Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Retro - régi idõk bicaja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2508 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

link=board=5;threadid=3870;start=0#92898 date=1046175686]
Mit csináljon az a bûnös, aki tud eladó AMP paralelogramma villát? ::)

????????? Hol? Mikor? Mennyi? Miért? Jöhet privátba is.

Yasec vázra Crankenstein hajtókar, és White Linear Pull hátsóváltó illik, Pace RC villával és Thomson Elite stucnivel.... Meg egy pár Chris King agy...

Nahhh, pontosan így gondolom én is. Ezért nem a közeljövõ prodzsektje a Yasec-gépem elkészítése. Báááár... a váz megrendelésén erõsen gondolkodom...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
A márciusi magazinban lesz egy Klein Mantra Race. Na; az õ gazdája Batyki Peti (tel.szám a magban lesz). Neki "lóg" a falon egy 1934-es, rudazatos fékekkel, agyváltóval(!!!) ellátott kerékpárja. Ha jól emlékszem a felni és a gumik nem eredetiek. Szerintem érdeklõdj nála: baromi készséges és jó ismeretségei vannak - meg bicajboltja.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Mit csináljon az a bûnös, aki tud eladó AMP paralelogramma villát? ::)

Yasec vázra Crankenstein hajtókar, és White Linear Pull hátsóváltó illik, Pace RC villával és Thomson Elite stucnivel.... Meg egy pár Chris King agy...

pitzu

pitzu

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Ez a régi idõk bicaja?Néhány éves vázak és alkatrészek...
Már régebben is irogattam valahova ide a fórumba,restaurálás végett, de senki nem tudott értelmeset mondani.
Van nekünk egy kb. 80 éves Steyr Waffenrad-unk. Mûködõképes, csak lifeg egy kicsit a hajtókarja, a kerekei sem eredetiek már. Az esztétiaki állopotán is jó lenne javítani.
Hogyan kéne hozzáfogni? Lehet-e korabeli (vagy olyan) alkatrészeket kapni? Egyáltalán érdemes?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Sztem 98-99-es Pyxis nem klasszikus geometria...

Oké-oké-oké (by Leo Getz): nem klasszikust akartam írni, hanem HAGYOMÁNYOS geometriát.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Tudom, h. nem elég retro; szvsz. akkor is minden idõk legjobb Magellan-váza volt - és az egyik személyes kedvencem.

Lehet, hogy csak egy merevvillás gép épül majd belõle; nem tudom még. Még csak örülök. Nagyon.
Yasec sem retró, viszont egy ilyen top cro-mo Yasec vázzal határozottan izgalmas párosítás lenne. Ha teló lesz, akkor csakis Manitou - mivel korabeli AMP villákat lehetetlen szerezni...

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Sztem 98-99-es Pyxis nem klasszikus geometria...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
zOrg

Szeretném, ha ....... (és itt most nagyon csúnya szavakat írtam volna) :)
Mekkora mákos állat vagy Te! ;D
A cro-mo Pyxis nem elég retro, egy ilyen szetthez egy '92-es Stumpjumper kell. És egy Mach 2

Amúgy meg retro topic hajrá, én is szeretem az ilyen cuccokat.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Úgy látom, kellõ érdeklõdés van - ugyan egyenlõre a Meghajtás-topikban -, tehát ide lehet nyomatni mindent, ami retró: kerékpárok, vázak, alkatrészek, etc.

Hosszas tárgyalások után sikerült hiánytalanul visszaszereznem 5 évvel ezelõtt eladott, komplett (és azóta is szatyorban pihent...) legelsõ szériás XTR szettem (900-as sorozat).

Kellene egy cro-mo váz...
Lehet, hogy barátnõm kap egy szép-új vázat, az Õ Ritchey Nitanium csöves Magellan Pyxis Team vázát pedig elkobzom... ;D
Az még olyan igazi, klasszikus geometria.

Ha pedig semmi, akkor nincs más hátra: Yasec 8)