Talpfa!
Hogy hívják a kék szépséget? Egy pár mondatot írnál róla?
Szia,
1993-as BCA (Bicycle Corporation Of America) gyártmányú Rocky 300 eclipse kerékpár.
A váza Tange DB? csöves, a villája meg 4130 CR-MO.
OS monostay támvilla, felül vezetett bovdenezés, két kulacstartó számára van hely, 1 colos menetes villa, 26.2 nyeregcső és gyönyörű szép tartós! festése van. ![]()
Gyárilag full Shimano Altus C10 -el volt szerelve.
Úgy tudom ezt a márkát mindössze 1 évig forgalmazták Magyarországon, magáról a cégről nem sokat tudok.
Használtam vateráztam kb.10 évvel ezelőtt, korához képest jó állapotban volt, legalább is a váz, mert hogy nekem ez volt a lényeg.
Ráadásul akkoriban ez volt a BCA csúcskategóriás acél váza.
Gyerekkoromban 8. osztályos ballagásomra kaptam az első MTB-et, egy BCA Rocky kerékpár személyében.
Ahhoz kaptam egy BCA katalógust is és abban láttam meg először a Ravine 300 és 200 eclipse montikat.
Ugyan ezzel a vázzal Shimano Exage LT és Shimano Altus A10-el voltak szerelve, Ritchey Z Max gumikkal.
Akkoriban ezek a bicók elérhetetlenül drágák voltak számunkra, többek kerültek, mint apám 1300 Zsigulija. ![]()
Szóval ez egy gyerekkori álmom volt. Emlékszem feküdtem az ágyban és rongyosra nézegettem a katalógust, ahol ez a két kerékpár volt.
Természetesen a katalógus is megvan.![]()

Sign In
Create Account

Back to top