Ciao!
Pár fotó a paripáról:
www.kivisite.hu/henger
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Retro - régi idõk bicaja
Indította
zOrg
, 2003. február 25. 13:57
Írta 2005. október 20. - 18:28

Írta 2005. október 16. - 20:14

Akkor helló, immár én is on tagnak mondhatom magam!
Új bicajom már az usában is nagykorúnak számít, ám remekül leplezi hamvas külsejével, mintha a múlt szezonban gördült volna ki a mûhelybõl.
Képek hiányában, érjétek be a száraz adatokkal:
Schauff muffolt crmo váz, villa
Cinelli kormány, kszár
Mavic Monthlery Route felniken Wolber Nou Pro szingók
Ezenkívül minden 105-ös!
Komplett tömeg, ahogy mérni tudtam: 10,04kg.
Új bicajom már az usában is nagykorúnak számít, ám remekül leplezi hamvas külsejével, mintha a múlt szezonban gördült volna ki a mûhelybõl.
Képek hiányában, érjétek be a száraz adatokkal:
Schauff muffolt crmo váz, villa
Cinelli kormány, kszár
Mavic Monthlery Route felniken Wolber Nou Pro szingók
Ezenkívül minden 105-ös!
Komplett tömeg, ahogy mérni tudtam: 10,04kg.
Írta 2005. október 04. - 15:31

back to the old school!!!!
http://memory.loc.go...varsmp/0836.mpg
Hétvégén a milenáris pályán verseny és régi bicayok kiállítás!! Yertek!!!
bõvebben a megmozdulás témánál a Millenáris verseny...topicban.
http://memory.loc.go...varsmp/0836.mpg
Hétvégén a milenáris pályán verseny és régi bicayok kiállítás!! Yertek!!!
bõvebben a megmozdulás témánál a Millenáris verseny...topicban.
Írta 2005. október 04. - 15:14

Bocs, ellírtam!
Billike,
montiméretben találtam: Schwalbe Returner
Fehér oldalfal, inkább városi mintázat.
Ahogy ismerem a típusokat, van fehér oldalfalú, city gumma, meg fekete, esetleg (nem fehér) csíkkal rendelkezõ terepgumma. Ettõl még lehet, de neten sem láttam még.
Mekkora kerékre kell?
Semmi baj!

26 colos felnire... a szélességet nem tudom.. régi Hauser Galaxi bicom van... de már mindent lecseréltem rajta szal már csak a váz eredeti...

Írta 2005. október 04. - 10:18

Bocs, ellírtam!
Billike,
Ahogy ismerem a típusokat, van fehér oldalfalú, city gumma, meg fekete, esetleg (nem fehér) csíkkal rendelkezõ terepgumma. Ettõl még lehet, de neten sem láttam még.
Mekkora kerékre kell?
Billike,
Mekkora kerékre kell?
Írta 2005. október 03. - 20:28

a festét nem a legjobb megoldás szvsz.
a speciális üzletben kapható dolgot, meg amelyik boltos mondta.........
szóval probálkozz másik kerékpáros boltban.
a speciális üzletben kapható dolgot, meg amelyik boltos mondta.........
szóval probálkozz másik kerékpáros boltban.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. október 03. - 18:49

Írta 2005. október 03. - 18:47

Bilike, kerékpárboltban kerestél már?
2db L van a nevemben;) Igen kerestem és azzal küldtek el hogy ezt csak speciális üzletekben kapható...
Írta 2005. október 03. - 10:13

Írta 2005. október 01. - 20:56

Nem tudjátok hol lehet kapni olyan külsõt amin van egy fehét csík körbe az oldalán... És az ára is érdekelne! terep biajra kéne. Szal legyenek rajta bügykök amik megtapadnak a földbe!!! Elõre is köszi!
Írta 2005. szeptember 26. - 11:03

Bocs a topic kihuzásért
A Cinelli kupaksapka gyüytemény már kezd alakulni:)
Többi kép a barátnõm herculesérõl ::
http://kep.tar.hu/yv...3558/16241954#2
Amugy Sachs Rival szett van a bicon és telyesen uy okm-es!
Saynos csak eddig mert barátnõm telyesen odavan érte és..hát had fusson a gép:)
Írta 2005. szeptember 26. - 10:44

Nekem ilyen nyeregcsõ összehúzó csavarra lenne szükségem!
Nincs valakinek ilyen? Nem tudjátok hol lehet kapni?
Nincs valakinek ilyen? Nem tudjátok hol lehet kapni?

