Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
A Biczónak igaza van, vedd meg a Biciklonban lévõ Scott DH vázat. Ha mákod van megvan hozzá még a rugóstag is. Egy DNM, állítólag nem is olyan rossz és csak 25 volt, amikor még én láttam. Így még viszonylag olcsón kijössz a vázat illetõen. A Ghost nem rossz bicaj, csak nem éppen DH gép, meg olcsónak sem igazán nevezném. Aztán egy Boxxer telónak, mert annál csak jóval drágább cuccok vannak. A Junior T is már 180 körül van, a Manitouról nem is beszélve.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
HI!

jól van a lábam kösz!
tekerésbõl nem hiszem hogy lesz valami mert ami nem bitumen meg beton az sár....

Maul!

írtam SMS-t hogy nézd meg az aprót.
elég jó vázak vannak.
de ha újba gondolkozol, kürübelül 3 hónapon át a krankiddal nyálaztuk a témát, és szerintem 2 bicó merülhet fel:
- giant AC (én ezt venném) 17vagy 18 cm úttal 210e
- wega 4 170-180e talán

de ezekkel számolva is boxxer 140e +200e a cuccok akkor 500-550 bõl áll meg.
szerintem a giant jó választás lenne elöl-hátul 18 cm mozogna neked az kell Maul! nem?
csak a tag 100 ropis a giantba!! ;)

ha esetleg komplett akkor a specialized big hit pro, de abban az elsõ teló DJ2 150m-re tuningolva átütõs talán inkább freeridra tervezve.... a gyenge pont...
2100 EUR-ért megkapod.
szépek a KTM és Scott gépek is de 450-500-ért "csak" freeride gépet kapsz, az se a legjobb....
DH gép komplett nincs 650 alatt...

bocs hogy ennyit írtam, de MAUL cangája mindent megér ;D

Ja még annyit, a probikban van marzo supert is elég jó áron

csá

t

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Jól van, akkor beszélek a csingerrel, és akkor hétégén elvisszük! Az úgy neked jó??

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi.. Szép reggelt..
Maul ami külföldi,nem annyira ismert és jó ára van-az szerintem a CUBE,,Ghost egyes modelljei-de vannak újságaim is..vagy választasz a Magyar-palettáról:Vega--bullit--umfdh..scott váz a biciklonban jó árban van:160e és garantáltan elpusztíthatatlan!
Sajnos akkor Köszeg még várat magára-de eljön még a jó idõ.. >:( Mit terveztek hétvégére? mikor lesz tekerés..szóljatok majd áhm ha van valami...nem akarok kimaradni..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás

Valaki tudja milyen állapotok uralkodnak Köszegen?

pár sorral elõbb írtam, de beszúrom akkor még 1x:

mi vasárnap voltunk Kõszegen tekerni, az úton le volt tolva a hó, de az full jégpáncél volt, az erdõben meg kb 30 cm hó volt...
csúszkáltunk és estünk is, hárman kb 15-öt estünk, térd, könyék, csukló, sípcsont, ujjak..... :-)

utána pedig tekerhettünk haza szembeszéllel és hóban, mert csak egy óra múlva jött vonat... :-)

ász volt...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Maul, kéne mondanod egy összeget, hogy mennyi lehet max a bicaj. Mert mondjuk Santa Cruz V10 is kapható itthon is, csak nem hiszem, hogy megtudnád fizetni. Szerintem azért nézd meg kinn is, mondjuk Ausztriában, mert esetleg bele lehet futni egy-két durva leértékelésbe. Tesóm mondta, hogy a Scott High Octane Freeride kb 700 euróval van/volt leértékelve. Meg a választék is egy hangyányit nagyobb. Hol találom meg a képeket, amit kedden csináltunk?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Hi!
a hegy az olyan, hogy tekerés nélkül lefele se lehet haladni :\ egy darabig el fog tartani, mire elolvad az egész. utána meg sártenger..
talán ha egész jövõ héten 10-15 fokok lesznek meg fuj a szél akkor köv hétvégére jó lesz a talaj. reménykedjünk :)
Üdv!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Tõlunk a címet nem írom ide-majd hívj fel..kb 30db 3mes 30cm széles fenyõ léc 2cm vastagok-és van egy fa ajtó kb 2mx1m es qva vastag-és erõs érkezõnek vagy felhajtónak nagyon jó lenne..sok van -ha kell-akkor kellene a platos-autó mert szerintem elég sok

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Ok! Kell az anyag természetesen! Honnan kell elvinni??

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi..

Mi újs? mit terveztek 7végére?Lesz tekerés?Peti megjött a bukóm-Pós ma hozta el--a vaccak race-face hajtómûvet meg talán kicserélik-affene belé >:( >:(..!! Nagyobb bent a 8as mint a régi kerekemben..
Maul van egy csomó North-shore anyagom-nem kell?beszéljétek meg csingerékkel és vigyétek el.!!!aztán majd felhyaználjuk...ok?
Boci begyógyult a lábad? Megszoktad már a bicajt?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
hy!
na hát a külföldi kerékpárvásárlásnak annyi, mert most beszéltem vámmal!
Itthon miélyen DH, FR vázakat, komlett biciklit lehet venni???
Ja és tudok nagykerbe is vásárolni, ott mennyivel olcsóbbak a cuccok??

VK

VK

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Van nekem is pár alkatrészem eladó, ha valakit vagy a havert érdekli.

Kormány,stucni, komplett vagy darabolt hátsó kerék (sürgõs nagyon)

Bocsi az off-ért
Emil,sms(06703308706),privi

Üdv VK

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Maul!

majd írj ha megnézted az aprót!
a Rob amit elad bullit nem teccik?
elég fasza alkatrészek vannak benne, meg nem is lehet nehéz a bicó.

t

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Mi a Kranked honlapjának a címe? Sikerült elküldeni neki a képeket? Nem tudom ma milyen lesz tekerni, mert olvad mint az állat.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
BNa elhalóban a fórum!
Tegnap voltunk hóba tekerni egyet, és akkorát borultam, hogy a telóm elcsavarodott!!!!!!!4 >:(

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
mi vasárnap voltunk Kõszegen tekerni, az úton le volt tolva a hó, de az full jégpáncél volt, az erdõben meg kb 30 cm hó volt...
csúszkáltunk és estünk is, hárman kb 15-öt estünk, térd, könyék, csukló, sípcsont, ujjak..... :-)

utána pedig tekerhettünk haza szembeszéllel és hóban, mert csak egy óra múlva jött vonat... :-)

ász volt...

Szilvásvárad maratonra nem akar jönni valaki?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
na kicsit lemaradtam itt fórumilag. most látom csak hogy írtál bocika :)
azér' jót tekertünk du. most már legalább tudom, merre is vannak jó helyek szombathelyen. thx :) legközelebb reméljük kicsit melegebb lesz..mondjuk egy 20fokkal melegebb jó lenne 8) de legalább a vonaton fûtöttek :)
üdv!
MaTT

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Fenn vannak a képek a Sport kiállításról a galériában, ha valakit érdekel. Így utólag kicsit sok lett a motoros kép, de remélem nem baj.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Csá!

na ha mégis akarna valaki jönni...
5 kor emlékmû tetején! :D

t

bocika

bocika

törzsvendég