Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nem gond, ráér a CD, a DVD ügyében meg majd megcsörgetlek, hogy mikor tudok elmenni érte, vagy ha véletlenül erre jársz, akkor csörgess meg. Egyetértek veled a kiállítást illetõen, tényleg nem volt túl változatos. Nem tudom hol lehet Mo-n búvárkodni, hogy ennyire sok standjuk volt. Hát akkor az a Votec nem csak durván nézett ki, hanem az is volt, bár nem tudom hol talál itthon 30 m-es letörést. Mondjuk biztos van lóvéja külföldre menni is a két millás bicajával. Hát tényleg az a Hope fék sem volt piskóta, dehát ezek szerint szar, az én Juliemnak nem melegszik a fékvezetéke, vagy lehet, hogy csak nem foglalkozom vele. Tegyen rá vízhûtést, ha ennyire zavarja, gondolom a lóvé nem gond. Annak a faszinak én mondtam ám, hogy ne vegye meg a jachtot, mert nincs rajta díszléc. ;D Meg arany és faberakás sem volt rajta, de a faszi kontár volt.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
HI!

na mi lesz senki nem jön velem???? ???
egyedül kell mennem???

valaki jöjjön már!!!
(5 kor ma)

t

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi..

Én is hosszabb lélegzetúû túrára gondoltam-a rövid nyáriszünetemben.. Akiállításra csak fél-4re értem ki,mert Majornak intéztem advd-it-a te cd-id elfelejtettem.ne haragúdj-de 15-db még annyit tudok vinni a sajátomból..vagy várnod kell mégegy hetet..
A kiállítás szerintem gyengére sikeredett-engem az zavart,attól függõen hogy a bicajok érdekelnek-hogy két sportág volt jelen- a többiek hol voltak? két négyzetméteren az összes többi.. >:(de tele volt minden buvárruhába öltözött bábukkal=(actionman-nel) :) na az nem érdekelt- a jktos rész elég sznob volt-egy fickó egy 24millád jakt ügyében tárgyalt-de nem tetszett neki mert nem volt az oldalán alu díszléc:) Peti azon arészen a csajok voltak a legdurvábbak-nem--? A fehova rész vaccak volt-légpisztolyvásár!!Az a votec-2millájába volt eddig-mesélte a srác-de még nem jó azt mondta,mert a Hope 6dugattyús 180ezres tárcsafékeinek az olajvezetéke melegedett-micsoda gondok nem??? ???Ahogy Bocika mondaná,, ezek a gondok..... ,,
Peti a telót külön gyártatta 30-at mocorgot a 10cm-es becsúszókkal-az árát nem mertem megkérdezni-azt mondta ezzel ugrálhat most akár 30m-ert is..nosza neki! Azért megérte kimenni.. Peti a dvd-idet mikor adjam oda-vagy eljössz?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Sajna valószínûleg nekem se jó a holnap. Hát Krisztián lehet, hogy igazad lesz, és kurva hideg lesz a hétvégén, ma is majdnem megfagytam, amikor hazaértem, igaz Pesten viszont melegem volt. Nem volt rossz a kiállítás sem, bár nekem azért hiányzott egy-két dolog. Többek között nem láttam az X-Factort, de ez lehet, hogy az én figyelmetlenségemnek köszönhetõ. Viszont volt Giant DH, Meg Merida UMF (Gizmóé), Scott High Octane Freeride, Votec Mole 5. Na ebben a Votecben aztán durva teló volt, még talán a Monsternél is durvább. Viszont az Author A-zone nekem nagyon nem jött be, szerencse, hogy nem olyat vettetek Kranked. Kinn volt a ti gépetek is, lesz majd róla szép kép, meg külön Jennyrõl is, kinagyítva. Ha valakit érdekel csináltunk egy csomó képet a motorokról is, majd holnap, ha minden jól megy már fenn is lesznek a neten, bár nem tom mikor rakom fel õket, lehet, hogy csak éjszaka. Vettem egy gyönyörû szép Fox mezt is (sárga-fekete). Nagyon szép volt a Marzocchi részleg is, volt minden, amit lehet itthon kapni. Maul, nagyon király lesz az a 888, bár a Monster mellett olyan kis nyeszlet volt ;D Igen jól néz ki a Shimano Saint is.
A túrával kapcsolatban annyit, hogy én mindenre kapható vagyok, de sajna lehet, hogy a hadsereg bele fog rondítani a dologba, mert ma kaptam meg a behívót a sorozásra, a kurva anyjukat, nem felejtettek el. A vonat azért nem jó, mert nagyon drága, sokkal olcsóbb az autó. Ezt a bérelés dolgot meg meg kellene kérdezni, mert ha ilyen Leogang jellegû túrát terveztek, akkor azt nem két naposra kellene tervezni, szóval akkor spórolok lóvét. Mert megint vennék egy csomó mindent. Rövidebb útra szerintem nem éri meg bérelni, mert azért az megdobja a költségeket rendesen, bár Leogang esetén meg az a baj, hogy két napig használjuk, aztán meg áll a többi napon, ha csak a pályán megyünk, máshova nem. Na, most abbahagyom, mert hosszúra sikeredtem.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hii. Ez így tényleg nem tûnik olyan veszélyesnek-legfejjebb most kihagyom a 2 euros vizet :o
Én még nem leszek otthon ,csak 7kor érek haza..:( nektek jó tekerést,de szombaton ha nem lesz olyan nagyon hideg-akkor menjünk áhm!!!

