skacok vasárnap voltunk Kõszegen, eccer lecsúsztam az útról az árokba, derékig süllyedtem a hóban.....sokat csúszkáltunk
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. március 01. - 18:09
Írta 2004. március 01. - 08:39
Hi... na milyen az agy?? ;D
Király volt az emlékmû-meddig maradtatok? ugráltatok még?
Király volt az emlékmû-meddig maradtatok? ugráltatok még?
Írta 2004. február 27. - 15:58
Mc!!!
én mennék ,de most Sopronba költöztem.!!!!de majd tavasszal meglátogatlak benneteket
én mennék ,de most Sopronba költöztem.!!!!de majd tavasszal meglátogatlak benneteket
Írta 2004. február 27. - 13:50
Szerintem emlékmû 1kor,aztán indítunk egy fasza dual versennyel a dombon,a szánkósok ellen! ;D
Elõrejelzés szerint még szombattól hétfõig esni fog a hó,szóval király...
Ha elenged a Kincsem,akkor 1kor ott leszek én is! :
Elõrejelzés szerint még szombattól hétfõig esni fog a hó,szóval király...
Ha elenged a Kincsem,akkor 1kor ott leszek én is! :
Írta 2004. február 27. - 12:43
Az bizony sok hav... majd a bicaj után kötöm a bobom..egyóra nekem jó...de hol lesztek?
Írta 2004. február 27. - 09:55
HI!
jó lesz az 15 cm-nem is
én már lapátoltam ;D
de holnap ne 10 kor menjünk, hanem 13 00-kor!!!!
délelõtt nem jó.
!!!!ok? 13.00!!!!
t
jó lesz az 15 cm-nem is
én már lapátoltam ;D
de holnap ne 10 kor menjünk, hanem 13 00-kor!!!!
délelõtt nem jó.
!!!!ok? 13.00!!!!
t
Írta 2004. február 27. - 08:45
Bicó!
30cm hó esett,most megyek lapátolni! Szerintem meg fog olvadni,sõt,még lehet,hogy esni is fog!
30cm hó esett,most megyek lapátolni! Szerintem meg fog olvadni,sõt,még lehet,hogy esni is fog!
Írta 2004. február 27. - 07:44
Sziasztok...
Hóó? mennyi hó esett? itt talán 2cm..de elfog ma olvadni.. meg is maradt?
Lesz jégdual akkor?Mcclane ott leszek azt hiszem-de még nem hundert százalék...
hógolyózzatok!!! 8)
Hóó? mennyi hó esett? itt talán 2cm..de elfog ma olvadni.. meg is maradt?
Lesz jégdual akkor?Mcclane ott leszek azt hiszem-de még nem hundert százalék...
hógolyózzatok!!! 8)
Írta 2004. február 27. - 07:36
tegnap szakadó hóban két órát edzettün kaz erdõben...hihetetlen érzés volt
közben azt mondogattam magamban, nem baj, úgy is elolvad...
aztán reggel kinéztem az ablakon...meg meló elõtt mehettem havat lapátolni
képzelem, hogy Kõszegen mennyi hó lehet....uhh
nnah, akkor szombat, 17:00 a csao elõt, onnan megyünk tovább...
yala, te is oda gyere, jó?
közben azt mondogattam magamban, nem baj, úgy is elolvad...
aztán reggel kinéztem az ablakon...meg meló elõtt mehettem havat lapátolni
képzelem, hogy Kõszegen mennyi hó lehet....uhh
nnah, akkor szombat, 17:00 a csao elõt, onnan megyünk tovább...
yala, te is oda gyere, jó?
Írta 2004. február 27. - 00:10
Ok, mehetünk tekerni, ha nem esik az esõ.
Kösz McClane, akkor a ciaonál 17:00-kor.
Kösz McClane, akkor a ciaonál 17:00-kor.
Írta 2004. február 26. - 23:17
Hi!
