Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Majd délután körülnézek mi a helyzet arrafelé, mert két napja még hófoltok voltak a letörésnél.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hi!
hát elvileg bocika már elvezetett egyszer oda, de nem biztos hogy kitalálnék megint szóval majd írok ha megyek, meg hogy mire ér be a vonat.
üdv!
MaTT

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Jaja,gyilok+építés!
Maul,jössz? Mi van veled,igen eltüntél!!
MATT!

Ha jössz,akkor idõben írj,mert szerintem valahol találkoznunk kell,mert nem találsz ki a letöréshez.. ::)
Vagy Igen? :o

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hi ALL!

AKKOR HOLNAP fél 9 emlékmû vagy 8.45 TÓ Vendéglõ!!!
utánna parkos gyilok!!!

csá

t

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Elsõsorban most már a Parkosra meg a séi hegyekre gondoltam, mert a várost már egy kicsit unom, számomra eléggé ingerszegény környezet a szombathelyi belváros, meg rohadt sokan is vannak arrafelé. Mjd csak olyan hat körül jönnénk be a Csótóhoz.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
háj oll!
nos nekem azt mondták haverok, hogy tegnap voltak fennt dh pályán és már csak az egyik katlan alján volt sár szóval ezek szerint nem olyan gáz a helyzet..

hulp: ha kettõre nem is de lehet hogy bemegyek holnap du. szombathelyre. még meglátom... merre gondoltad a tekergést?

üdv!
MaTT

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ja, és talán a nyár is a bicajozás jegyében fog telni, ugyanis ma sajnos alkalmatlannak bizonyultam a sorozási bizottság elõtt. :'(
Valahogy azért majd túl fogom élni. Egyébként durva ütemben szárad fel a trutyi, szombatra majd már légkalapács kell, hogy feltörjük a földet. ;D
Holnap tud jönni valaki tekerni? Mondjuk kettõtõl.
Nyugi bocika, szerintem jó idõ lesz, max nem fog sütni a nap, meg nem lesz ilyen meleg, meg esetleg esni fog a hó. Egyébként csak vasárnap délutántól mondanak szarabb idõt, de az is max esõ lesz. Bár az se jó.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
HI!

Hulp neked jól megy vazze!
milyen tekerni ebben a szép idõben?
ma is meg tegnap is Foxos mezbe cangázik a napsütésbe.
én meg reggel 8 kor megyek fél 6 kor meg hazaérek. :'(
csak a szombat marad, de ha nem lesz jó idõ, robbantok ;D

na csá

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Kõszeg Maraton:

http://www.alpokaljamaraton.hu/

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi
Peti messengere hangot is lehet küldeni..töltd le a 6.1 et az sokkal jobb,mint az elözõek..
Ez a program,pedig teljesen másra való-és sokkal többet tud.. a neve skype töltsd le-vagy vegyél fel messengerbe: biczaj@freemail.hu néven és elküldöm-ok? Szerintem marha jó lenne-mert nem kellene írni-csak felhívlak..ha másnak kell akkor ugyan így járjatok el..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
mi zúzunk valószínüleg hétvégén Kõszegre, remélem nem lesz hó...

mindenkinek:

megyünk szilvásvárad maratonra Pósékkal, van még hely, ha akarna valaki(k) jönni...

szóljatok :)

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hi!

Biczo, kõszegen a hegyen még hó van, nem is sár.
ha a hó elovad akkor 1 hétig még sár lesz, utánna lehet menni.
mi is abban bízunk ahogy Hulp mondta, hogy szombatra normalizálódik a helyzet, és parkos már okés lesz.

t

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nekem kéne ilyen, mert akkor tudnánk telefonálni a tesómnak Ausztriába Messengeren keresztül. Mond meg honnan lehet leszedni.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
figyi valaki ismeri-és használt már ,,Voice over ip,,-t?(voip) ip alapú hang továbbítás-ha valakit érdekel a program neve amivel használható: SKYPE(6Mb) letölthetné tõlem,vagy a netrõl és tudnánk telefonálni..egyszerre max 8fõs konferenciát lehet létrehozni..ami nem is rossz-vezetékes helyett is tökéletes lenne.. ha valakit érdekel szóljatok..
Messengert használ valaki?akkor videozhatnátok is..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ma bátor voltam, és megnéztem milyen állapotok vannak a Parkosban. Hát a tornapálya már úgy ahogy tekerhetõ, de a többi az még szörnyen rossz állatpotban van. Tiszta dzsuva minden, de talán a hétvégére már felszárad. Kõszeget nem nagyon ajánlanám még ezen a hétvégén, mert még a Parkosban is van egy-két hófolt.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi,,
csak egy firka volt áhm. ;D.az meg belefért..egy picit leszedtem a festést a drop off ról.. ezért kapott tõlem egy matricát..sajnáltam-de ezért van-azért szégyen lenne ha lenne valamilyen baja..különben is direkt úgy estem hogy rám essen ;) így megvédtem.
Ha jó idõ lesz én bevállalom köszeget is-trutyi ide vagy oda...még meglátom..de ha nem,akkor parkosba megyek.De szerintem már 7végére trutyi se lesz köszegen.Megfontolhatnátok.. biztos nagyobb élmény parkosnál..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Mjad megoldom valahogy, de lehet, hogy csak a letöréshez megyek ki, mert nekem az innen közelebb van.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Aki nem tud fél9re odajönni,mert korai az idõpont,vagy nem ér rá,akkor az jöjjön a letöréshez a vízmosás felett! Kb 2ig kinnt leszünk Bocival.. ;)

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
HI!

Hulp!

multkor is azt mondtad mégis felkeltél!! 8)
most is számítunk rád! ;D
fél 9 emlékmû Szombat
viszünk kis ásót, építünk fasza ugratót.
jövõ héten megint szar idõ lesz, ki kell használni a szép idõt!!!

MAUL, BICZÓ, HULP bennetek bízok!!!
McLANE te is jöhetsz ám! ;)

csá

t

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Francba, csak kombájn van itthon, gondolom annak nem sok hasznát vennénk. Jó lenne tekerni szombaton, de én majdnem biztos, hogy nem kelek fel olyan korán. Holnap nem jön valaki egyet tekerni? Ha igen, akkor hívjon telefonon.
Krisztián, ha jól tudom neked két buktát is sikerült beiktatnod, vagy még vasárnap is estél hozzá egyet? Nem kéne egy kicsit jobban vigyázni arra a biciklire, rólad nem is beszélve. Ahogy a Roland mondta pár centin múlott csak a telód kukázása.
Kranked, a csajod azt hihette volna, hogy te vagy a Spidermanus, mászol a falon, és jótündérként megmented a Krisztiánt a még komolyabb firkázástól.
Vettem új kormányt: ez a Ritchey Rizer SC nem kispályás darab, van vagy fél centis falvastagsága. Nem tudja valaki, hogy a BBB mûanyag nyeregtáskája mennyire strapabíró? Meg mennyit kóstál?