A Biczónak igaza van, vedd meg a Biciklonban lévõ Scott DH vázat. Ha mákod van megvan hozzá még a rugóstag is. Egy DNM, állítólag nem is olyan rossz és csak 25 volt, amikor még én láttam. Így még viszonylag olcsón kijössz a vázat illetõen. A Ghost nem rossz bicaj, csak nem éppen DH gép, meg olcsónak sem igazán nevezném. Aztán egy Boxxer telónak, mert annál csak jóval drágább cuccok vannak. A Junior T is már 180 körül van, a Manitouról nem is beszélve.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. március 12. - 12:01
Írta 2004. március 12. - 09:56
HI!
jól van a lábam kösz!
tekerésbõl nem hiszem hogy lesz valami mert ami nem bitumen meg beton az sár....
Maul!
írtam SMS-t hogy nézd meg az aprót.
elég jó vázak vannak.
de ha újba gondolkozol, kürübelül 3 hónapon át a krankiddal nyálaztuk a témát, és szerintem 2 bicó merülhet fel:
- giant AC (én ezt venném) 17vagy 18 cm úttal 210e
- wega 4 170-180e talán
de ezekkel számolva is boxxer 140e +200e a cuccok akkor 500-550 bõl áll meg.
szerintem a giant jó választás lenne elöl-hátul 18 cm mozogna neked az kell Maul! nem?
csak a tag 100 ropis a giantba!!
ha esetleg komplett akkor a specialized big hit pro, de abban az elsõ teló DJ2 150m-re tuningolva átütõs talán inkább freeridra tervezve.... a gyenge pont...
2100 EUR-ért megkapod.
szépek a KTM és Scott gépek is de 450-500-ért "csak" freeride gépet kapsz, az se a legjobb....
DH gép komplett nincs 650 alatt...
bocs hogy ennyit írtam, de MAUL cangája mindent megér ;D
Ja még annyit, a probikban van marzo supert is elég jó áron
csá
t
jól van a lábam kösz!
tekerésbõl nem hiszem hogy lesz valami mert ami nem bitumen meg beton az sár....
Maul!
írtam SMS-t hogy nézd meg az aprót.
elég jó vázak vannak.
de ha újba gondolkozol, kürübelül 3 hónapon át a krankiddal nyálaztuk a témát, és szerintem 2 bicó merülhet fel:
- giant AC (én ezt venném) 17vagy 18 cm úttal 210e
- wega 4 170-180e talán
de ezekkel számolva is boxxer 140e +200e a cuccok akkor 500-550 bõl áll meg.
szerintem a giant jó választás lenne elöl-hátul 18 cm mozogna neked az kell Maul! nem?
csak a tag 100 ropis a giantba!!
ha esetleg komplett akkor a specialized big hit pro, de abban az elsõ teló DJ2 150m-re tuningolva átütõs talán inkább freeridra tervezve.... a gyenge pont...
2100 EUR-ért megkapod.
szépek a KTM és Scott gépek is de 450-500-ért "csak" freeride gépet kapsz, az se a legjobb....
DH gép komplett nincs 650 alatt...
bocs hogy ennyit írtam, de MAUL cangája mindent megér ;D
Ja még annyit, a probikban van marzo supert is elég jó áron
csá
t
Írta 2004. március 12. - 08:17
Jól van, akkor beszélek a csingerrel, és akkor hétégén elvisszük! Az úgy neked jó??
Írta 2004. március 12. - 08:05
Hi.. Szép reggelt..
Maul ami külföldi,nem annyira ismert és jó ára van-az szerintem a CUBE,,Ghost egyes modelljei-de vannak újságaim is..vagy választasz a Magyar-palettáról:Vega--bullit--umfdh..scott váz a biciklonban jó árban van:160e és garantáltan elpusztíthatatlan!
Sajnos akkor Köszeg még várat magára-de eljön még a jó idõ.. > Mit terveztek hétvégére? mikor lesz tekerés..szóljatok majd áhm ha van valami...nem akarok kimaradni..
Maul ami külföldi,nem annyira ismert és jó ára van-az szerintem a CUBE,,Ghost egyes modelljei-de vannak újságaim is..vagy választasz a Magyar-palettáról:Vega--bullit--umfdh..scott váz a biciklonban jó árban van:160e és garantáltan elpusztíthatatlan!
Sajnos akkor Köszeg még várat magára-de eljön még a jó idõ.. > Mit terveztek hétvégére? mikor lesz tekerés..szóljatok majd áhm ha van valami...nem akarok kimaradni..
Írta 2004. március 12. - 07:29
Valaki tudja milyen állapotok uralkodnak Köszegen?
pár sorral elõbb írtam, de beszúrom akkor még 1x:
mi vasárnap voltunk Kõszegen tekerni, az úton le volt tolva a hó, de az full jégpáncél volt, az erdõben meg kb 30 cm hó volt...
csúszkáltunk és estünk is, hárman kb 15-öt estünk, térd, könyék, csukló, sípcsont, ujjak..... :-)
utána pedig tekerhettünk haza szembeszéllel és hóban, mert csak egy óra múlva jött vonat... :-)
ász volt...
Írta 2004. március 12. - 00:53
Maul, kéne mondanod egy összeget, hogy mennyi lehet max a bicaj. Mert mondjuk Santa Cruz V10 is kapható itthon is, csak nem hiszem, hogy megtudnád fizetni. Szerintem azért nézd meg kinn is, mondjuk Ausztriában, mert esetleg bele lehet futni egy-két durva leértékelésbe. Tesóm mondta, hogy a Scott High Octane Freeride kb 700 euróval van/volt leértékelve. Meg a választék is egy hangyányit nagyobb. Hol találom meg a képeket, amit kedden csináltunk?
