Érdeklõdöm, hogy a "Shimano TL-FC32" Hollowtech II típusú középcsapágyak be és kiszerelésére szolgáló szerszám kompatibilis a Truvativ, FSA RaceFace és más külsõcsapágyas rendszerekhez?

igen. meg gondolom amíg fent van úgysem lehet újraperselyeztetni. kérdés, hogy ha ilyen jó minõségû volt akkor megéri-e és nem lenne esetleg jobb egy minõségibb kar.
csak olyasmire gondoltam, mint mas agyaknal, hogy atkenem a kalapacsokat is a metabonddal, ha mar tesztelek - de ha ennyire korulmenyes, akkor nem nyulok hozza, mert amugy semmi baja. ha vmi beszarik az agyban, akkor kuka... ugysem illik a bringa szinvonalahoz.
koszi a segitseget.
Üdv!
Mit lehet tenni ha a hajtókarlehúzó nem a hajtókart húzta le hanem a menetet tépte ki a karból? (fakk) Perselyt esztergáltatni/ nagyobb menetet vágni? Van esetleg valami trükk?
ezt a racsnit szet lehet szedni?
valahogy igen, de alkatreszt nem hiszem hogy talalsz hozza tekintve hogy igy komplett arulja a shimano.
Nekem is volt már ilyen gondom én nagyobbra fúrattam, csináltattam bele egy perselyt, ami valahogy bele lett ragasztva/hegesztve. A persely amit kapott, az meg erõsebb is volt szóval aztán nem lett ilyen gondom.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nekem lóg egy kötél a plafonról a garázsban, a végén egy hurokkal amit beakasztok a nyereg alá. Egy kicsit inog, de mindent meg lehet csinálni így. Persze nagyüzemi szerelésre nem jó, de a sajáthoz tök elég...