Jaj Maul, most azonositottalak be csak...
Peti meselte, hogy mi tortent veled, gyogyulast kivanok!! Tegnap a Levi is csatlakozott a "kulcsosok" taborahoz! miert nem vigyaztok magatokra?! (mondom en... ;D)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2003. augusztus 18. - 23:49
Írta 2003. augusztus 18. - 23:36
Ma jártam én is a Stromfelden és én is ámultam a csodálatos útburkolási megoldáson. De mostanában Szombathelyen minden utat így csinálnak meg, bár ez azért kilóg a sorból sajnos negatív irányban. A Paragvárit is most csinálták meg, de azon nagyon rossz menni, mert tapad az aszfalt.
Maul!
Nekem elvileg jó a hétvége, csak az idõ is tartson ki. Hogy van a kulcscsontod? A számom megy priviben.
Maul!
Nekem elvileg jó a hétvége, csak az idõ is tartson ki. Hogy van a kulcscsontod? A számom megy priviben.
Írta 2003. augusztus 18. - 23:27
Jaj, ne is mondd, most "csinaltak meg" az utcankat par napja... (stromfelden lakom) Hat szepen felontogettek az egesz utat katrannyal es beleszortak ket platonyi kavicsot aztan adios! majd az arra jaro autok beledongolik a foldbe, igaz?? kedves... hat ne probaljatok ki bicoval... nem ajanlom...
ja, amugy ausztriaban en is szoktam tekereszni, abszolut kedvenc az Irottko ))) nemreg meg elneztunk Burg fele a Majorral, tudtatok, hogy van ott az ut menten, kozvetlen a hatar utan majdnem egy struccfarm?? tok poen : ))))))))))) milyen izmos nyakuk van : ))))))))
ja, amugy ausztriaban en is szoktam tekereszni, abszolut kedvenc az Irottko ))) nemreg meg elneztunk Burg fele a Majorral, tudtatok, hogy van ott az ut menten, kozvetlen a hatar utan majdnem egy struccfarm?? tok poen : ))))))))))) milyen izmos nyakuk van : ))))))))
Írta 2003. augusztus 18. - 23:24
Hy hulp! Nem voltam thon, azért nem volt semmi! Nekem megint el kll mennemitthonról, de péntek szombat vasárnap forgatunk 100%-ig
péntek:Ják szombat:Kõszeg vasárnap: Szombathely, és környéke! Mi a szám od hulp?
péntek:Ják szombat:Kõszeg vasárnap: Szombathely, és környéke! Mi a szám od hulp?
Írta 2003. augusztus 18. - 23:21
Hát merev villával biztos ráz, de azért telóval nem olyan vészes. Szerintem az erdõben sokkal szebb helyek vannak, fõleg a Kõszegi-hegység Ausztria felõli oldalán. Mászni lehet itt is, szerintem sokkal brutálabbakat, mint aszfalton, meg utána le is lehet gurulni, vannak egész jó minõségû földutak is, természetesen nem a DH-pályával kell kezdeni. Ha az aszfalt rossz minõségû, az nekem sem igazán teccik, szerintem olyan rossz minõségû földút sehol sincs, mint amilyen rosszak az utak Magyarországon.
Írta 2003. augusztus 18. - 22:30
Huu, mert asszem bena lennek hozza, meg az orszagutizast a szepsege miatt szeretem annyira...
na meg a gyorsasag miatt : ))))
egyebkent mar attol hulyet tudok kapni, ha a szar minoseg miatt raz az ut... na meg a sinek... :-\ hat mit szolnek en az erdoben?!
de amugy hegyet maszni imadok, (szerintem szinte egyedulallokent, de jobban szeretem, mint a legurulast utana...) szoval ezzel nem is volna gond... regebben jonak szamitottam hegyen, de most mas iranyba kepeztek at...
na meg a gyorsasag miatt : ))))
egyebkent mar attol hulyet tudok kapni, ha a szar minoseg miatt raz az ut... na meg a sinek... :-\ hat mit szolnek en az erdoben?!
de amugy hegyet maszni imadok, (szerintem szinte egyedulallokent, de jobban szeretem, mint a legurulast utana...) szoval ezzel nem is volna gond... regebben jonak szamitottam hegyen, de most mas iranyba kepeztek at...
Írta 2003. augusztus 18. - 22:20
Ha felépítik Neked a velodromot, akkor én is kérvényezni fogom egy kb 3000m magas hegy és egy hozzá való felvonó építését, meg végeláthatatlan mennyiségû pálya kijelölését (természetesen csak és kizárólag lefelé).
Egyébként a városi tekergés nekem is bejön, de mint azt már korábban is írtam, szigorúan csak villogás céljából (Csótó és környéke, Fõ tér).
Miért nem neked való a montizás?
Egyébként a városi tekergés nekem is bejön, de mint azt már korábban is írtam, szigorúan csak villogás céljából (Csótó és környéke, Fõ tér).
Miért nem neked való a montizás?
Írta 2003. augusztus 18. - 22:12
Hey,
nem, inkabb maradok az outinal, szerintem a montizast nem eppen nekem talaltak ki... bar mostanaban jatszottam a gondolattal, de nincs penzem montira...
ja a citybike-olas még nagy hobbym, foleg este uzom sotetedes utan (minimalis vilagitassal persze, en vagyok az autosok reme...) steherezes a 3as busz mogott, piroslampazas stb... na eleg lightos vagyok, mert itt van meg a tojashely a popsimon, meg a baleseteimbol szarmazo hegek az allamon...
de igazabol a palyakerekparozasba vagyok szerelmes... nagyonnagyon!!! : )))) hehe... komoly! ha irok egy kervenyt, hogy epitsenek egy velodromot Szombathelyen, alairjatok????