Írta 2004. március 11. - 21:37
Hi!
a hegy az olyan, hogy tekerés nélkül lefele se lehet haladni :\ egy darabig el fog tartani, mire elolvad az egész. utána meg sártenger..
talán ha egész jövõ héten 10-15 fokok lesznek meg fuj a szél akkor köv hétvégére jó lesz a talaj. reménykedjünk
Üdv!
Írta 2004. március 11. - 20:13
Tõlunk a címet nem írom ide-majd hívj fel..kb 30db 3mes 30cm széles fenyõ léc 2cm vastagok-és van egy fa ajtó kb 2mx1m es qva vastag-és erõs érkezõnek vagy felhajtónak nagyon jó lenne..sok van -ha kell-akkor kellene a platos-autó mert szerintem elég sok
Írta 2004. március 11. - 20:07
Írta 2004. március 11. - 20:04
Hi..
Mi újs? mit terveztek 7végére?Lesz tekerés?Peti megjött a bukóm-Pós ma hozta el--a vaccak race-face hajtómûvet meg talán kicserélik-affene belé > >..!! Nagyobb bent a 8as mint a régi kerekemben..
Maul van egy csomó North-shore anyagom-nem kell?beszéljétek meg csingerékkel és vigyétek el.!!!aztán majd felhyaználjuk...ok?
Boci begyógyult a lábad? Megszoktad már a bicajt?
Mi újs? mit terveztek 7végére?Lesz tekerés?Peti megjött a bukóm-Pós ma hozta el--a vaccak race-face hajtómûvet meg talán kicserélik-affene belé > >..!! Nagyobb bent a 8as mint a régi kerekemben..
Maul van egy csomó North-shore anyagom-nem kell?beszéljétek meg csingerékkel és vigyétek el.!!!aztán majd felhyaználjuk...ok?
Boci begyógyult a lábad? Megszoktad már a bicajt?
Írta 2004. március 11. - 17:14
hy!
na hát a külföldi kerékpárvásárlásnak annyi, mert most beszéltem vámmal!
Itthon miélyen DH, FR vázakat, komlett biciklit lehet venni???
Ja és tudok nagykerbe is vásárolni, ott mennyivel olcsóbbak a cuccok??
na hát a külföldi kerékpárvásárlásnak annyi, mert most beszéltem vámmal!
Itthon miélyen DH, FR vázakat, komlett biciklit lehet venni???
Ja és tudok nagykerbe is vásárolni, ott mennyivel olcsóbbak a cuccok??
Írta 2004. március 11. - 16:15
Van nekem is pár alkatrészem eladó, ha valakit vagy a havert érdekli.
Kormány,stucni, komplett vagy darabolt hátsó kerék (sürgõs nagyon)
Bocsi az off-ért
Emil,sms(06703308706),privi
Üdv VK
Kormány,stucni, komplett vagy darabolt hátsó kerék (sürgõs nagyon)
Bocsi az off-ért
Emil,sms(06703308706),privi
Üdv VK
Írta 2004. március 11. - 11:06
Maul!
majd írj ha megnézted az aprót!
a Rob amit elad bullit nem teccik?
elég fasza alkatrészek vannak benne, meg nem is lehet nehéz a bicó.
t
majd írj ha megnézted az aprót!
a Rob amit elad bullit nem teccik?
elég fasza alkatrészek vannak benne, meg nem is lehet nehéz a bicó.
t
Írta 2004. március 10. - 14:30
Mi a Kranked honlapjának a címe? Sikerült elküldeni neki a képeket? Nem tudom ma milyen lesz tekerni, mert olvad mint az állat.
Írta 2004. március 10. - 11:58
BNa elhalóban a fórum!
Tegnap voltunk hóba tekerni egyet, és akkorát borultam, hogy a telóm elcsavarodott!!!!!!!4 >
Tegnap voltunk hóba tekerni egyet, és akkorát borultam, hogy a telóm elcsavarodott!!!!!!!4 >
Írta 2004. március 08. - 11:53
mi vasárnap voltunk Kõszegen tekerni, az úton le volt tolva a hó, de az full jégpáncél volt, az erdõben meg kb 30 cm hó volt...
csúszkáltunk és estünk is, hárman kb 15-öt estünk, térd, könyék, csukló, sípcsont, ujjak..... :-)
utána pedig tekerhettünk haza szembeszéllel és hóban, mert csak egy óra múlva jött vonat... :-)
ász volt...
Szilvásvárad maratonra nem akar jönni valaki?
ász volt...
Szilvásvárad maratonra nem akar jönni valaki?
Írta 2004. március 05. - 23:04
na kicsit lemaradtam itt fórumilag. most látom csak hogy írtál bocika
azér' jót tekertünk du. most már legalább tudom, merre is vannak jó helyek szombathelyen. thx legközelebb reméljük kicsit melegebb lesz..mondjuk egy 20fokkal melegebb jó lenne 8) de legalább a vonaton fûtöttek
üdv!
MaTT
azér' jót tekertünk du. most már legalább tudom, merre is vannak jó helyek szombathelyen. thx legközelebb reméljük kicsit melegebb lesz..mondjuk egy 20fokkal melegebb jó lenne 8) de legalább a vonaton fûtöttek
üdv!
MaTT
Írta 2004. március 05. - 19:38
Fenn vannak a képek a Sport kiállításról a galériában, ha valakit érdekel. Így utólag kicsit sok lett a motoros kép, de remélem nem baj.