Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Szóval tesóm nem tud újságot hozni, mert jelenleg kajára is alig van lóvéja, de majd adsz lóvét és a jövõ héten pénteken valószínûleg megyek ki a tesómért, és akkor hozok neked újságot. Én ma gondoltam rá, hogy megszórom a motorosokat kõvel, pusztuljon a férgese. Fasza volt, mert valami félütemû motorral volt a gyerek, és még fél órával utána is látni lehetett a füstöt a fák között.
Holnap jöjjön már valaki bicajozni, egyedül unalmas.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
csatlakozom:jó a gép! 8) :o

Peti meg kellene nézni, hogy van-e sima ,,bike,, mert abban nagyoon sok info van!! és 200 oldalas de az ára 5 euro körül van.. egy picit húzós ,de egy évre elegendõ az infó tartalma!-Legyen mind a kettõ!!ok? ha lesz rá elegendõ zlotgyija akkor vegyen ..ok!?

Akkor mielöbb Kõszeg!!!!! a fütty,fütty fütty,fütty... kat a motorral hajtott gépen álló erdõt pusztító,ugratót romboló köcsikbe,-és simsonosokba,babettásokba akik az erdõbe járnak vagánykodni.. :-X :-X
Holnap megyek haza!!!!!!!!!!!! és szétcsapok! lenyilazok mindenkit... ;)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Mészike! Király a bicajod.
**************************************************************** (ezek csúnya szavak voltak) motorosok. Az erdõben a talaj kb 5-10 centi mélyen fel van járva, van ahol ugyanolyan mály árkok vannak. Az ugratót (a sípálya mellettit) gyakorlatilag lehet ranoválni, mert amit McClane mondott az tényleg motorosok nyoma, vagy 7-8 centi mély és jó széles. Bicajozni azt nem lehet rajta jelen állapotában. Rohadjanak meg, hogy mindent szét kell cseszni. Komolyan mondom, én fogok farönköket rakosgatni az útra, hogy essenek jó nagyokat a rohadt köcsögök. Holnap nem jössz tekerni Kranked? Úgyis csak este dolgozol. Meg kihozhatnád a kisásót is, hogy befoltozzuk a motorosok nyomait.
Kranked, király lett a honlap.
Krisztián, ugyanaz az újság kell? Szólok tesómnak, ha van lóvéja, akkor hoz, de majd csak jövõ héten jön haza, de nem tom mikor.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
helo Mészike!
sép bicó, grat. :)

ja, és hogy hulp kérdésére válaszoljak kõszegen profi a talaj. kicsit nedves de nincs sár szóval pont jó :) lehet jönni bátran :)
üdv!

Mészike

Mészike

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
http://nightwish.vei...~balazs/bringa/

Itt az új büszkeségem ;D

Nyár végén kezdtem gyûjtögetni az alkatrészeket. És most végre kéééééééééééééész :)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
De Mcclane mi már elkezdtük az edzéseket!! >:( :(
Csak mindig lógsz róla.. ;D majd szombaton ugrálunk-ha kijössz,ha késöbb az se baj-megvárunk!
Peti ha tudsz hozass nekem újságot-jó?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Üdv!

Sala: remélem hamarosan megyünk! :D
Matt: jobbulást,a videót majd plíz ide,mi is tanuljunk belõle!
Mészike: Általában itt megbeszéljük,mikor hova megyünk tekerni,majd figyelj,aztán gyere! (krankedzone.atw.hu : itt is nézegess! ;) )
Én nem biztos,hogy szombat 10kor fel tok kelni,éjszaka dolgozok,és reggel 6kor érek haza. Ez nem is nagy gáz,de szombat éjjel is mennem kell,ahhoz pedig aludnom kell minimum délig. Szal majd csörgök,aztán megyek utánnatok,én leszek a felmentõ sereg!! :D
Bocika: nem BBoci,hanem TERMINÁTOR!!!!!!!!!!
Csak nem ott,akkor... ;)
Na csõ,majd még írok!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hi!
köszi mindenkinek!
igyexem minél ellõbb "vállra" állni :) aztán megint tekerés együtt!
csak nem tom mennyire merek majd zúzni...egyszer másfél éve már ugrott ki ugyanez a vállam, igaz akkor vissza is ment a helyére magától de most hogy egy órán keresztül nem volt a helyén gondolom kilazultak "csöppet" a szalagok :'(
de majd eszek sok danonínót meg gyógyszarokat aztán rendbejövök nagyonremélem!!

nah jó tekerést Nektek! mindjárt itt a tavaszi szünet is, királyos az idõ! aztán mindenki csak okosan :)

hulp: Neked is jobbulást! ;) Szarok ezek a rándulások..

Csivasz: gratula a bicóhoz! majd szólj ha erre jársz és megcsodálom ;)

üdv!
MaTT

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
sala amikor meghívtok minket, és ti is ráértek :)

hulp a leérkezõvel kapcsolatban:

meg kellene tervezni....szerénységem szerint (aki egyáltalán nem ért az ilyesmikhez) hosszú leérkezõ kellene...
az ugrató elég magas, kb olyan magason kellene kezdeni építeni az érkezõt, és ami enyhébben és hosszabban lejt, mint a "nekifutó"csak a kérdés, hogy milyen messze...

