Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Emberek!

Nagyon frankó a városban tekerni,tényleg cool,hétfõn mi is voltunk Bocival lépcsõk és ugratók után kutatni,de:
Ha a városban összejön 30ember,az elõbb utóbb fel fog tûnni a yardnak,és baszogatás lesz a vége. Benne vagyok minden jóban,( ismertek ;) ),de ha az idõ is engedi,akkor menjünk ki a szabadba,az az igazi pálya,a város meg maradjon a "menõ" bringásoké... :D
Szép volt a falas ugrásod Bicó,én erre nem is gondoltam,mint lehetõség,mert el tudod képzelni mit kaptam volna,ha a csajom kinéz,én meg a falon mászok... ;D
Szal,aki tud,és nem fél az ásótól,akkor fél9 emlékmû szombaton! Aki tud hozzon ásót/lapátot,akár rotációs kapát vagy kerti trakeszt is!! 8)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Maul: csekk apró ;)

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hi!

2 téma:

1. Mindenkinek:
Szombatra tervezünk kis tekerést parkosba ásással egybekötev, ugrató építés meg ilyenek.
az emlékmûnél találkoznánk fél 9 kor.
aki persze nem bír felkelni 8 kor jöhet késõbb is a letöréseknél leszünk.

2. Maul!
minden nagyker+kisker más árréssel dolgozik.
50% nem fog menni.
max 50%+Áfa
az ugye 62,5 % esetleg.
bár még az is elég gázos.
nem vagyok szkeptikus, de nagykerbe nehéz vásárolni.
kell egy cég aki kisker szinten kerékpár/kerékpáralkatrész adás-vétellel foglakozik, számlaképes, elméletileg.
ha ez összejön akkor DH compot vegyél.
de ott van a PSQ vagy mi a tök, ahol kapsz bullitot 650 ér, de õk egyben kis+nagyker, ugyhogy ott nem fogsz tudni nagyker áron vásárolni szerintem.

A slider plus SPV vel "kicsit" jobb mint a boxxer.

na csá
t

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
lesz v.mi canyonos verseny a szabadidõ kp-ban, vmi olyan mint tavaly márciusban?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
csak szeretném megköszönni, hogy szóltatok a hétvége miatt...fasza, hogy nem gondoltatok rám, many thx.....

*mérges*

>:(

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi.. Peti-látod most hétvégén kimaradtál a jóból..szombaton elég nagy csapat verõdött össze-pedig jópáran hiányoztak-de Kornél legalább látta mi folyt egész du-n ;D tegnap meg elkerültük egymást-pedig láttalak Rolival-de mire odaértem aluljáróhoz,már elmentetek..Még egy esés is belefért a jóba..Egy ilyet jövõ hétvégére összehozhatnánk!! lennénk kb 30-an is..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Felraktam a képeket a galériába, ha valakit érdekel. Szerintem vegyél Giant-et. Indok: nemáhogy neked is Konád legyen. Viszont én nem vagyok benne biztos, hogy a Boxxer jobb, mint a Sherman. Szóval én a Giantra szavazok. A Biczónak egyébként van egy újságja, amiben a Giant DH gépét tesztelik, de asszem az nem a comp verzió, mert Dorado van benne. Viszont maga a váz az szerintem ugyanaz. A kiállításon volt kinn ilyen gép, a fényképek között ott is van, egész jól nézett ki.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Kössz sala a lehetõséget, de vegat majd csak akkor veszek, ha sem a giant sem a kona nem jönne össz!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Maul: ha tudsz gyere le egerszegre kiprobálhatod a Vega'04+boxxert.Igy lesz mihez viszonyítanod....

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hy!
A Giant DH comp ára egyébként 790, de mondtam hogy tudok nagykeráron vásáolni, és úgy féláron van minden!
CSak most már azt nem tudom, hogy ezt a Giantet vegyem meg vagy a Kona Stab-et!
Melyiket ajánlanátok?
Mert a stabnek, szerintem nem olan jó a felszereltsége, mert a teló is csak Junior T, meg Hussefelt hjtómû....
Viszont a Giant-en a teló is Slider+ ami 230 ezer FT, meg RaceFace cuccok vannak rajta!
Érdemes lenne kicserélni a shermannt egy Boxxer TEamre vagy bármi másra, mert annak is pont annyi az ára!
Hát részemrõl inkább Giant, de ez az én véleményem,
Szóval mondajtok ti is véleményt!!!!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

