Na csütörtökön felrakjuk a north shoret! Olyan fél egy körül mennénk ki! Nem ér rá valaki még?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2003. november 17. - 09:46
Írta 2003. november 16. - 11:31
Biczó, ki akarsz nyírni bennünket? ;D Az Arany-patakban nincsen víz, ha valaki oda ugrik az nem valószínû, hogy jól jár. Pedig ez a medence jó ötlet, csak sajna túl nagyot kellene építeni, hogy mindenki beletaláljon, gondolok itt a kezdõkre, és a profikra is. Én is szívesen segítek az építkezésben, csak szóljatok. Biczó, az hulp, és nem hulk, de a Peti-t, vagy valami ilyesmit jobban kedvelem, ez csak egy nickname, mert azt is kellett. Ugye ilyen szutyok idõben nem akarsz tekerni? Itt most a vasárnapi ködre gondolok. Ez a klubtagság kb. mivel járna, gondolok itt jogokra és kötelezettségekre?
Írta 2003. november 15. - 11:40
Írta 2003. november 14. - 18:48
HI!
Szombat vasárnap 4ig dolgozom,de utánna mehetnénk egyet a városba zúzni,ha valakinek kedve!
maul!
Jó volt bocika,nem? ;D
Üdv
Szombat vasárnap 4ig dolgozom,de utánna mehetnénk egyet a városba zúzni,ha valakinek kedve!
maul!
Jó volt bocika,nem? ;D
Üdv
Írta 2003. november 14. - 16:44
Írta 2003. november 14. - 15:17
Hi,,,
Örülök hogy máris akadnak segítõkész kezek,,Maul-a north nincs még megtervezve egyedül-ha hazaérek,mondom majd Pósnak-de akko számíts rá hogy megkapod a feladatot-vagy majd összeülünk megint- és megbeszéljük-Csicsa meg lerajzolja..
A belépés szerintem valahogy úgy fog kinézni-hogy a Canyon Kerkp. Egyesületének tagja kell hogy legyen ha szeretne bemenni.. de ez még hol van!!
Medencére nincs szükség-ott folyik az aranypatak- bele lehet esni véletlenül abba is...
Amint megtudok valami újjat-közzéteszem itt!
Hulk-holnap-egy olyan hobby bringázás Tó-csónál?Maul csaltalkozol?
vagy más?
hi-a 7vége legyen szép,és lefelé lejtsen !!!!!!!!
Örülök hogy máris akadnak segítõkész kezek,,Maul-a north nincs még megtervezve egyedül-ha hazaérek,mondom majd Pósnak-de akko számíts rá hogy megkapod a feladatot-vagy majd összeülünk megint- és megbeszéljük-Csicsa meg lerajzolja..
A belépés szerintem valahogy úgy fog kinézni-hogy a Canyon Kerkp. Egyesületének tagja kell hogy legyen ha szeretne bemenni.. de ez még hol van!!
Medencére nincs szükség-ott folyik az aranypatak- bele lehet esni véletlenül abba is...
Amint megtudok valami újjat-közzéteszem itt!
Hulk-holnap-egy olyan hobby bringázás Tó-csónál?Maul csaltalkozol?
vagy más?
hi-a 7vége legyen szép,és lefelé lejtsen !!!!!!!!
Írta 2003. november 14. - 10:55
Biczókám! Na figyelj, én a dirt részhez ötleteket nem tudok adni, mivel ahoz nem értek, de ha a north pálya még nincs megtervezve, abban tudnék segíteni, mert ahoz értek! Egyébként a pályakivitelezés minden részében segíteni fogok megyek ásni fúrni faragni.....
DE ugye nem belépõs lesz a dolog?
DE ugye nem belépõs lesz a dolog?
Írta 2003. november 14. - 09:50
Hi!
naon frankók ezek a tervek!!
Javaslom,hogy egy 3méter mély medencét létesítsünk az egyik ugrató végére,így a nyári melegben lehet hûsíteni a testet és a cangát! ;D
na és persze akkor jönnek a bikinis lányok nézelõdni-pancsikolni.... ;D
(na jó ez csak poén volt)
Várom a további fejleményket,ha bármiben tok segíteni,szóljatok! :
Üdv!
naon frankók ezek a tervek!!
Javaslom,hogy egy 3méter mély medencét létesítsünk az egyik ugrató végére,így a nyári melegben lehet hûsíteni a testet és a cangát! ;D
na és persze akkor jönnek a bikinis lányok nézelõdni-pancsikolni.... ;D
(na jó ez csak poén volt)
Várom a további fejleményket,ha bármiben tok segíteni,szóljatok! :
Üdv!
