Tudom, h. nem elég retro; szvsz. akkor is minden idõk legjobb Magellan-váza volt - és az egyik személyes kedvencem.
Lehet, hogy csak egy merevvillás gép épül majd belõle; nem tudom még. Még csak örülök. Nagyon.
Yasec sem retró, viszont egy ilyen top cro-mo Yasec vázzal határozottan izgalmas párosítás lenne. Ha teló lesz, akkor csakis Manitou - mivel korabeli AMP villákat lehetetlen szerezni...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Retro - régi idõk bicaja
Indította
zOrg
, 2003. február 25. 13:57
Írta 2003. február 25. - 14:08

Írta 2003. február 25. - 14:04

Írta 2003. február 25. - 14:00

zOrg
Szeretném, ha ....... (és itt most nagyon csúnya szavakat írtam volna)
Mekkora mákos állat vagy Te! ;D
A cro-mo Pyxis nem elég retro, egy ilyen szetthez egy '92-es Stumpjumper kell. És egy Mach 2
Amúgy meg retro topic hajrá, én is szeretem az ilyen cuccokat.
Szeretném, ha ....... (és itt most nagyon csúnya szavakat írtam volna)

Mekkora mákos állat vagy Te! ;D
A cro-mo Pyxis nem elég retro, egy ilyen szetthez egy '92-es Stumpjumper kell. És egy Mach 2
Amúgy meg retro topic hajrá, én is szeretem az ilyen cuccokat.
Írta 2003. február 25. - 13:57

Úgy látom, kellõ érdeklõdés van - ugyan egyenlõre a Meghajtás-topikban -, tehát ide lehet nyomatni mindent, ami retró: kerékpárok, vázak, alkatrészek, etc.
Hosszas tárgyalások után sikerült hiánytalanul visszaszereznem 5 évvel ezelõtt eladott, komplett (és azóta is szatyorban pihent...) legelsõ szériás XTR szettem (900-as sorozat).
Kellene egy cro-mo váz...
Lehet, hogy barátnõm kap egy szép-új vázat, az Õ Ritchey Nitanium csöves Magellan Pyxis Team vázát pedig elkobzom... ;D
Az még olyan igazi, klasszikus geometria.
Ha pedig semmi, akkor nincs más hátra: Yasec 8)
Hosszas tárgyalások után sikerült hiánytalanul visszaszereznem 5 évvel ezelõtt eladott, komplett (és azóta is szatyorban pihent...) legelsõ szériás XTR szettem (900-as sorozat).
Kellene egy cro-mo váz...
Lehet, hogy barátnõm kap egy szép-új vázat, az Õ Ritchey Nitanium csöves Magellan Pyxis Team vázát pedig elkobzom... ;D
Az még olyan igazi, klasszikus geometria.
Ha pedig semmi, akkor nincs más hátra: Yasec 8)