Csá!
na az a motosros a Kranked meg a Hulp volt. ;D
én sajnos még nem voltam kinnt bringával, de készülök
pá
t
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. március 31. - 15:35
Írta 2004. március 31. - 15:27
edzõtábornak lõttek, lebetegedtem ismét, de már kifelé jövök belõl (remélem)
ki építette azt a nagy ugratót a sípálya mellé?
elég nagy lett
de nem mertem megugrani...bringás ugrotta már azt?
mert a nyomokból ítélve motoroos már ugrotta..
ki építette azt a nagy ugratót a sípálya mellé?
elég nagy lett
de nem mertem megugrani...bringás ugrotta már azt?
mert a nyomokból ítélve motoroos már ugrotta..
Írta 2004. március 30. - 15:59
jaj telleg meg van am itt valami nemkell valakinek kona blast vaz 15 ert 1 eves alig hasznalt
Írta 2004. március 30. - 14:49
..a konténert megígérték..! még egyeztetnem kell telefonon hogy hova tegyék..az nem baj ha a csapból is folyik 8) 8).. én már fél 10 kor ott leszek!
Mcclane nem most edzõtáborozik? vagy miért nem ír? nem tudjátok?
Mcclane nem most edzõtáborozik? vagy miért nem ír? nem tudjátok?
Írta 2004. március 30. - 12:47
hello jaja nekem is is valami hussfelt dh rol beszeltek okis aszondta 20 22 korul lesz :9 bocika te ugye a Tamas vagy most hetvegen nemtudok menni mert zagrabba leszek de jovohettol mehetunk zuzni az uj oszkomfortos kerommal
Írta 2004. március 30. - 12:22
Biczó!
A konténer akkor kint lesz? Mert már a rádióból is a szemétszedés folyik.. ;D ÍRJ!!!!
Csivasz: Vuelta hajtómû?
A konténer akkor kint lesz? Mert már a rádióból is a szemétszedés folyik.. ;D ÍRJ!!!!
Csivasz: Vuelta hajtómû?
Írta 2004. március 30. - 08:22
hi csivasz:
egyetlen megoldás van:
truvativ hussefelt DH.
ha minden igaz most akciós.
13-14 körül talán kapsz hajtómûvet, 7-8körül középcsapit.
a ugye 21-22 e, ennyit rá kell szánni.
a szombati nap nem lesz eccerû, állítólag esõ lesz....
t
egyetlen megoldás van:
truvativ hussefelt DH.
ha minden igaz most akciós.
13-14 körül talán kapsz hajtómûvet, 7-8körül középcsapit.
a ugye 21-22 e, ennyit rá kell szánni.
a szombati nap nem lesz eccerû, állítólag esõ lesz....
t
Írta 2004. március 30. - 07:12
Hu sracok valaki nemtudna mondani hajtokart es moblokkot ami fasza nagyon es 20 bol kijon ? fontos lenne
Írta 2004. március 29. - 19:19
Persze-tökéletes..!! zacsit akkor ha tudsz hozzál..jó?
És köszi szépen!!ja igen,ha tudomásotok lesz használt országútiról 100-120 ezerFt körüli értékben,fékváltókaros-akkor szóljatok!!!174cm magas lánynak kellene-(méretben pontosan nemtom hány coll-os legyen a váz)
És köszi szépen!!ja igen,ha tudomásotok lesz használt országútiról 100-120 ezerFt körüli értékben,fékváltókaros-akkor szóljatok!!!174cm magas lánynak kellene-(méretben pontosan nemtom hány coll-os legyen a váz)
Írta 2004. március 29. - 17:07
Ez jó lesz? Ha nem,akkor jelezzétek,aztán szórom! ;D
Bringások figyelem!
2004 április 3-án szombaton délelött 10órakor szemétgyûjtési akciót indítunk,melynek keretében megtisztítjuk a parkerdõt az egyre növekvõ szemétkupacoktól. Várunk minden bringást,természetbarátot,és azokat,akik szeretnének tenni valamit az erdõ tisztaságáért!
Gyülekezõ az erdõ lõtér felöli bejáratnál (Herman Ottó iskola meletti híd) a megadott idõpontban!!
Mindenkire számítunk!!!!!!
További információ: http://krankedzone.atw.hu weboldalon
Bringások figyelem!
2004 április 3-án szombaton délelött 10órakor szemétgyûjtési akciót indítunk,melynek keretében megtisztítjuk a parkerdõt az egyre növekvõ szemétkupacoktól. Várunk minden bringást,természetbarátot,és azokat,akik szeretnének tenni valamit az erdõ tisztaságáért!
Gyülekezõ az erdõ lõtér felöli bejáratnál (Herman Ottó iskola meletti híd) a megadott idõpontban!!
Mindenkire számítunk!!!!!!
További információ: http://krankedzone.atw.hu weboldalon
Írta 2004. március 29. - 16:51
Õõ...a parkerdõben vagy a séi erdõben lesz az akció? ??? Vagy mit írjak a lapra? :
Írta 2004. március 29. - 16:08
Írta 2004. március 29. - 15:56
Annyi nem kell!!-nagyon köszi!!!!! a forumba is rakj kiegyet az ajtóra-a fõnök megengedte!
Az oldalad nézegetem-baromi jó!elismerésem majd küldök képeket!
Az oldalad nézegetem-baromi jó!elismerésem majd küldök képeket!