arany középutat kellene keresni...aki hatalmasakat ugrik, az is legalább a végét kapja el a leérkezõnek, aki meg kisebbet, az meg pont ráérkezik....?
aztán ha egyre többen ugranak nagyobbakat, azon elég eccerûen lehet módosítani, fel kell tölteni földdel, és az ívet kell alakítani :)

sakcok, én úúgy szeretnék megtanulni ugrani....
*sóhaj*

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Zegre mikor jöttök?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nincs valakinek kedve ma délután egyet tekerni? Kicsit késõn kérdezem, de azért mégis, a sípálya környékére mennénk, ha minden igaz, úgy 5-fél6 után.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Matt nem vagy semmi!!! :o :o Jobbulást!!
Mészi a bicajozás majdnem összes stílusa közül válszthatsz kivel is akarsz tekerni,,vannak ugri-bugrálók-felfele-menõk stb ::) szólj-ha jössz!!
Peti ugye van szombat aztán vasárnap-és az utóbbi a szombat után van!! ;D ;D :o ??? ::)

Ma beszéltem a városgazdálkodásos manusszal-22 db kukás-autó áll rendelkezésünkre a szemét elszállítására!!!! nem konténert kapunk,hanem ha kész vagyunk-telefon ring-ring-ring és jönnek érte!!
Ezzel nem lesz semmi baj-csak sokan jöjjenek majd el! Chivasz átadom!!!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Gratula Mészike a bicajodhoz! Szóljál mikor jössz, aztán mehetünk tekerni. Aztán meg majd te mutatod meg nekünk a Veszprém környéki hegyeket, mert gondolom ott is lehet jókat bicajozni.

Mészike

Mészike

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Üdv mindenkinek! :)

Bár nem szombathelyi, hanem veszprémi vagyok, párom révén (mivel szülei ott laknak) 2 hetente megyünk arrafelé hétvégén.
Mivel még nem ismerek igazán senkit, néhanéha eltekerhetnék veletek? ;)
Tegnap lett végre kész a bringám, úgyhogy most örülök ezerrel ;D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Szerintem nem nagyobb, mint a vízmosás elõtti ugrató, sõt még egy kicsit jobb is, mert nem vízszintesre érkezel, hanem kicsit lejtõre, nem is lehet gyorsan megállni. A leérkezõvel az a baj, hogy van aki 4m-t ugrik, van aki 6-t, meg lesz aki többet. Szóval akkor most hova építsük a leérkezõt?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
szasztok skacok

rohatt nagy lett az az ugrató, én maradok a nézegetésénél (egyelõre)...egyébként nagyon király, de nem lenne jobb, ha az érkezõjét is megcsinálnánk? jobb lenne a bicajoknak is, és aki ugrik annak is... ( legalábbis a filmekben mindenhol így van :) )

Biczó a völgyben láttam a másikat, ami azután lett építve, hogy összehoztunk elõtte egyet (ezt most jól megondtam), a héten voltam kint gyakorolgatni ott, de nem valami nagyot ugrok, csak leérkezem valahogyan.... :-)
szal le kell még gyõznöm a félelmemet, ami a múltkori kormány-törés óta bennem van....
lassan, de biztosan :)
az a north shore darab, ami bele lett építve az ugartóba, az kifejezetten jó lett, szal nekem inkább az az ugrató teccik
szombaton sajnos nem tudok menni, kollégámhoz kell mennem segíteni az építkezésénél

matt neked pedig gyors gyógyulást, vigyázz magadra haver :)

ChIvAs_ReGaL

ChIvAs_ReGaL

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
ujra it van ..:)
hum matt hat neked jobbulast nemvaj majd megjavul am
bico ma hallotam suliba hogy te vagy a veréb tesoja :) mondmegneki udvozlom
ja es telleg vegre jovoheten hetfon meglesz a vazam :))
meg leszbennt husfelt hajtomu meg eros monoblokk :) na megyek enakorara :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hú Matt ezt hogy sikerült összehoznod, nem irigyellek. Jobbulást! Egyébként mi a helyzet Kõszegen, nincs nagy sár? Én is most úgy néz ki egy kicsit vissza kell, hogy fogjam magam, mert a derekam nem tom mire fog megjavulni.
Krisztián, te nem is láttad a nagy ugratót, legalább is azt mondtad még szombaton.
Egyébként McClane, mi voltunk azok a "bátor" emberek a Krankeddel, akik ugrattak már az ugratón. Kicsit para, fõleg ha fentrõl nézed, mert nem lehet látni a leérkezõt. De majd még egy kicsit meg kellene hosszabbítani a rámpa részét, hogy jó gyorsan neki lehessen tekerni, mert így azért egy kicsit veszélyes 35-40 felett, túlzottan dob. Csak akkor már alig éltünk az ásás után. Majd én vigyázok a bicajokra, mert úgyis alig tudok hajolni a derekam miatt.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
üdv!
délutáni tekerésnek meg volt az eredménye :'(
gyors kisiettem hegyre, haverok már kinn voltak. kicsit pihiztem,kifújtam magam, aztán gondoltam ugrok egyet a betonugratón (kõszeg). nekiteker > röpül > leérkez > ball váll kiugrik > félkézzel bekormányoztam a fák közé és megálltam. bicó ledob, ordít, megállapít hogy váll kiugrik, leszenvedik a hegyrõl a kálvária elsõ stációjáig, mentõ bevisz kórházba. útközbe persze gyöngyösfalunál vonat miatt piroslámpa.. odaér várás megvizsgálás várás röntgenezés várás váll visszaugrasztás várás megin röntgenezés elköszönés hazajövés mindenfélkézzelcsinálás...

azt mondták 3hétig fel kell legyen kötve a kezem. szóval 3hétig csak one-handert vagy no-hander suicide-ot vállalhatok :) :'( :'(

az ugrást felvettük videóra,majd kielemzem mit csesztem el :)
nah sziasztok!
MaTT

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás

;D ;D ;D ;D

Mcclane-király nem? TÉnyleg bazi nagy, ...te is jössz áhm majd velünk ugrálni! 8)Mi bajod?
Szombaton azért kijössz majd? a másikat is láttad,ami a régi után van a völgyben?