Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Otthoni szerelés, szerszámok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6030 hozzászólás a témában

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
rákenró zsír,az ZSÍÍR!:) Szerintem amit siklócsapágyba ajánlanak,azt nyugodtan használd,nagy különbség nincs a matériák között.Inkább a gyakoriság a fontos,kenhetsz bele akár heavy metal zsírt is.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nem, van kazettás agy és van menetes
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Egy amatõr kérdést tennék fel.A fogaskoszorúk ugye menetesen vannak rögzítve az agyon.Ez a menet szabványos vagy eltérõ?Függ a menetnek a mérete a lánckerekek számától?Egy normál racsnis fogaskoszorú helyére fel lehet tenni egy kazettásat?

zsbacsi

zsbacsi

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 287 hozzászólás
Ha van valaki, akinek szintén siklócsapágy van a váz forgópontjainál, õ milyen zsírt használ a kenéséhez? Sima MOL lítiumbázisút nem szivesen kennék bele..
Annyi féle zsír van, amit siklócsapágyba ajánlanak, mint égen a csillag :D
ha itthon lehetne kapni ilyet akkor ezt kipróbálnám, de gondolom az itthon kaphatóak közül is van ami jó..

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.344 hozzászólás
menetes villához kõ. a modern vázakhoz már nem kell a nagy része.

látszik,hogy nem láttatok,használtatok ilyen szerszámokat. elõre is bocsi. ez nem sértegetésnek szántam. csak tényleg nem nagyon kellenek a modern vázakhoz.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Mi ez, valami lakatos vagy karbantartó szerszámosládikája? :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
az a menetmetszõ vajh minek??? :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.344 hozzászólás
ezt elfogadnám: Feltöltött kép

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Szaisztok,

Csapágyboltot tudna nekem ajánlani valaki a Moszkva tér - Margit-híd - Nyugati környékén?

kösz

zsolesz777

zsolesz777

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

nekem van kettõ felesleges,az R7-bõl jött ki.Az új Specko vázból viszont a szervíz sem bírta kivenni,úgyhogy én meg sem próbáltam.Szerintem roncsolás nélkül nem jönne ki.

Köszi Dózer!

Juby is felajánlotta, már írtam neki vissza, hogy ok.ha azok nem jók mocsok módon kihasználnám te jóindulatodat is...köszi mindenkinek!!!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
nekem van kettõ felesleges,az R7-bõl jött ki.Az új Specko vázból viszont a szervíz sem bírta kivenni,úgyhogy én meg sem próbáltam.Szerintem roncsolás nélkül nem jönne ki.

zsolesz777

zsolesz777

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

Sziasztok!
V-fék tüskéket kellene kivennem a régi villából, de nem akarnak kijönni.be van gyógyulva és nem kicsit.adtam neki wd40et, de nem történt semmi.a kilences kulcs (elvile az kell hozzá) elforog rajta a nyolcas meg nem megy rá...valakinek van ötlete vagy tuti módszere?

Na szóval sikerült letörni...:)Ugyhogy ha van valakinekegy pár fölösleges m8as v-fék tüskéje én vevõ lennék rá, mert kicsiny városunk bringaboltjai nem tobzódnak eme alkatrészben...néztem hirdetésekben, de csak titán van 3000/pár...
valaki pls...
köszi a válaszokat!!!!

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Sziasztok!
V-fék tüskéket kellene kivennem a régi villából, de nem akarnak kijönni.be van gyógyulva és nem kicsit.adtam neki wd40et, de nem történt semmi.a kilences kulcs (elvile az kell hozzá) elforog rajta a nyolcas meg nem megy rá...valakinek van ötlete vagy tuti módszere?

Szia.
Ilyen nekem is volt már a barátnõm vázával, wd-40 az jó. Hagy állni, lazulni és igen valami jó erõs fogóval fogj rá, esetleg tegyél a tüskére rongyot és akkor nehezebben forog el rajta a fogó. Birkózni kell vele, lábad közé veszed a vázat, oszt nosza!
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

8-as kulcs+ reszelõ

Más megoldás nemigen van...bár egy jó 10"csõfogó csodákra képes:D
(Én egy knipex zégergyûrûfogót reszeltem le mert nagy volt a 10-es gyûrûhöz)

"just chillin killin"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Sziasztok!

8-as kulcs+ reszelõ
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsolesz777

zsolesz777

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Sziasztok!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Odaadnám neki a hope agyat, amit Dagi vett.Azt karatéjozhatná!:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Karate:scared:

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

azért gondoltam mert így ránézésre szép kidolgozásuk van....marokszerszám kellene

van mist egy sokéves B+, érdekes módom semmi se van rajta elnyalódva, csak a mûanyag oldala a csavarnál ár meg van repedve, így kicsit lötyög, meg rozsdás is már itt-ott, ezért gondoltam h úlítok valamit, CB hamar nyalóik ugy hallottam ami egy ~6ezres kéziszerszámtól sztem elfogadhatatlan....

Kaptam valamelyik bükk maratonon egy trinity-t egy szerelõtõl, azóta megvan, mûhelyben kiegészítõ szerszám, néha kalapálok is vele egy kicsit.......És hibátlan!Nem is rozsdás, a sok retkes bicajtól kapja a kenést.....
Nem mindig s.ar ami barna, nem minden s.zar barna.........:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
azért gondoltam mert így ránézésre szép kidolgozásuk van....marokszerszám kellene

van mist egy sokéves B+, érdekes módom semmi se van rajta elnyalódva, csak a mûanyag oldala a csavarnál ár meg van repedve, így kicsit lötyög, meg rozsdás is már itt-ott, ezért gondoltam h úlítok valamit, CB hamar nyalóik ugy hallottam ami egy ~6ezres kéziszerszámtól sztem elfogadhatatlan....