Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
Huu sala mi készül itt? :o
;D
mayd szoyá mikor mentek a szombathelyi arcokkal!! lehet végre én is mehetek
>lets ride! 8)

amugy szereztem Dainese gerincvédõt...szal ha erdekel. ::)
bár ugye a sipcsontvédõ után nem szivesen adakozok...ingyen. :-*

Nd remélem nem ugrabugrál 1 méternél magasabbrol, mert azt nem birya a keze, még az én szupercsukloszoritomban sem! :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Én benne vagyok ;)

Csak ne ápr16-18 ig meg ne hétközben :D
jövö hétvége pl jó.Talán jóidõ lesz.....

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Egyébként hulp, én nem csak vázat akaork venni, hanem teljes gépet, mert ha vegat veszek, akkor azt boxxerrel, ha meg umf-et akkor azt meg junior T vel.
DE szerintem elmegyek zegre, aztán kiprbóálom.
DE sala figyelj, akkor egybeköthetnénk a biciklinézést, egy tekersééel is, aztán akkor lehet hogy jnnének többen is szhelyrõl!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Maul, szerintem használd ki a lehetõséget, mert nem sok embernek adatik meg, hogy kipróbálhatja a bicaját komolyabban, mielõtt megveszi, fõleg ha csak vázat akarsz venni.
A Rottennek is valami Mátrix bicaja van, és szerintem az is bírja, egy Dirt Jummperrel. És nem mondanám, hogy Tesco gazdaságos bicaj lenne, mert akkor a komplett gép kerülne annyiba, mint a váz. Én azt javaslom, hogy Mátrix+alkatrészek, ha azok tényleg gázosak, értem ezalatt, hogy hiperkönnyû CC verziók. Maul azért szenvedett eleget azzal a hajtómû cuccal, és az csak egy lelazult hajtómû, és nem egy törött stucni. De nem riogatlak tovább, ha ez nem volt elég, akkor vegyél azt amit akarsz.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Maul: még mindig tartom az ajánlatom...
1 óra buszozás itt vagy. Rideolsz fél orát a vegával oszt beleszereccc :D
csörögj ha jönnél 20/4304447

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
azér' ide is beírom :)
szal szerintem a-gang és nyáron majd dolgozás--> pénz-->uj cuccok.
addig meg kibírod a mostanival.

ChIvAs_ReGaL

ChIvAs_ReGaL

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
na sracok uj hirek :) :)
letetem az umf rol mert lebeszelt mindenki uj kerdes kona balst om volt ugye az cc bringa namost abbol kivennem a vazat es tennek bele egy author a-gang ot ez az elso lepes vagypedig az a matrix airborne + uj stucni + kormany mert ennyi love van ::) na ki melyiket valasztana ? lecci valaszojjatok :_)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
egyik szombathelyi srácnak van airbornja. asszem Pozsgai Zsoltnak hívják. Valami exr comp vagy mi van neki benne. Sztem nem rossz kis bicó. szép magasan van az eleje.
amugy az umf dizájnja a legjobb szerintem, meg olyat még nem láttam élõbe, ugyhogy vegyél olyat hogy jól ki tudjuk próbálni :D

ChIvAs_ReGaL

ChIvAs_ReGaL

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
kimondta h nem erdkela velemenyetek matt meg segit is bar netenolyan vazat hogy matrix airborne nemistaltam :)) na mindegy majd irjatok :) erted nekem is lenne 5kilom enis vennek oylan meno hevitulszot :)

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Maul azért hazavágott pár hajtókart,egyebet.. ;)
Csivasz,nem tom minek kérdezted,ha nem érdekel a véleményünk! Ha neked UMF kell,vedd meg,végülis nem hinném,hogy annyira adnál neki.Aztán majd kiderül,mit bír...
Na aztá most már hagyjuk a témát!!! ;D

UMF UMF UMF UMF UMF UMF UMF UMF UMF UMF UMF

ChIvAs_ReGaL

ChIvAs_ReGaL

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
jaj meg telleg azt nem ertem pl tavaj maul azzal a crate bringaval oszevisza ugrabugralt mindet csinalt vele najo kicsit leamortizalodott akkor egy ilyen kemenyebb holmi mertnebirna :) najo nemertek am hozza :)