Szombat reggel (10kor) van kedve valakinek hóban tekerni? Hulp,Maul, számítok rátok!! ;D Bocikával meg majd beszélek addig,és ha lesz konkrétum,akkor írok! :
Írjatok!
csá
Szombat reggel (10kor) van kedve valakinek hóban tekerni? Hulp,Maul, számítok rátok!! ;D Bocikával meg majd beszélek addig,és ha lesz konkrétum,akkor írok! :
Írjatok!
csá
Írta 2004. február 26. - 17:13
Írta 2004. február 26. - 07:39
nem a Lányi petinél lesz avetítés, hanem a ziskóék új boltjában, ahol a lakásuk is lesz....
hulp a csao amigo elott 17 órakor, jó az?
hulp a csao amigo elott 17 órakor, jó az?
Írta 2004. február 26. - 02:51
Írta 2004. február 25. - 09:01
Írta 2004. február 25. - 07:37
ok skacok, akkor szombaton 17-kor nálunk lesz a gyülekezõ, és onnan megyünk át haverékhoz...
jó lesz így?
nwd4-et nézzük meg
jó lesz így?
nwd4-et nézzük meg
Írta 2004. február 25. - 02:14
Hát szerintem bringás csaj nincsen, egyébként nekem is kéne egy. Ha meg van, akkor az meg olyan ronda, mint az az Orsi csaj a Csingiék videóján. Bár remélem azért van sok kivétel is.
Azért arra nagyon kíváncsi lennék, hogy kinek szúrta a szemét az a pár fadarab, amit kinnhagytunk a north shore-ból. És el is vitték, vagy csak szétverték? Mert akkor aztán tényleg nem értem mire volt jó az egész. Majd a Krisztián hoz nekünk a katonaságtól olyan fasza kis robbanózsinórt, aztán azzal majd körbekerítjük az egészet, aztán aki rossz szándékkal közeledik azt kicsináljuk. ;D
Ez a jégduál remélem összejön, mert a hétvégén is jó móka volt azon a két kis befagyott tócsán csúszkálni.
Azért arra nagyon kíváncsi lennék, hogy kinek szúrta a szemét az a pár fadarab, amit kinnhagytunk a north shore-ból. És el is vitték, vagy csak szétverték? Mert akkor aztán tényleg nem értem mire volt jó az egész. Majd a Krisztián hoz nekünk a katonaságtól olyan fasza kis robbanózsinórt, aztán azzal majd körbekerítjük az egészet, aztán aki rossz szándékkal közeledik azt kicsináljuk. ;D
Ez a jégduál remélem összejön, mert a hétvégén is jó móka volt azon a két kis befagyott tócsán csúszkálni.
Írta 2004. február 25. - 00:00
Írta 2004. február 24. - 16:07
Hi..
Mcclane-légyszí ne rágódj már azon a szaron!!!!(mások kedvéért:egy szar gummiról van szó)- amint találkozunk gazdagabb leszel.. : ne errõl ennyit...
Hánykor szombaton?(Többiek!!-jöttök?)Csajok lesznek?-Valaki ismer bringás csajokat szhelyen?létezik ilyen?
Mcclane-légyszí ne rágódj már azon a szaron!!!!(mások kedvéért:egy szar gummiról van szó)- amint találkozunk gazdagabb leszel.. : ne errõl ennyit...
Hánykor szombaton?(Többiek!!-jöttök?)Csajok lesznek?-Valaki ismer bringás csajokat szhelyen?létezik ilyen?
Írta 2004. február 24. - 08:32
Biczókám, nehogy megsértõdj öcsém, te kölcsönkértél tõlem valamit, amit én most visszakérek, ennyi az egész, nem több.... peace
vette egyébként valaki az adást, hogy szombaton este videózunk egyet? semmi mást nem kell csinálnotok, mint megemelni a hátsótokat, és eljönni....
szereztem helyet, viszem a cuccot, nektek csak el kell jönni...na ha valaki erre sem képes, hát akkor kééész...
szal ki jön? csak hogy tudjuk, kb hányan leszünk
vette egyébként valaki az adást, hogy szombaton este videózunk egyet? semmi mást nem kell csinálnotok, mint megemelni a hátsótokat, és eljönni....
szereztem helyet, viszem a cuccot, nektek csak el kell jönni...na ha valaki erre sem képes, hát akkor kééész...
szal ki jön? csak hogy tudjuk, kb hányan leszünk