Guminál elengedném a helyedben a retró vonalat, az a smoke-dart rendesen túlárazott. Ugyanezért a hajtogatóshoz sem érdemes ragaszkodni, és így a 6000 ezres belsőhöz sem.
Amit jó szívvel javaslok, a schwalbenak az átkeresztelt drótosai: ezek egy az egyben a régebbi pro minták: a tough tom egy korábbi nobby nic például. Sokan szeretik a black jack-et is.
ezek mind-mind sokkal nagyobb tudású külsők a dart-smoke párosnál.
Úgy volt a matek, hogy elsőnek nagy kockaminta jó oldalmintával, hátra kisebb, sűrűbb, vagy középen kissé összeérős, ez érdemben nem lassítja a haladást, és kanyarodni, illetve fékezni is tudsz. (A dart erre nem alkalmas, ahogy az a decás michelin is istenkísértés előre, szerintem.)
A ballonosság is lehet gond, hátra maximum 2,1-es, előre merevhez esetleg beférhet a 2,25, ezt majd meglátod.
Rákérdeztem a sógornál a zsiráfra, kihalt, de azt a tippet adta, hogy az alin vannak ilyen billenős fékerőnövelő verziók, azok eléggé használhatók, ha nem akarsz a fékváltó miatt V-féket.
A telót szerintem ne akard karbantartani, időpocséklás, majd lősz egy rendes villát bele. Szólok, ha látok valami szépet, ami nincs kokainárban.
Remélem lesz fotósorozat az új szerzeményről! És nagyon örülök hogy elszántad magad végre.