Jelentkezz be Regisztrálj

Retro - régi idõk bicaja
Írta 2021. április 05. - 23:51

Írta 2021. április 05. - 08:36

Írta 2021. március 19. - 22:37

Rendes vagy, hogy gondoltál rám, de nem igazán tetszik, ez a típus. Annak ellenére, hogy ez egy kultikus stucni retro körökben.
Jobban szeretem, a levehető előlapos kivitelt és azokat a típusokat amelyeken nincsen varrat.
Ha lecserélném a Ritchey-t, csak és kizárólag arra a Race Face típusra, amit lentebb osztottam meg.
Írta 2021. március 12. - 18:53

Köszönöm, de már sikerült szereznem, igaz nem Ritchey-t.
"Rece-fice"
A kormányt még az új Avid fékek előtt sikerült.., a kép is akkor készült.
olyan szep ez a bringa, jobban sajnalnam tekeres kozben, hogy vmi baja lesz, mint az uj dragat... ezen mar nehezebb potolni eztazt. foleg, ha sok idot aldoztal a dolgok beszerzesere.
Írta 2021. március 08. - 14:25

Sokáig a Lurdy házban dolgoztam. A 2000-es évek elején sokat jártam le az X-factoryba nézelődni.
Azon a fa szerű pódiumon fent vagy micsodán volt a sarokban egy üveg vitrin, teli volt Race Face cuccokkal is, ott csorgattam a nyálam.
Akkor már nem rejtem véka alá, mit szeretnék még látni a Konamon. Legalább is megnézném, hogy néz ki rajta?!
Hátha valakinek van ilyen elfekvőben, ki tudja?
Ilyet szeretnék 5 fokos emelkedés, 110mm hossz, természetesen ebben a színben.
talpfa módosította - 2021. március 08. - 14:27
Írta 2021. március 08. - 14:05

Ez a bicaj olyan, mintha visszaugranék az időben a KIss János altábornagy utcai Hajduba nézelődni. Csak gratulálni tudok, gyönyörűek a részletek (is).
Köszönöm.
Milyen jó kis bolt volt az! Ott vettem meg a cruxhoz az Avid fékeket és a fékkarokat.
Sőt Kore stucnit, Marin kormányt és az SDG Ventura comp ülést is, amit egy 98-as Konaról bontottak le.
(Ez utóbbi hármat már régen eladtam, de az Avid fékek most is a cruxon vannak.)
Írta 2021. március 08. - 13:17

"Rece-fice"
Ez a bicaj olyan, mintha visszaugranék az időben a KIss János altábornagy utcai Hajduba nézelődni. Csak gratulálni tudok, gyönyörűek a részletek (is).
Rabbit módosította - 2021. március 08. - 13:18
- talpfa kedveli ezt
Írta 2021. március 08. - 12:58

jé, ilyen kormányom nekem is volt.
.
Akkor olyan rossz kormány ez nem lehet.
- Kisherceg kedveli ezt
Írta 2021. március 08. - 08:52

Ohh, akkor megvan a ritchey kormany is? Pedig keszultem egy fotoval egyrol. Igaz, nem Comp, hanem Pro.
"Rece-fice"
- Kisherceg, Rabbit, arn és 1 további fórumtag kedveli ezt
Írta 2021. március 08. - 00:24

Írta 2021. március 07. - 23:30

Írta 2021. március 07. - 20:45

Az a kis mini gumiharang a zacskóban? Olyat tudok adni Bp-en ha kéri valaki. (no posta) 1-2 db biztosan van még a dobozban. Nem tudtam hogy az értékes dolog. (na jó, retró hívőknek biztosan)
Ha pontosan ugyan ez a kis gumiharang, akkor én kérem szépen. Privátban megbeszélhetnénk a részleteket.
(Basszus mennyit kerestem ezt a kis vackot idehaza.)
Írta 2021. március 07. - 19:15

És a gumiharang is eredeti Avid overcoat (ez az utolsó generáció).
Külön rendeltem, mert hogy a dobozba nem ezt adták, hanem a régebbi felirat nélküli fékpipákat, meg az alap porvédő gumit..
Az a kis mini gumiharang a zacskóban? Olyat tudok adni Bp-en ha kéri valaki. (no posta) 1-2 db biztosan van még a dobozban. Nem tudtam hogy az értékes dolog. (na jó, retró hívőknek biztosan)
Írta 2021. március 07. - 13:13

példaértékű a mindenre kiterjedő figyelem, melynek köszönhetően a fékpipa felirata is jól olvasható irányba van forgatva.
Észrevetted. Köszönöm.
Ez nálam már orvosi eset!
És a gumiharang is eredeti Avid overcoat (ez az utolsó generáció).
Külön rendeltem, mert hogy a dobozba nem ezt adták, hanem a régebbi felirat nélküli fékpipákat, meg az alap porvédő gumit..
Plusz mentek rá az Avid Rim Wrangler 2 cserélhetős fékbetétek. (Az Avid Arch Rival 40-hez csak alap fékbetét járt, az Arch Rival 50-hez adták az RW2 fékpofákat.)
A cruxra meg az Avid logós gumiharangot tettem, természetesen Avid logós fékpipával.
Ezekre a kis apró részletekre "gerjedek". Pici felirat itt-ott, márkajelzés...bla-bla. Nekem ez fontos.
Ja és akkor még nem is mertem megmutatni az új kormányom.
Ha még nem unalmas, akkor mutizom azt is.
Addig is itt a dobozos fék...
talpfa módosította - 2021. március 07. - 13:23
Írta 2021. március 06. - 18:48

Látom csak én frissítem ezt a topicot.
Most a fékeken volt a sor, lecseréltem a régi Avid SD3 -at egy még régebbi Avid Arch Rival 40-re.
Egy zsír új dobozos példányt sikerült venni, régi álmom volt ez is.
Kishercegnek, ha kérdezné: még nem, nem mentem vele, a szerelés utáni állapotot tükrözi a fotó.
talpfa módosította - 2021. március 06. - 18:49
- Kisherceg kedveli ezt
Írta 2021. január 26. - 15:33