Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na csütörtökön felrakjuk a north shoret! Olyan fél egy körül mennénk ki! Nem ér rá valaki még?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Biczó, ki akarsz nyírni bennünket? ;D Az Arany-patakban nincsen víz, ha valaki oda ugrik az nem valószínû, hogy jól jár. Pedig ez a medence jó ötlet, csak sajna túl nagyot kellene építeni, hogy mindenki beletaláljon, gondolok itt a kezdõkre, és a profikra is. Én is szívesen segítek az építkezésben, csak szóljatok. Biczó, az hulp, és nem hulk, de a Peti-t, vagy valami ilyesmit jobban kedvelem, ez csak egy nickname, mert azt is kellett. Ugye ilyen szutyok idõben nem akarsz tekerni? Itt most a vasárnapi ködre gondolok. Ez a klubtagság kb. mivel járna, gondolok itt jogokra és kötelezettségekre?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Mer mi van bocikával? Mi volt jó?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
HI!

Szombat vasárnap 4ig dolgozom,de utánna mehetnénk egyet a városba zúzni,ha valakinek kedve!

maul!
Jó volt bocika,nem? ;D

Üdv

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Holnap felõlem ok, de mikor és hol??

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi,,,

Örülök hogy máris akadnak segítõkész kezek,,Maul-a north nincs még megtervezve egyedül-ha hazaérek,mondom majd Pósnak-de akko számíts rá hogy megkapod a feladatot-vagy majd összeülünk megint- és megbeszéljük-Csicsa meg lerajzolja..
A belépés szerintem valahogy úgy fog kinézni-hogy a Canyon Kerkp. Egyesületének tagja kell hogy legyen ha szeretne bemenni.. de ez még hol van!!
Medencére nincs szükség-ott folyik az aranypatak- bele lehet esni véletlenül abba is... :D
Amint megtudok valami újjat-közzéteszem itt!
Hulk-holnap-egy olyan hobby bringázás Tó-csónál?Maul csaltalkozol?
vagy más?

hi-a 7vége legyen szép,és lefelé lejtsen ;)!!!!!!!!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Biczókám! Na figyelj, én a dirt részhez ötleteket nem tudok adni, mivel ahoz nem értek, de ha a north pálya még nincs megtervezve, abban tudnék segíteni, mert ahoz értek! Egyébként a pályakivitelezés minden részében segíteni fogok megyek ásni fúrni faragni.....
DE ugye nem belépõs lesz a dolog?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!
naon frankók ezek a tervek!! :)

Javaslom,hogy egy 3méter mély medencét létesítsünk az egyik ugrató végére,így a nyári melegben lehet hûsíteni a testet és a cangát! ;D
na és persze akkor jönnek a bikinis lányok nézelõdni-pancsikolni.... ;D
(na jó ez csak poén volt)
Várom a további fejleményket,ha bármiben tok segíteni,szóljatok! ::)

Üdv!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
örömmel olvasom hogy alakulgat a dolog :)
lehetõségeimhez mérten szívesen segítek ha tudok valamiben! (mondjuk pálya tesztelés vagy mittomén :D)
MaTT

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi!

Biztosak nem lehetünk-de egy kerítés,és egy emberke,aki mindig ott van a mi csapatunkban játszik..na meg hogy mivel ez egy tényleg prof pálya lesz -ami persze versenyekre is alkalmas,nem mehet be akárki.:)így talán a kisebbek,és a pálya állaga is megvédhatõvé vállik.
De a terep lagnagyobb elõnye,hogy a mentõ nagyoon gyorsan oda tud érni,és ha unatkozol a pályán,átmehetsz mászókázni a kalandvárba ;)
De olyan érzésem van,még semmi nincs kész de beindult a ,,szóljuk le'' idõszak-mindenki inkább segítsen az ötleteivel-és segítsen amiben tud-és jóó tudni hogy:mindenkinek ugyanolyan beleszólása van..!!!!mert a miénk is lesz...
de ezt nem fõképp neked mondom..csak hogy ha valaki olvassa-akkor tudjon errõl!!
Na nem fecsérlem a helyet
jóó éjt!!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Felõlem mehetünk szombaton tekerni! Mikor?
Ja és a pálya körbe lesz kertíve, vgay mi a biztosíték hogy nem döntik szét??

