Üdv!
Hát sajna szerintem a jó idõre azért még várni kell egy kicsit, tegnap majdnem megfagytam. Viszont erre a hétvégi dologra én is szívesen beneveznék.
Más. Nem tudtok valakit, céget, vagy ilyesmit, aki vállalná egy DH/sípálya kivitelezését és üzemeltetését Kõszegen? Vagy egyáltalán hol lehet ezt elkezdeni keresni? Információim szerint a kõszegi polgármester komolyan támogatna egy ilyen dolgot, csak sajna a város nem tud rá lóvét adni, de a szervezésben, engedélyek megszerzésében tudna segíteni, meg akar is. Ja, ha nem említettem volna, akkor felvonós lenne a dolog, és elsõsorban a bicajos jelleg dominálna. Viszont egyelõre még ne nagyon reklámozzátok, mert nem tom mennyire publikus. Bár most már ha jól gondolom, akkor eléggé (mivel ugye egy nyilvános fórumban kérdeztem meg), meg állítólag egy-két helyen meg is jelent már a gondolat. Helyileg a Stölzerrõl jönne le egészen a Gyöngyösig. Ha ez valakinek többet mond, akkor Kecskeugratóként is ismert. Ha a Hétforrástól mész tovább az aszfalt úton, egy idõ után lesz egy keresztezõdés balra, egy aszfalt út megy fel egy volt katonai radar/rádióállomáshoz, csak azt már megszüntették, mármint szervezetileg. Állítólag egy kilátó is tervben van itt. Ha majd egyszer arra jártok, nézzétek meg, egész komoly lejtése van a helynek, az aszfalton simán lehet menni 65-70 körül, a terep meg az alja felé tényleg durva lejtésû, meg talán nem is annyira rövid. Szóval jó lenne a dolog nagyon, csakhát kellene hozzá a lóvé.