Írta 2003. november 13. - 23:30
örömmel olvasom hogy alakulgat a dolog
lehetõségeimhez mérten szívesen segítek ha tudok valamiben! (mondjuk pálya tesztelés vagy mittomén )
MaTT
lehetõségeimhez mérten szívesen segítek ha tudok valamiben! (mondjuk pálya tesztelés vagy mittomén )
MaTT
Írta 2003. november 13. - 23:14
Hi!
Biztosak nem lehetünk-de egy kerítés,és egy emberke,aki mindig ott van a mi csapatunkban játszik..na meg hogy mivel ez egy tényleg prof pálya lesz -ami persze versenyekre is alkalmas,nem mehet be akárki.így talán a kisebbek,és a pálya állaga is megvédhatõvé vállik.
De a terep lagnagyobb elõnye,hogy a mentõ nagyoon gyorsan oda tud érni,és ha unatkozol a pályán,átmehetsz mászókázni a kalandvárba
De olyan érzésem van,még semmi nincs kész de beindult a ,,szóljuk le'' idõszak-mindenki inkább segítsen az ötleteivel-és segítsen amiben tud-és jóó tudni hogy:mindenkinek ugyanolyan beleszólása van..!!!!mert a miénk is lesz...
de ezt nem fõképp neked mondom..csak hogy ha valaki olvassa-akkor tudjon errõl!!
Na nem fecsérlem a helyet
jóó éjt!!
Biztosak nem lehetünk-de egy kerítés,és egy emberke,aki mindig ott van a mi csapatunkban játszik..na meg hogy mivel ez egy tényleg prof pálya lesz -ami persze versenyekre is alkalmas,nem mehet be akárki.így talán a kisebbek,és a pálya állaga is megvédhatõvé vállik.
De a terep lagnagyobb elõnye,hogy a mentõ nagyoon gyorsan oda tud érni,és ha unatkozol a pályán,átmehetsz mászókázni a kalandvárba
De olyan érzésem van,még semmi nincs kész de beindult a ,,szóljuk le'' idõszak-mindenki inkább segítsen az ötleteivel-és segítsen amiben tud-és jóó tudni hogy:mindenkinek ugyanolyan beleszólása van..!!!!mert a miénk is lesz...
de ezt nem fõképp neked mondom..csak hogy ha valaki olvassa-akkor tudjon errõl!!
Na nem fecsérlem a helyet
jóó éjt!!
Írta 2003. november 13. - 21:44
Felõlem mehetünk szombaton tekerni! Mikor?
Ja és a pálya körbe lesz kertíve, vgay mi a biztosíték hogy nem döntik szét??
Ja és a pálya körbe lesz kertíve, vgay mi a biztosíték hogy nem döntik szét??
Írta 2003. november 13. - 19:15
Hi...
Maul-ma van a nagy napod,mert ma véglgesítették a pályaterveket-már minden megadatott ahoz hogy elkezdõdjön a földtúrás-csak atavaszra kell várni,az Önkkorm. hoz már le lett adva az engedélyeztetés...
egyéb infók:lesz egy 6m magas induló-aminek az eygik fele csak 3m lesz.->ez a lightosabb pálya felé néz majd-amit úgy kell elképzelni hogy egy nagy u alak,középen egy dirt pálya,és az u szélén lesz elhelyezve a north -shore..a területet megnézheted-pontosan az a rész ha mész a koripálya felé a(a hídtól) akkor amit balra látsz a kalandvár mellett-jjóóóó nagy..
Szombaton mehetnénk tekerni!!ha más nem Szhelyen-jó HulkésMaul?..És persze MCClane-csak a jó KONA-val !!;D ;D ;D de most komolyan gyere..
Van egy csomó faanyagom-de spórok-mert kell a majdani pályára-ha teheted te se pazarold el!!-
Hi all!
Maul-ma van a nagy napod,mert ma véglgesítették a pályaterveket-már minden megadatott ahoz hogy elkezdõdjön a földtúrás-csak atavaszra kell várni,az Önkkorm. hoz már le lett adva az engedélyeztetés...
egyéb infók:lesz egy 6m magas induló-aminek az eygik fele csak 3m lesz.->ez a lightosabb pálya felé néz majd-amit úgy kell elképzelni hogy egy nagy u alak,középen egy dirt pálya,és az u szélén lesz elhelyezve a north -shore..a területet megnézheted-pontosan az a rész ha mész a koripálya felé a(a hídtól) akkor amit balra látsz a kalandvár mellett-jjóóóó nagy..
