Törtcsavar-kiszedõvel kell megpróbálni, ha az imbusz elnyalódott. Ha még nem nyalódott el, akkor elõször próbáld meg elnyalni egy profi szerszámmal meg 1 erõkar-hosszabbítóval (vascsõ).

Eddig ez minden problémát megoldott.
Kérdés a tudorokhoz:
Adott egy pár éves (igen jó minõségû) aluváz egy alu forgáspont csavarral és menetrögzítõvel. Az Ice Tools imbuszt (4mm) mint a kovácsoltvasat úgy megtekertem benne, de nem lazul. Mit tudok ilyenkor tenni? Ráfele is próbáltam, melegítés nem jöhet szóba.
Próbáldhüteni csak a csavart pölö CO2-vel és vagy ütve csavarozóKérdés a tudorokhoz:
Adott egy pár éves (igen jó minõségû) aluváz egy alu forgáspont csavarral és menetrögzítõvel. Az Ice Tools imbuszt (4mm) mint a kovácsoltvasat úgy megtekertem benne, de nem lazul. Mit tudok ilyenkor tenni? Ráfele is próbáltam, melegítés nem jöhet szóba.
ezt bezzeg nem gyártják neonpinkben, hogy viritson a vérehullófecskefû alól...
Há méé ? nem használsz pórázt ?ja, gumileszedõ kopóalkatrész
lerakom a fekete marikoos példányt az erdõbe' mááár az egyik el is mászik mindig..
Nekem a Crank Brothers imbusza és kereszthornyos kulcsa elnyalódott, majd szép lassan berozsdásodott ez egész szerszám. Szerencsére kis huzavona után kaptam egy másikat. Egyetlen másik szerszámommal sem volt gond soha (IceToolz, Bike Positive, Topeak). Egy kommersz gyártóéval jobban jársz. Otthoni készletbe meg csak Bondhus.
Az ikeás csavarhúzókészlet viszont pocsékszar, gyakorlatilag mindent elnyaltam benne, és amikor építkezés volt, akkor a benne lévõ kalapács eltört... Black&Decker csavarhúzókészlet viszont még mindig bírja, és semmi baja.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Otthoni készletbe meg csak Bondhus.
Nekem a Crank Brothers imbusza és kereszthornyos kulcsa elnyalódott, majd szép lassan berozsdásodott ez egész szerszám. Szerencsére kis huzavona után kaptam egy másikat. Egyetlen másik szerszámommal sem volt gond soha (IceToolz, Bike Positive, Topeak). Egy kommersz gyártóéval jobban jársz. Otthoni készletbe meg csak Bondhus.Kösz a segítséget. Akkor a Crank Brothers kulcsot javasoljátok.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]