ChIvAs_ReGaL

ChIvAs_ReGaL

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
matrix airborne ? az miylen nem teszkos ? azok a matrixok nem ? na majd jelentkezetek bezzeg titeket cseten vagy valahol nemlehet elerni trefi ? kukinet ... ? majd irjatok bye

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ha többi cuccra is kell zsé akkor 25 körül megkapod a matrix airbornet+5ér husselfelt stucni+4ér ricsi kormány+16ér husselfelt hajtómû+occsó akor isises mono. ez kicsit több mint 50. teló meg kerekek nem tudom mik vannak. ha azokat is kell cserélni akkor majd nyáron dolgozol aztán lesz arra is keret.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
A polarx 04es jó, annyi a különbség,hogy yoke-os a hátsó láncvilla,szal nem gyengébb,mint a 03as,de ezt egy külön topic kitárgyalta már. A matrix is frankó,nem törtek még belõle 1et sem,az A-gang pedig szerintem formában-tudásban veri mindegyiket!!
Ha csivasznak UMF kell,akkor vegyen azt,múltkor sem hallgatott ránk. ::) De szerintem még mindig azon gondolkodj,hogy a többi cuccod meddig fogja bírni,mert a stucnid elöbb áll a fejedbe,minthogy eltörne a váz...és akkor mehetsz sírni! :-\

ChIvAs_ReGaL

ChIvAs_ReGaL

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
na de erted most 38-50 kozott milyen vazat kapsz ami kemeny es lehet terhelni ?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
persze, sose jó az ha törik valami.
viszont szerintem nem csak 10umf van az országban, szal lehet hogy másik 500nak meg semmi gondja vele. de ugye senki nem akar 11. lenni :)
na csak azt mondom hogy ha tetszik neki vegye. nem lehet olyan tré az a shotgun tubing ha ilyen sok meridát eladnak. mindenesetre én sem umft vennék :) eléggé ki van könnyítve és kapni ennyi pénzért masszívabb vázat.
ott van a polarx amirõl rosszat nem nagyon lehetett hallani. 2004ig...most mindenki azt mondja milyen vékonyka az idei...
a-gang elég brutálnak tûnik és eddig csak jót hallottunk róla..
van óccsóér airborne. azt is sokan dícsérik.
stb.
szóval lehet válogatni.
ezek közül bármelyik jó vétel lehet szerintem.

edit:Csivasz, jó az a merida csak mindenhol ki van könnyítve és hamarabb meg lehet ölni, mint mondjuk egy polarxet aganget stb. én nem tudom hogy Te mennyire zúzol, de ha nagyon akkor nem biztos hogy egy umf kell neked, mer van nála maszzívabb is.

ChIvAs_ReGaL

ChIvAs_ReGaL

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
ded akkor legyszia valaki magyarraza el nekem hogy egy UMf vagy egy PolarX mire jo akkor ha varosi ugrabugrirase meg dirt re se mert szetesik akkor iylen ugrabugrira mi jo ?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ez mind igaz Matt, de ha eltörik, lehet, hogy már nem lesz kedve boltba menni új vázért (vagy nem tud). Persze bármit el lehet törni, csak ha már kis hazánkban mondták valamirõl 10-en, hogy szar, akkor azért az jelent valamit.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jó az a merev umf is, csak pici. egyszer lejönni kõszegen szerintem jó, de felmenni vele gáz lehet :)
ha meg eltöröd mégis, akkor szépen visszaviszed és adnak egy másikat mer:

"Minden 2004-es, Merida merev vázas kerékpár vázára az elsõ tulajdonosnak 5 év cseregaranciát biztosítunk. A garancia az eredeti számlával, jótállási jeggyel és a visszaküldött regisztrációs kártyával érvényesíthetõ.
Minden 2004-es, nem komplett kerékpárként vásárolt merev vázra, függetlenül a váz anyagától a garancia idõtartama szintén 5 év.
Minden 2004-es összteleszkópos, UMF és Magnézium vázra 3 év a garancia, amennyiben rendelkezel eredeti számlával és visszaküldted a regisztrációs kártyával. "

remélem evvel Mault sikerült megin' összezavarni ;D
bár a vegára is 3év van asszem, szóval :-X

ChIvAs_ReGaL

ChIvAs_ReGaL

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
na de nemertem am akkor minek mutogatjak ugy ezt az umf et hogy dirt re valo dombokat epiteni es repulni vele ? ha nembirja a kikepzest ? kajakra nem vagom ?!