nem arra készült.Meglepõdtem a patentpedál láttán,és még jobban akkor,amikor felültem rá...nem tudom,de ha valaki ült már vérbeli paripán,akkor belátja,hogy a Coiler nem áll a helyzet magaslatán. No mind1,nem szidom,nem az enyém!
Author rulla,még mindig az a nyerõ!!

Maul,és aki jönne még:
Szombat 10kor emlékmû!!!! ok??
Üdv: Kranki

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Nekem jó a szombat akkor hánykor menjünk, mert nekem vagy a délelõtt vagy estefele lenne jó!
Hulp: ki vett coilert a Kornél?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Üdv!

Már megint ez a délelõtt. Bocika, te nem szoktál aludni? ;D Egyébként mi is voltunk a Maullal múlt csütörtökön, tényleg király volt az Emlékmû, meg kimentünka Szabadidõközpontba a BMX pályára is, az még jobb volt. Jó lenne már, ha jó idõ lenne, mert nagyon hiányzik a bicajozás. Az egyik haver vett egy Coilert, hát mit mondjak, eléggé szép az a bicaj.