Volt kinn valaki tavaly szeptemberben a kriteriumon a belvarosban??
Irjatok!!!
Puszi, Boszi
nem, inkabb maradok az outinal, szerintem a montizast nem eppen nekem talaltak ki... bar mostanaban jatszottam a gondolattal, de nincs penzem montira...
ja a citybike-olas még nagy hobbym, foleg este uzom sotetedes utan (minimalis vilagitassal persze, en vagyok az autosok reme...) steherezes a 3as busz mogott, piroslampazas stb... na eleg lightos vagyok, mert itt van meg a tojashely a popsimon, meg a baleseteimbol szarmazo hegek az allamon...
de igazabol a palyakerekparozasba vagyok szerelmes... nagyonnagyon!!! : )))) hehe... komoly! ha irok egy kervenyt, hogy epitsenek egy velodromot Szombathelyen, alairjatok????
Volt kinn valaki tavaly szeptemberben a kriteriumon a belvarosban??
Irjatok!!!
Puszi, Boszi
Írta 2003. augusztus 18. - 22:00
Üdv Maul!
Honap megyünk Kõszegre. A Biczó a Balatonon van, de a hét vége felé itthon lesz már szerintem. Tisztára azt hittem, hogy nem lesz már semmi ebbõl a filmbõl, mert eltüntél egy jó idõre. De ezek szerint folytatjuk.
u.i. Szia Boszi!
Végre egy bicajos lány környékünkön! Nem váltassz montira, az sokkal jobb.
Honap megyünk Kõszegre. A Biczó a Balatonon van, de a hét vége felé itthon lesz már szerintem. Tisztára azt hittem, hogy nem lesz már semmi ebbõl a filmbõl, mert eltüntél egy jó idõre. De ezek szerint folytatjuk.
u.i. Szia Boszi!
Végre egy bicajos lány környékünkön! Nem váltassz montira, az sokkal jobb.
Írta 2003. augusztus 15. - 16:54
Na végre hazajöttem! A kiruék szombaton jönnek meg Balatontról, szerintem legkésõbb hétfõn folytathatnánk a filmet! Hova kéne menni? Kõszegre mindneképp, meg még Jákra is ! Más ötlet??
Írta 2003. augusztus 15. - 08:53
Nem a BiciklonBAN tekerek, de oda jarok boltba (majdnem mindennap... ) ja meg akikekkel tekerunk, azok is...
Most egy holland csapatban versenyzek, elotte meg Postas volt... miert, talan ismersz? vagy csak szoktal latni??
: )))))
legyetek jok! Boszi
Most egy holland csapatban versenyzek, elotte meg Postas volt... miert, talan ismersz? vagy csak szoktal latni??
: )))))
legyetek jok! Boszi
Írta 2003. augusztus 15. - 06:51
Írta 2003. augusztus 14. - 14:24
Sziaasztok!!!!
na itt egy orszagutis csajszi is Szombathelyrol... : )))))
van meg valaki outis itt a forumon fenn??
puszi es jooo tekerest mindenkinek
na itt egy orszagutis csajszi is Szombathelyrol... : )))))
van meg valaki outis itt a forumon fenn??
puszi es jooo tekerest mindenkinek
Írta 2003. augusztus 13. - 10:30
Írta 2003. augusztus 12. - 08:14
Szia Hulp!
Nagyon megköszönném, ha megadnád a számát! Kösz a gyors válaszért!
Nagyon megköszönném, ha megadnád a számát! Kösz a gyors válaszért!
Írta 2003. augusztus 12. - 00:15
Üdv landuk! Mi is szoktunk tekeregni a városban, de inkább csak terep után levezetõként, meg villogni szép lassan gurulva. Az én technikai tudásomról annyit, hogy járdaszegélyre már általában fel tudok ugratni. Ha ismered a Csabit, õ szokott streetelgetni azok közül akiket én ismerek. Ha kell megadom a számát priviben.
Írta 2003. augusztus 11. - 19:50
Császtok!
Nem akar vki bejönni streetelni szhely csodálatos utcáira vmikor? Én még nem nagyon bicajoztam a városban, ezért lenne jó, ha vki jönne! Hogy ne higgyétek, h teljesen kezdõ vagyok, egy 40 centis virágtartót simán átbanizok!
Írjatok!
Nem akar vki bejönni streetelni szhely csodálatos utcáira vmikor? Én még nem nagyon bicajoztam a városban, ezért lenne jó, ha vki jönne! Hogy ne higgyétek, h teljesen kezdõ vagyok, egy 40 centis virágtartót simán átbanizok!
Írjatok!
Írta 2003. augusztus 01. - 16:12
Üdv Maul! Hogy van a kulcscsontod?
A hétvégén, ha jó idõ lesz lehetne menni Kõszegre filmezni, ha nektek is jó.
A hétvégén, ha jó idõ lesz lehetne menni Kõszegre filmezni, ha nektek is jó.
Írta 2003. július 27. - 21:40
Beszéltem Kiruval! Holnap fél 6-kor találkozunk Jákon, és megyünk a bányába!! Hulp jössz? Azt beszéltük, hogy a szombathelyiek fél 5-kor indulnánk, és akkor kint vagyunk egy óra alatt kényelmesen! Találkozzunk a Domusnál! Aki tud jöjjön! Ha valaki jönne, elõtte írjon ide!
Írta 2003. július 26. - 23:04
A holnap nekem nem valószínû, hogy jó, mert megyünk délután Kõszegre tekerni, a Biczó meg holnap megy ki Ausztriába és csak augusztus 7-én jön meg.