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hi!

Holnap Péntek 17 00 kor jön valaki tekerni egy kicsit?
vagy egyedül kell mennem???

Maul? Hulp?Biczó már itthon leszel?

majd írjatok.

Az osztrák turáról annyit tudok mondani, lehet bérelni kisbuszt ami 5 meg 7 személyes.
Ford Tranzit meg ilyenek... 10 rugó egy nap.
meg kell nézni mekkora a csomagtartója??
szerintem ha 5-es megyünk az nem sok 2 rugó/fõ+ benzin.
+ az én kocsimmal is lehet menni persze csak 2 ember+2 bicikli.
akkor már 7-en mehetünk elvileg....

t

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Köszeg!! talán nem lesz olyan hideg-akkor én se megyek..de SÁndor-József-Benedek hozzák maj a meleget:)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hulp és ha vonatozunk-vagy az körülményes nagyoon? ???vagy nemtom...de idén tervezzetek be majd egy Leogangos kirándulást-mert pár napra biztos hogy elmegyek...remélem mást is érdekel majd!!van ismerõsöm-szerez szállást-mindent-tavaj már voltam két lesiklás erejéig és eszméletlen!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Mi a Vidámmal (GT-s srác) tervezzük, hogy kellene több helyre menni itt a környéken, de sajna kellene kocsi amivel ezt meg lehetne valósítani, mert a miénknek sajna nagyon szar a lámpája, és nem szívesen indulok neki hosszú útnak, meg az a baj, hogy ha az autóban van a bicaj, akkor csak ketten mehetünk egy autóval, a Raxon is két kocsival voltunk. Bár igaz, hogy tényleg nagyon király volt, és nagyon szép hely. A Schneeberget is meg lehet látogatni, az is ott van, a Wechsel sem rossz hely ráadásul még közelebb is van. A Semmering sincs éppen messze, és ott állítólag még van felvonó is, ami nyáron is mûködik. Graz és környéke is nagyon durva lehet, és az sincs messze. Szóval tervek azok vannak, reméljük minél több megvalósul belõlük. Úgyis szólok, ha lesz valami. Az lenne a jó, ha valakinek lenne egy furgonja a bicajoknak.
Ha minden jól megy akkor versenyekre is szeretnék menni, leadtam a Csingeréknek amit kellett a versenylicenszhez. Maul, a bikmakkos versenynaptárban nincs benn a kõszegi verseny, most akkor lesz vagy nem, mert elsõsorban azon szeretnék indulni. Ha minden jól megy holnap este már lesznek képek a kiállításról is (feltéve, ha a Vidám hozza a gépet).

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

Mikó lenne ez a zúzás? Állítólag -15fok lesz.. ;D
Hulp!

Néztem a képeket,Rax egy állat szép hely.. :D
Nem megyünk el valamikor tavasszal?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ok, szólok nekik, akkor majd csörgess meg holnap, aztán találkozunk valahol a kiállításon, ha tudod, akkor hozd a CD-ket, meg a DVD-ket is. Köszi

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hátt persze ;D engem érdekel a dolog...idén még ugyse voltam...FreeStyler? Bocika? Maul?
Hulp? ugye jöttök? kipróbáljuk a bicajokat élesben...Peti szólj majd Rolandnak és Dávidnak is!!!
Hátha eljönnek Õk is..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
7végén mi meg tartanánk egy kis házi állatkodástm, Írott-kõrõl zúzás lefelelé ezerrel....

jön valaki?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hé-Hé-HÉ!!!! ;D Hát én is megyek akkor veletek...1kor szabadulok-és csatlakozok majd!!!!ok?
Hol lesz ???? Biztos hogy jöttök majd????

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nagyon király volt ez a villanyfényes tekerés ma a szánkópályán. Biczó, mi csütörtökön megyünk a kiállításra a Vidámmal, ha tudsz gyere ki te is, és a CD-ket meg a DVD-ket is elhozhatnád, ha el tudsz jönni. Délben ér be a vonatunk és 16:25-sel megyünk haza. Majd talán lesznek képek is, és akkor azt felteszem a galériába.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Csá!

elvileg ugy volt megyünk a pestre sportkiállításra,
de hogy meglett az új keró már minek ugye.

Mindenkinek!
ma 5 kor kinnt leszünk az emlékmûnél, aki akar jöjjön.

;DDOUBLEJENNYRULEZ ;D

t

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi...
Most hétvégén lesz sportkiállítás?Mikor nyit?csütörtökön nyit nemtod?
Maul kár hogy nem voltál--pedig király volt!!!!Mcclane nagy hó volt?-mennyire járhatóak az utak? szerinted megmarad még?vagy csak trutyi lesz?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Üdv!

Maul,merre jártál? Mirõl maradtál le... ;D
Elvileg holnap megyünk emlékmûhöz,ha lesz még hav,gyere! Hulp jön haza 2kor,elvileg 3fele már kinnt leszünk! Vannak jó ugratók!! ;)

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hétvégén nem megyünk el a spotkiállításra?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na végre itthon vagyok
Mikor megyünk tekerni??