Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Retro - régi idõk bicaja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2504 hozzászólás a témában

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
eladó? Férfi? Vázas? :) Mennyi? Hol?

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
most láttam eg yTihanyt a bicayboltban ahova yárok!!
nagyon állat volt!:))))
elég filling
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
A tihany hajlított vázas. kb.mint a schwinn cruiserek. A fecske is?

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
hali
û
a Fecskémrõl azért mayd teszek fel képet, hátha érdekel, meg legalább összehasonlíthatyuk a tihanyal.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Hú ez a Tihany k.jó, bár lát6óan karambolos:(... a fellelt állapotához képest, mennyiben változott mára? (értsd: felújítottad?)

Nem tudom mi lehet vele, nem az enyém. Az utcán csíptem el aztán elkértem a címet és másnap mentem fotózni. A tulaj nem akarja eladni.
Légyszíves percen belül használd az Feltöltött kép gombot és akkor nem kell három egymást követõ üzenetet olvasni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
...és azért is ez a nagy Tihany pöri, mert lomtalanításon találtam egy nõi tihany vázat (eredeti festés nyomokban megvan-klasszik bordó/fehér aranycsíkos...), ezt a páromnak akarom megcsinálni és hát akkor nekem is kellene egy hozzáillõ darab:)

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás

Szia! Nekem is van Tihany vázam, persze nem eladó. Valahon van eredeti típuslapom, és egy haverom lefotózott egy eredeti állapotú darabot. Majd feltöltöm a galériába. Még az arany csíkozás is látszik, de vannak rajta típusidegen alkatrészek. Restaurálnád vagy custom bringa lenne?

Hú ez a Tihany k.jó, bár lát6óan karambolos:(... a fellelt állapotához képest, mennyiben változott mára? (értsd: felújítottad?)

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás

Szia! Nekem is van Tihany vázam, persze nem eladó. Valahon van eredeti típuslapom, és egy haverom lefotózott egy eredeti állapotú darabot. Majd feltöltöm a galériába. Még az arany csíkozás is látszik, de vannak rajta típusidegen alkatrészek. Restaurálnád vagy custom bringa lenne?

Heló!
Custom lenne.... tulajdonképpen egy cruiser/trekking hibridet szeretnék gyártani belõle, de úgy, hogy az eredeti festést és bizonyos alaktrészeket megtartani - vagy restaurálni - rajta (kormány, bõrülés) a többit pedíg "modernbõl" pótolni...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

mert 1 kb. 3 évet használt 1998as SIDrõl van szó, ami állítólag évente volt szervízben.

Jól hangzik, de ha biztosra akarsz menni akkor kapjátok szét. Hivatalosan akár néhány hetenként is szét kellene szedni. A karbantartás jó, de attól még szét lehet ütni. Én is három évesen vettem és én szedtem szét elõször. Tiszta, gyári zsír volt benne.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
mert 1 kb. 3 évet használt 1998as SIDrõl van szó, ami állítólag évente volt szervízben.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Szerinted mire figyelyek ha az 1998as SIDet venném?

Gyári adat 63 mm, de a zégergyûrû átrakásával lehet variálni. A geometriára nem veszélyes, csak kicsit sportosabb lesz a gép, jobban mozog a szûk ösvényeken, lefelé figyelni kell. Néhány nap után nem is érzed az eltérést. Típushiba, hogy idõvel a patronos csillapítás elengedheti az olajat. A dugattyút megkoptathatja egy távtartó, emiatt kicsit kotyoghat. Amúgy alig van benne valami, szóval nem sok a hibalehetõség.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
Cruxos

az 1998as SID ugye 60mm-et mozgott csak?
és amugy ha eg ymai vázba rakom akkor nm rontya el a szögeket, ugyértem a mai vázak a 80mm környékieke készültek...
A tied akkor még yo állapotban volt ugye?
Szerinted mire figyelyek ha az 1998as SIDet venném?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

...keresek Csepel Tihany férfivázat... ha tud valaki szóljon máá...:)
jidaki@basedonbass.hu

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
heloo

jidaki
Én egy Csepel Fecske vázat tudok. Aszem az olyan mint a Tihany.
ha érdekel.

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
...keresek Csepel Tihany férfivázat... ha tud valaki szóljon máá...:)
jidaki@basedonbass.hu

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Matuz: mindennel ezt csinálja, hihetetlen nagy átverések vannak az árban + nagy marketingduma. Hogy ilyen szuper váz, meg olyan, aztán 20-25 évesek, amit fillérekért szerez be, aztán eladja 100-sáért. Hasonló régi gépeket, vázakat a feléért lehet megvenni mástól. Néhány régi alkatrészért érdemes csak benézni hozzá.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tam szert tett egy ilyenre. ingyen termeszetesen. az elasztomerek kisse elvesztettek mar a rugalmassagukat, szal kb 3 centit mozog [alapbol se lenne tobb 5-6nal] de nincs torve, repedve, es egesz szep allapotban van ugy altalaban.

Feltöltött kép

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Szasztok.

Tegnap felhívtam a matuzékat, mert tettszett az alpinestars bringa a honlapjukon.

Kérdem mennyi-é adják.
Mondja a pali nincs oda írva?
Mondom nincs, csak annyi hívj.

Erre mondja 80 ezer.

Elkezdtem röhögni erre levitte 60 ezerre.

Nos az üzlet nem jött létre.

Ezzel csak azt akartam leírni, hogy az üzletpolitikájuk nem versenyképes.

Hû de finoman fogalmaztam.

No tudjátok olyan pajeszos.

Sziasztok .

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Teljes szájt-tükrözésem van a kezdetektõl, ha kell - de szerintem kompletten feltolom a letöltések alá.
"In idem flumen bis non descendimus"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szeep!

csak kar hogy ez a sz.r gep lefagy a nagymeretu pdf-ektol. De majd megnezegetem oket a sajatomon...

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F