Írta 2004. március 29. - 15:51
Biczó,csinálok pár hirdetményt,aztán szerdán kirakom,vagy lehet,hogy holnap is,csak vizsgám lesz... :'(
Zsákot meg megkérdezem a munkahelyemen,biztos van pár tonna felesleg belõle... ;D
Zsákot meg megkérdezem a munkahelyemen,biztos van pár tonna felesleg belõle... ;D
Írta 2004. március 29. - 15:34
Én bicajjal megyek,nyugodtan gyertek azzal-egy helyen lepakolunk-legfejjebb valaki mindig marad ott a gépekkel, de én bicajjal fogok szedni, ugye általában kupacban nõ a szemét..de egy biztos: a rozsdás vaskályha az enyém stipi-stopp,és tudok egy jó rakéta-porszívóról is.. aztán bringázhatnánk..
Kornél te se tudsz csinálni 4 plakátot-amit ki tudnál tenni,mert Mcclane-el még nem tudtam beszélni..nem sikerül elérni..
Bocika bocs,de utánna már mennem is kellett vissza BP-re mert nem állítottam át az órát,és idõ volt:szombaton kiviszem minden újságom!
Peti tudsz hozatni újjat?
Kornél te se tudsz csinálni 4 plakátot-amit ki tudnál tenni,mert Mcclane-el még nem tudtam beszélni..nem sikerül elérni..
Bocika bocs,de utánna már mennem is kellett vissza BP-re mert nem állítottam át az órát,és idõ volt:szombaton kiviszem minden újságom!
Peti tudsz hozatni újjat?
Írta 2004. március 29. - 15:12
hi!
Ha nem esik szombaton,akkor hogy lesz a napi program? Bringával megyünk ki? Nem tom,de nagyon nem lehet elmászkálni a gépektõl,mert valaki trombitának nézi,ha pedig visszük,elég nehéz lesz a mozgás az erdõben... :-\
Vélemény?
Aki az oldalra fel akar kerülni,az küldjön képeket meg leírást a gépérõl!!! :
Ha nem esik szombaton,akkor hogy lesz a napi program? Bringával megyünk ki? Nem tom,de nagyon nem lehet elmászkálni a gépektõl,mert valaki trombitának nézi,ha pedig visszük,elég nehéz lesz a mozgás az erdõben... :-\
Vélemény?
Aki az oldalra fel akar kerülni,az küldjön képeket meg leírást a gépérõl!!! :
Írta 2004. március 29. - 12:18
HI!
MAUL WEGA.
szaros meridát ne merj venni! ;D
Csivasz!
most már tényleg fejezd be.
az hogy a váz bírja csak egy dolog, a felninek, a hajtómûnek meg a telónak is bírnia kell.
Szombaton akkor szemetelünk !
t
MAUL WEGA.
szaros meridát ne merj venni! ;D
Csivasz!
most már tényleg fejezd be.
az hogy a váz bírja csak egy dolog, a felninek, a hajtómûnek meg a telónak is bírnia kell.
Szombaton akkor szemetelünk !
t
Írta 2004. március 29. - 08:35
Hi..
Ti aztán nem voltatok lusták írni,,mennyire problémás öregem ez a két srác,nem semmi..
Maul!_VEGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chivas amit jónak látsz 8) ennyit errõl ;D
-->veled nem szeretnék vitázni,ugyse tudom elolvasni :
Frankó volt a hétvége:senki nem jött tekerni,pedig sár nem volt egyeltalán,az idõ se volt vészes,,nem értem..
Mcclane légyszíves csinálj 4 db plakátot és tegyétek ki õket a a bringaboltok ajtajára+a forum ajtajára-õk megengedték !Póst, a kopasz biciklonost,és koczkáékat még nem kérdeztem..,de én nem fogom tudni kitenni mert BP-en vagyok, és szombaton szemétszedés parkosban, valaki szerezzen zsákokat -amibe gyûjthetünk-ha sok szemét összejön akkor elviszik majd!
Tehát akkor szombaton délelött 10:00 kor találkozunk a alul a lõtér bejáratánál.Minden bringást mozgosítsatok!!!!!
Ti aztán nem voltatok lusták írni,,mennyire problémás öregem ez a két srác,nem semmi..
Maul!_VEGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chivas amit jónak látsz 8) ennyit errõl ;D
-->veled nem szeretnék vitázni,ugyse tudom elolvasni :
Frankó volt a hétvége:senki nem jött tekerni,pedig sár nem volt egyeltalán,az idõ se volt vészes,,nem értem..
Mcclane légyszíves csinálj 4 db plakátot és tegyétek ki õket a a bringaboltok ajtajára+a forum ajtajára-õk megengedték !Póst, a kopasz biciklonost,és koczkáékat még nem kérdeztem..,de én nem fogom tudni kitenni mert BP-en vagyok, és szombaton szemétszedés parkosban, valaki szerezzen zsákokat -amibe gyûjthetünk-ha sok szemét összejön akkor elviszik majd!
Tehát akkor szombaton délelött 10:00 kor találkozunk a alul a lõtér bejáratánál.Minden bringást mozgosítsatok!!!!!
Írta 2004. március 28. - 19:53
Szerintem fasza az oldal!
Egyébként kornél ma hol voltál, igaz hogy én csak 25-re értem oda, de akkor ti már elmentetek?
Egyébként kornél ma hol voltál, igaz hogy én csak 25-re értem oda, de akkor ti már elmentetek?