Na ez a szemétgyûjtési akció nem is olyan rossz ötlet, én benne vagyok, meg talán ezzel kicsit lehetne javítani a bicajosok image-n. Nem akarok megbántani senkit, de sajnos a bicajosok nagy része is szemetel. A north shore építése után is akkora szeméthegy maradt ott, mint az állat, mert senki nem volt képes levinni azt a rohadt sörösdobozt a kocsiig. Én már azt sem bírom megérteni, hogy hogyan tud valaki rágyújtani egy erdõ közepén. Szerintem ha a városgazdálkodás nem vállalja a szállítást, akkor talán lehet szólni a Csingernek is, aztán a kisteherautóval el lehet vinni a szemetet.
Az ugrató egyébként tényleg nagyon durvára sikeredett, ha fentrõl nekiindul az ember, nem lehet látni a leérkezõt, csak a domb alján a már visszintes részt, olyan , mintha a semmibe ugranál bele. Persze én még egyelõre csak óvatosan mentem, de így is lett vagy 4 m az ugrás. Ja, és nem kaptam szívrohamot közben, úgyhogy szerintem ne izgulj Matt.
Maul, ha már nem számít a pénz, akkor szerintem szánd rá az idõt, aztán nézelõdjél Ausztriában is, mert ott biztosan nagyobb a választék, mint itthon. Grazban a Scott High Octane freeride nemrég le volt árazva vagy 700 euróval. Tesóm látott Ghost, meg Simplon bicajokat is. Bár azok nem annyira durvulásra valók szerintem. Grazban van a Votec nagyker is, ott élõben megnézheted az összes Votecet is. Szerintem Ausztriában még a GT-ket is forgalmazzák: Ruckus I-drive, DHI Race. Vagy vegyél Rocky Mountain Switchet.