Szombaton mehetnénk tekerni!!ha más nem Szhelyen-jó HulkésMaul?..És persze MCClane-csak a jó KONA-val !!;D ;D ;D de most komolyan gyere..
Van egy csomó faanyagom-de spórok-mert kell a majdani pályára-ha teheted te se pazarold el!!-
Hi all!
Írta 2003. november 13. - 10:15
Írta 2003. november 11. - 16:03
A hétvégén megíyünk north pályát építeni a ponots idõpontról szólok! Ki jönne innen, mert aképp megyünk csomóan, van vkinek faanyaga?
Írta 2003. november 10. - 21:23
Írta 2003. november 08. - 14:00
én scak azt mondom, hogy néha összejöhetnénk, dumálhatnánk, meg ilyesmik... :-)
na meg együtt is versenyezhetünk
na meg együtt is versenyezhetünk
Írta 2003. november 08. - 02:52
Na errõl a találkáról lemaradtam. Gyakrabban kéne olvasgatni a fórumot.
McClane, Te is eléggé jól nyomod ahhoz, hogy büszkék legyünk a szombathelyi cc-sekre. Nem kis dolog letekerni 100 km-t, hát még versenyezni is ezalatt.
Én is szívesen versenyeznék, de cc-hez nincs meg a kondi, viszont van helyette tömeg, ami a DH-nál jönne jól, ahhoz meg nem vagyok eléggé eszement. Marad tehát a hobbi szint mindkettõbõl.
Na további minden jót!
McClane, Te is eléggé jól nyomod ahhoz, hogy büszkék legyünk a szombathelyi cc-sekre. Nem kis dolog letekerni 100 km-t, hát még versenyezni is ezalatt.
Én is szívesen versenyeznék, de cc-hez nincs meg a kondi, viszont van helyette tömeg, ami a DH-nál jönne jól, ahhoz meg nem vagyok eléggé eszement. Marad tehát a hobbi szint mindkettõbõl.
Na további minden jót!
Írta 2003. november 07. - 19:54
Na akkor holnap délután 3-kor lesz találkozó a dh,fr,triálos kispajtásoknak az MMIK elõtt!
És McClane elvtársnak üzenem, hogy én mentem volna veletek versenyre, csak az a kurva kulcscsonttötés ne jött volna, aminek hatására egész nyáron nem csináltam semmit!!!!!!!
És McClane elvtársnak üzenem, hogy én mentem volna veletek versenyre, csak az a kurva kulcscsonttötés ne jött volna, aminek hatására egész nyáron nem csináltam semmit!!!!!!!
Írta 2003. november 06. - 07:49
gyerekek....mióta mondogatom én ezt nektek, hogy álljatok má' össze bazz.... :
azt is ezerszer elmondtam már, hogy sokszor úgy szervezik a versenyeket, hogy egyik nap dh vagy 4cross, másik nap meg cc pl...
tehát MEHETÜNK EGYÜTT IS ilyenkor....
vagy szégyenltek minket cc-seket? esetleg leégetünk benneteket? mi?
na mind1, nekem csak ötleteim vannak, azok is szarok
azt is ezerszer elmondtam már, hogy sokszor úgy szervezik a versenyeket, hogy egyik nap dh vagy 4cross, másik nap meg cc pl...
tehát MEHETÜNK EGYÜTT IS ilyenkor....
vagy szégyenltek minket cc-seket? esetleg leégetünk benneteket? mi?
na mind1, nekem csak ötleteim vannak, azok is szarok
Írta 2003. november 05. - 08:16
Tényleg, elvileg a korcsolyapályát azt ki lehet bérelni?
Ja és közérdekû közlemény!
Szombaton lesz találkozó ahová az elmebeteg, bevállalos kispajtásokat várják, vgay akik érdeklõdnek a DH,FR iránt!
A találkozót CSinger fogja szervezni, mert megalakul egy "csapat" és együtt járunk versenyezni, edzeni!
Szóval akinek vn kedve jöjjön! Pontos idõt holnap írok! Addig valami elõrejelzést nyomjatok!
Ja és közérdekû közlemény!
Szombaton lesz találkozó ahová az elmebeteg, bevállalos kispajtásokat várják, vgay akik érdeklõdnek a DH,FR iránt!
A találkozót CSinger fogja szervezni, mert megalakul egy "csapat" és együtt járunk versenyezni, edzeni!
Szóval akinek vn kedve jöjjön! Pontos idõt holnap írok! Addig valami elõrejelzést nyomjatok!