Azért írtam én is a Vegát,mert beszéltem kb 10emberrel,és ebbõl 10erre szavazott!! Az UMF egy gagyi fos,ne csodálkozz,ha majd leszakad a fejcsöve!!
Hol reped a Vega??? Kitõl hallottad te ezt?? Max akkor kezdene repedni,ha az UMF már csak külön csövekbõl áll! De te tudod,Gulyás Misike végnyomta a szezont,megnyerte vele,és akkor nem is mondom,hogy hány gyártó nyomja ezt a vázat:
http://www.bike-mail...images/Rick.jpg
Biztos lehetsz benne,hogy ha ennyien nyomják,akkor van ebben a vázban valami! És ott a bolton plusszba..
No mind1,te döntesz,még 1x nem írok véleményt! ;D
Csivasz!
Tényleg írj normálisan,mert nem fogunk válaszolni!

Figyi: vettél egy CC gépet,és azzal akartál durvulni! Ok,a felni 1napig bírta,a gumid 2ig,a hajtókar 1hétig, a támvillád megrepedt,emléxel? Nézzed meg,a támvillák el vannak hajolva... :

Ebbõl a gépbõl max a gumi való nyúzásra (hutchinson rulla!),a többi nem! Ami kell neked:
stucni+kormány+csapágy+lánc+hajtókar+monoblokk+felni+(küllõk)+agyak!!! A telóról nem is beszélek...
Ezek olyan dolgok,amik nem látszanak,de ha törnek,véged van!! Gondolj erre! A mongoose 2év alatt nem ment tönkre,sõt,hibátlan állapotban van,hozzá se kellett nyúlni,pedig kapott rendesen...
Ja,a Jenny telója többe kerül,mint a komplett bringád 2x..

Röviden ennyi..bye