Hali, üdv mindenkinek, még új vagyok itt.
Egy kérdésem lenne a hozzáértõktõl.
Haverom felkínálta nekem, hogy vegyem meg ha kell, az általam '95-ben vásárolt Blackwood STX-es bringámat, amit eladtam neki még 6 éve, azóta lényegében nem használták, csak állt a garázsban, azelõtt meg én se gyilkoltam le nagyon.
Rakott rá Deore LX fékeket, még a régi, V fék elõtti fajtából (nem tudom a szaknevét), a többi dolog meg a gyári STX rajta.
Szerintetek megér egy ilyen bringa 30 ezret? Ha tönkre megy rajta valami, azt még lehet pótolni, vagy macerás? (tehát pl. egy akkori vázra lehet V féket tenni, ha tönkremegy ez a régebbi típusú? Vagy ha tönkremegy a hátsó váltó, csak azt ki lehet cserélni egy újra, vagy az egész rendszert kell?)
(azért gondolkodtam el a dolgon, mert a '91-es õs Montim még mindíg szép állapotban van, jól bírja a strapát, egy másik haverom Woodlands-e minden változtatás nélkül megy '91-óta, unokatesóm Schwinn Csepel Metroja pedig '90-óta egyben van még, egy másik haveromnak meg a '92-es XTR-es Wheelerje, amivel versenyzett is, még ma is menne, ha használná.)
A tanácsokat elõre is köszi!