Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Csá!

na az a motosros a Kranked meg a Hulp volt. ;D
én sajnos még nem voltam kinnt bringával, de készülök ;)

t

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
edzõtábornak lõttek, lebetegedtem ismét, de már kifelé jövök belõl (remélem)

ki építette azt a nagy ugratót a sípálya mellé?
elég nagy lett :D
de nem mertem megugrani...bringás ugrotta már azt?
mert a nyomokból ítélve motoroos már ugrotta..

ChIvAs_ReGaL

ChIvAs_ReGaL

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
jaj telleg meg van am itt valami :P nemkell valakinek kona blast vaz 15 ert 1 eves alig hasznalt :)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
..a konténert megígérték..! még egyeztetnem kell telefonon hogy hova tegyék..az nem baj ha a csapból is folyik 8) 8).. én már fél 10 kor ott leszek!

Mcclane nem most edzõtáborozik? vagy miért nem ír? nem tudjátok?

ChIvAs_ReGaL

ChIvAs_ReGaL

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
hello jaja nekem is is valami hussfelt dh rol beszeltek okis aszondta 20 22 korul lesz :9 bocika te ugye a Tamas vagy :) most hetvegen nemtudok menni mert zagrabba leszek de jovohettol mehetunk zuzni az uj oszkomfortos kerommal :)

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Biczó!

A konténer akkor kint lesz? Mert már a rádióból is a szemétszedés folyik.. ;D ÍRJ!!!!

Csivasz: Vuelta hajtómû? ;)

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
hi csivasz:
egyetlen megoldás van:

truvativ hussefelt DH.
ha minden igaz most akciós.
13-14 körül talán kapsz hajtómûvet, 7-8körül középcsapit.
a ugye 21-22 e, ennyit rá kell szánni.

a szombati nap nem lesz eccerû, állítólag esõ lesz....

t

ChIvAs_ReGaL

ChIvAs_ReGaL

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Hu sracok valaki nemtudna mondani hajtokart es moblokkot ami fasza nagyon es 20 bol kijon ? fontos lenne

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Persze-tökéletes..!! zacsit akkor ha tudsz hozzál..jó?
És köszi szépen!!ja igen,ha tudomásotok lesz használt országútiról 100-120 ezerFt körüli értékben,fékváltókaros-akkor szóljatok!!!174cm magas lánynak kellene-(méretben pontosan nemtom hány coll-os legyen a váz)

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Ez jó lesz? Ha nem,akkor jelezzétek,aztán szórom! ;D

Bringások figyelem!

2004 április 3-án szombaton délelött 10órakor szemétgyûjtési akciót indítunk,melynek keretében megtisztítjuk a parkerdõt az egyre növekvõ szemétkupacoktól. Várunk minden bringást,természetbarátot,és azokat,akik szeretnének tenni valamit az erdõ tisztaságáért!
Gyülekezõ az erdõ lõtér felöli bejáratnál (Herman Ottó iskola meletti híd) a megadott idõpontban!!
Mindenkire számítunk!!!!!!

További információ: http://krankedzone.atw.hu weboldalon

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Õõ...a parkerdõben vagy a séi erdõben lesz az akció? ??? Vagy mit írjak a lapra? ::)

ChIvAs_ReGaL

ChIvAs_ReGaL

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
mindenko orulhet :) author a gang ot vettem :))

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Annyi nem kell!!-nagyon köszi!!!!! a forumba is rakj kiegyet az ajtóra-a fõnök megengedte!
Az oldalad nézegetem-baromi jó!elismerésem ;) majd küldök képeket!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Biczó,csinálok pár hirdetményt,aztán szerdán kirakom,vagy lehet,hogy holnap is,csak vizsgám lesz... :'(
Zsákot meg megkérdezem a munkahelyemen,biztos van pár tonna felesleg belõle... ;D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Én bicajjal megyek,nyugodtan gyertek azzal-egy helyen lepakolunk-legfejjebb valaki mindig marad ott a gépekkel, de én bicajjal fogok szedni, ugye általában kupacban nõ a szemét..de egy biztos: a rozsdás vaskályha az enyém stipi-stopp,és tudok egy jó rakéta-porszívóról is.. aztán bringázhatnánk..
Kornél te se tudsz csinálni 4 plakátot-amit ki tudnál tenni,mert Mcclane-el még nem tudtam beszélni..nem sikerül elérni..
Bocika bocs,de utánna már mennem is kellett vissza BP-re mert nem állítottam át az órát,és idõ volt:szombaton kiviszem minden újságom!
Peti tudsz hozatni újjat?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
hi!

Ha nem esik szombaton,akkor hogy lesz a napi program? Bringával megyünk ki? Nem tom,de nagyon nem lehet elmászkálni a gépektõl,mert valaki trombitának nézi,ha pedig visszük,elég nehéz lesz a mozgás az erdõben... :-\
Vélemény?

Aki az oldalra fel akar kerülni,az küldjön képeket meg leírást a gépérõl!!! ::)

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
HI!

MAUL WEGA.
szaros meridát ne merj venni! ;D

Csivasz!
most már tényleg fejezd be.
az hogy a váz bírja csak egy dolog, a felninek, a hajtómûnek meg a telónak is bírnia kell.

Szombaton akkor szemetelünk ;)!

t

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi..
Ti aztán nem voltatok lusták írni,,mennyire problémás öregem ez a két srác,nem semmi..
Maul!_VEGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chivas amit jónak látsz 8) ennyit errõl ;D
-->veled nem szeretnék vitázni,ugyse tudom elolvasni ::)
Frankó volt a hétvége:senki nem jött tekerni,pedig sár nem volt egyeltalán,az idõ se volt vészes,,nem értem..
Mcclane légyszíves csinálj 4 db plakátot és tegyétek ki õket a a bringaboltok ajtajára+a forum ajtajára-õk megengedték !Póst, a kopasz biciklonost,és koczkáékat még nem kérdeztem..,de én nem fogom tudni kitenni mert BP-en vagyok, és szombaton szemétszedés parkosban, valaki szerezzen zsákokat -amibe gyûjthetünk-ha sok szemét összejön akkor elviszik majd!
Tehát akkor szombaton délelött 10:00 kor találkozunk a alul a lõtér bejáratánál.Minden bringást mozgosítsatok!!!!!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Szerintem fasza az oldal!
Egyébként kornél ma hol voltál, igaz hogy én csak 25-re értem oda, de akkor ti már elmentetek?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

Nézzétek meg,észrevételeket,javaslatokat várok!! 8)

krankedzone.atw.hu