Maul!
A DH comp akciósan kompletten kb 700ba jön ki,ennél olcsóbban nem hiszem,hogy meg tudnád szerezni! (Bocika rendelkezik a teljes árlistával)
A vega nem rossz,ezen a gépen mélyebben elgondolkodnék,viszont a kérdés,milyen cuccokat teszel rá,legjobb esetben is 500ba jönne ki,ha tartós cuccokban gondolkozol

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Jó napot Kívánok!
Kössz boci a sok információt ;D
Hát megmondom õszintén foggalmam sincs mit vegyek! Tudok nagykerben vásárolni, csak azt nem tudom hány % a nagyker és a kisker között a különbség!
Nézegettem a Giant DH comp-ot, elég jó kis gép, majd valamikor ma felhívom a nagykert! ( csak a telójával nem vagyok megelégedve, azt a shermannt érdemesebb kicserélni, egy Boxxer Teamre, vagy ami benne van az jobb??)
Egyébként azon is gondolkoztam, hogy veszek egy vegat, vagy egy umf dh-t boxxer-rel, és az még 400 ból ki is jönne!
Hát most sóval úgy vagyok, hogy fingom nincs mi legyen!
Egyébként, valamilyen akcióról nem tudtok, valami megmaradt tavalyi modell valahol????

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Tényleg elég királyok a képek, ha lesz idõm, akkor fel fogom rakni a bikmakk galériába is a képeket, valószínûleg ma este.
Hát Bocika, én nem nagyon nevezném a Giant AC-t DH bicajnak, az utóbbi kettõ már inkább az, de az meg ki tudja milyen bicaj, én személy szerint még nem nagyon hallottam errõl a márkáról, de ez lehet, hogy csak az én tudatlanságomnak köszönhetõ (na meg a hazai kínálatnak).

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Üdv!

Hulp!
itt a link,a képek faszák nagyon! ;D

krankedzone.atw.hu

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
MAul!

http://www.bike-mail...roducts_id=1091

375-ér jó vétel...
http://www.bike-mail...roducts_id=1851

ez is finom...

na ennyi elég volt.

t

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Itt most nagyon jo idõ van..(BP) ha esetleg valaki mégis menne sarazni szóljon..nem hátrálok meg.. 8) ok?

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
http://www.nyx.at/bi...id=338&rubrik=2
ez is kurva jó a mostani EUR árfolyammal 380 ropi,na de ez csak freeridera jó, mert psiloval van..
most már ugye csak 1,5 hónap a "paradicsom"
aztán szabadon lehet venni mindent.

http://www.bikedisco...nitrous-30.html
http://www.bikedisco...nitrous-20.html

még az elsõ link nitrous 30 is jó lenne, 1839 EUR
csak avillát kicserélteted valami dh-sra és akkor megáll 2100 körül akár..

de az én kedvencem (a jenny mellett)
:http://62.99.143.236...ternet Explorer
modell: DE KILLA
szerintem ez állat canga.. 2500 EUR kedvezménnyel..

na pá

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
MAul!

a giantot pl gyõrbe tudod megvenni.
az AC-k között 1-2 csak a felszereltség más, a váz+ tag ugyanaz, fluidform alu.
komplett bicót szerintem nem veszel mer 650 -be kerül...
a neuzer forgalmazza.
http://www.neuzer-bike.hu/
én csak a vázat ajánlom szimplán mert az 220 körül van.
http://www.giant-bic...=115&model=9983

17 cm rugózik különben.
nagyon szép vázacska...
küldök mailen giant magyar katalógust.

t

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
A Giant AC rõl hol vannak képek adjatok már egy linket magyar oldalról!!
És melyik nagyker forgalmazza, mi a telszáma??

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
hi!

maul azt a Scottot meg ne vedd!!
már ott rohad vagy 2 éve, a rugóstagot meg a csingiék vették meg , és most a hot chilliben van....
azt a gépet pár hónapja már 120 körül is odaadták volna egybe csak senkinek se kellett.
tényleg jó az a váz pár éve még DH világkupán is mentek ilyenekkel, de az már régen volt...
meg ugye mindenki tudja hogy a középcsapágy alatt reped minden akkori scott váz....
a rugóstag szerintem meg kurva fontos mi van a gépbe, egy jó fox, manitou vagy akár rock shox pro delux ugye 75-150 ropi!!!
akkor meg érdemes olyan vázat/kerót venni amibe jó tag van, és kiszolgál, fõleg ha 18-20cm-t akarsz...

csá

t