Írta 2005. szeptember 18. - 04:31

nem ,csak tomlos,
ha erdekel kuldok kepeket,(nem eladasra gondolok,csak ugy velenyre vagyok kivancsi)
ha erdekel kuldok kepeket,(nem eladasra gondolok,csak ugy velenyre vagyok kivancsi)
Írta 2005. szeptember 17. - 19:13

Írta 2005. szeptember 17. - 07:42

(meg egy tudatlan),most tettem szert egy orszaguti bianchi ra,ugy a 80 as evek elejerol,suntour cucc,a vaz(cro mo) szep allapotban,de a tobbit renbe kellene tenni,csak kivancsi vagyok mennyit erhet(gondolom nem sokat)
Írta 2005. szeptember 16. - 11:49

Még valami, bár nem biztos, hogy retro téma: egy bizonyos MARWI márkáról hallot már valaki. Neten csak pedálokról esik szó ilyen néz alatt, én pedig egy ip. csapágyas elsõagyra gondolok!
Tud valaki segíteni?
Tud valaki segíteni?
Írta 2005. szeptember 15. - 00:43

én szerintem oyan áron mint white indutries ,Hügi,Ringlé stb. agyak...
na persze elsõ vagy hátsó meg atipusilag milyen, mert volt belõle viszonylag olcsobb valtozat is.
de kérdezd meg shenkee-t.
Õ szereti az iyesmit.
na persze elsõ vagy hátsó meg atipusilag milyen, mert volt belõle viszonylag olcsobb valtozat is.
de kérdezd meg shenkee-t.
Õ szereti az iyesmit.

Írta 2005. szeptember 14. - 19:48

Remélem nem vagyok indiszkrét, de AC (Adventure Components) elsõagyak milyen áron szoktak gazdát cserélni?
Írta 2005. szeptember 13. - 19:11

ezért is lehet a matuzéknál alkudni...
persze ugyis drága...
amugy én ezért is inkább országuti cuccost gyüytök" mert 1 20-30-40 éves o.uti ha nem volt a szabadban. akkor az még 1-2 ezer km-rel is tünhet szinte uynak...mig egy montin 1-2 ezer km igencsak látszik.
meghát anno 30 éve tényleg csak(fõleg...) a versenyzõk tekertek felsõkategoriás(akkoriban) gépekkel mig azért a 80-as 90-es évek monti lázában "ontották" az LX/XT cuccos bringákat...

persze ugyis drága...
amugy én ezért is inkább országuti cuccost gyüytök" mert 1 20-30-40 éves o.uti ha nem volt a szabadban. akkor az még 1-2 ezer km-rel is tünhet szinte uynak...mig egy montin 1-2 ezer km igencsak látszik.
meghát anno 30 éve tényleg csak(fõleg...) a versenyzõk tekertek felsõkategoriás(akkoriban) gépekkel mig azért a 80-as 90-es évek monti lázában "ontották" az LX/XT cuccos bringákat...
Írta 2005. szeptember 13. - 18:49

Na de én ezt nem értem. Igaz nem vagyok "közgarázdász", de ha nincs fizetõképes kereslet, akkor vagy leszállítom az árat, vagy hagyom a francba az egészet. Abból viszont, hogy ennyiért hirdetik a szóban forgó XC PRO cuccot, az tûnik ki, hogy adtak már el ennyiért ilyet. (!?) Vagy a második megoldás, hogy "kirakjuk ennyiért, 'oszt majd lesz valami". Én általában a boldog tudatlanok táborát szoktam gyarapítani, és amikor egy "régi" és számomra szép - nameg ismeretlen - darabot nagy pénzért kínálnak, készséggel elhiszem - pláne ha az eladó még vissza is él vele - hogy ennyit biztosan, de lehet, hogy még többet is megér.