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi...

Maul-ma van a nagy napod,mert ma véglgesítették a pályaterveket-már minden megadatott ahoz hogy elkezdõdjön a földtúrás-csak atavaszra kell várni,az Önkkorm. hoz már le lett adva az engedélyeztetés...
egyéb infók:lesz egy 6m magas induló-aminek az eygik fele csak 3m lesz.->ez a lightosabb pálya felé néz majd-amit úgy kell elképzelni hogy egy nagy u alak,középen egy dirt pálya,és az u szélén lesz elhelyezve a north -shore..a területet megnézheted-pontosan az a rész ha mész a koripálya felé a(a hídtól) akkor amit balra látsz a kalandvár mellett-jjóóóó nagy..
Szombaton mehetnénk tekerni!!ha más nem Szhelyen-jó HulkésMaul?..És persze MCClane-csak a jó KONA-val !!;D ;D ;D de most komolyan gyere..
Van egy csomó faanyagom-de spórok-mert kell a majdani pályára-ha teheted te se pazarold el!!-

Hi all!

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hello!

Maul,
ma azaz 13-án fél 5 5 felé megyünk brinyázni,
jössz ugye?

t

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
A hétvégén megíyünk north pályát építeni a ponots idõpontról szólok! Ki jönne innen, mert aképp megyünk csomóan, van vkinek faanyaga?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
a hétvégén ki lett próbálva az állatkodós bicajom.....siráály :)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
én scak azt mondom, hogy néha összejöhetnénk, dumálhatnánk, meg ilyesmik... :-)
na meg együtt is versenyezhetünk

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Na errõl a találkáról lemaradtam. Gyakrabban kéne olvasgatni a fórumot.

McClane, Te is eléggé jól nyomod ahhoz, hogy büszkék legyünk a szombathelyi cc-sekre. Nem kis dolog letekerni 100 km-t, hát még versenyezni is ezalatt.

Én is szívesen versenyeznék, de cc-hez nincs meg a kondi, viszont van helyette tömeg, ami a DH-nál jönne jól, ahhoz meg nem vagyok eléggé eszement. Marad tehát a hobbi szint mindkettõbõl.

Na további minden jót!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na akkor holnap délután 3-kor lesz találkozó a dh,fr,triálos kispajtásoknak az MMIK elõtt!
És McClane elvtársnak üzenem, hogy én mentem volna veletek versenyre, csak az a kurva kulcscsonttötés ne jött volna, aminek hatására egész nyáron nem csináltam semmit!!!!!!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
gyerekek....mióta mondogatom én ezt nektek, hogy álljatok má' össze bazz.... ::)

azt is ezerszer elmondtam már, hogy sokszor úgy szervezik a versenyeket, hogy egyik nap dh vagy 4cross, másik nap meg cc pl...

tehát MEHETÜNK EGYÜTT IS ilyenkor....
vagy szégyenltek minket cc-seket? esetleg leégetünk benneteket? mi?

na mind1, nekem csak ötleteim vannak, azok is szarok :P

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Tényleg, elvileg a korcsolyapályát azt ki lehet bérelni?

Ja és közérdekû közlemény!
Szombaton lesz találkozó ahová az elmebeteg, bevállalos kispajtásokat várják, vgay akik érdeklõdnek a DH,FR iránt!
A találkozót CSinger fogja szervezni, mert megalakul egy "csapat" és együtt járunk versenyezni, edzeni!
Szóval akinek vn kedve jöjjön! Pontos idõt holnap írok! Addig valami elõrejelzést nyomjatok!