Nem olcsó, de legalább jó
Legalább is a Kona Caldera váz 1999-ből, mountain goat vázpapuccsal és ha jó látom 18-as méret.
Ritka erre felé mostanság.
Erről a moutain goat papucsról szívesen venném, ha írnál pár szót.
Legalább is a Kona Caldera váz 1999-ből, mountain goat vázpapuccsal és ha jó látom 18-as méret.
Erről a moutain goat papucsról szívesen venném, ha írnál pár szót.
https://www.jofogas....b_118111805.htm
Köszönöm a hasznos infókat.Ha látok valamit apróban kikérem a véleményeteket.
Ezt néztem ki. https://www.jofogas....r_117752000.htm
Ez sokkal szebb, mint amiket én ajánlottam, egy szavazat erre! (Az árat nem néztem, te tudod mennyit szánsz rá.)
Köszönöm a hasznos infókat.Ha látok valamit apróban kikérem a véleményeteket.
Ezt néztem ki. https://www.jofogas....r_117752000.htm
Régi vágyam egy össztelós retró mtb,ehhez kérném a segítségeteket.
1995-2003 között gyártott bicaj márkák közül mely márkák ajánlottak amik egyszerűen szervízelhetőek?Gondolok itt a tag környékén lévő alkatrészek (persely,csapágy) beszerezhetőségére.
Tatán a Hajdú Csabinál (tóparti kerékpárbolt) még lehet megvan a régi kikapu vázam (2-3 éve még megvolt). 2004 vagy 2005 ös ugyan de műszakilag tök ugyanaz mint a megelöző pár évben, 165 ös tag kell bele.
Igazi hobbi mtb lenne v-fékkel és nem levegős taggal,évente pár alkalommal használva.A lényeg az egyszerű szervízelhetőség lenne (ne kelljen a tengerentúlról alkatrész hozzá.
Felhasználás: gyenge erdei földutak
Rabbit mik azok a dolgok amikbe bele lehet tenyerelni? Rugóstag szemtáv 150mm,165mm legyen?
Ha V-fékes, az nagyon leszűkíti az időszakot is: 1998-tól van LX szinten is V-fék, 2002 után kb. minden tárcsafékes, már nem is terveztek V-fék tüskét az össztelósokra, hisz azok komoly felhasználóknak készültek, még akkor is, ha sz@rul működtek.
Ránéztem, mit kínálnak az apróban, a lentebb is linkelt GT-t helyett inkább ezt a Specit nézném meg a helyedben. Ilyet mintha láttam volna teljesen felújítva piros DX-el itt valahol egy hirdetésben kora tavasszal, talán Szentendréről. Bődületes típushibáról ennél én nem tudok, a GT LTS rendszeréről ugyanezt már nem mondanám.
https://bolha.testbi...fsr-comp-398665
Ha van egyébként konkrét jelölt, oszd meg feltétlen, van itt pár régi arc, akinek lehet információja az adott modellről, akkoriban sokat lapozgattunk német magazinokat.
Ilyen korai modellek közül én csak valami rendes, nagynevű gyártótól néznék bármit a helyedben, ilyen Pillangót, Votec-BMW-t helyből elfelejteném, ahogy mostani nagy csomagküldősök elődeit szintén. És jó, ha van esztergályos ismerősöd, az sokat segíthet a forgáspontok felújításakor.
Szerintem össztelósokból az egyik első, mai szemmel is vállalható, a Giant Maestro rendszere volt, de ezzel hazabeszélek. Néha ilyesmi is felbukkan az apróban, de ezek már mind tárcsások...
Kicsit későbbi időszak nem izgat? A 29-esek kora előtti utolsó 26-osok közt lehetne válogatni. Ha nem zavar kerékméret, egy 115-120 mm-es, Rebával szerelt bicajt mondjuk BB-7-el, akármilyen hajtással... nem lenne túl retro, viszont új dimenzót nyitna a hardtailokhoz képest, relatív olcsón.
Igazi hobbi mtb lenne v-fékkel és nem levegős taggal,évente pár alkalommal használva.A lényeg az egyszerű szervízelhetőség lenne (ne kelljen a tengerentúlról alkatrész hozzá.
Felhasználás: gyenge erdei földutak
Rabbit mik azok a dolgok amikbe bele lehet tenyerelni? Rugóstag szemtáv 150mm,165mm legyen?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
1995-2003 között gyártott bicaj márkák közül mely márkák ajánlottak amik egyszerűen szervízelhetőek?Gondolok itt a tag környékén lévő alkatrészek (persely,csapágy) beszerezhetőségére.
2000 előtt azért belelehet vállalhatatlan dolgokba tenyerelni, így, kérlek pontosíts.
Tárcsafékkel képzelted el? Milyen telóút, illetve felhasználás?
Én elsősorban a rugóstag szemtávolságára figyelnék, hogy manapság is használatos méretekkel rendelkezzen. A villát úgyis bukod, hogy sima 1 1/8-adossal kell bűvészkedned.
Rendes vagy, hogy gondoltál rám, de nem igazán tetszik, ez a típus. Annak ellenére, hogy ez egy kultikus stucni retro körökben.
Jobban szeretem, a levehető előlapos kivitelt és azokat a típusokat amelyeken nincsen varrat.
Ha lecserélném a Ritchey-t, csak és kizárólag arra a Race Face típusra, amit lentebb osztottam meg.
Köszönöm, de már sikerült szereznem, igaz nem Ritchey-t.
"Rece-fice"
A kormányt még az új Avid fékek előtt sikerült.., a kép is akkor készült.
olyan szep ez a bringa, jobban sajnalnam tekeres kozben, hogy vmi baja lesz, mint az uj dragat... ezen mar nehezebb potolni eztazt. foleg, ha sok idot aldoztal a dolgok beszerzesere.
Sokáig a Lurdy házban dolgoztam. A 2000-es évek elején sokat jártam le az X-factoryba nézelődni.
Azon a fa szerű pódiumon fent vagy micsodán volt a sarokban egy üveg vitrin, teli volt Race Face cuccokkal is, ott csorgattam a nyálam.
Akkor már nem rejtem véka alá, mit szeretnék még látni a Konamon. Legalább is megnézném, hogy néz ki rajta?!
Hátha valakinek van ilyen elfekvőben, ki tudja?
Ilyet szeretnék 5 fokos emelkedés, 110mm hossz, természetesen ebben a színben.
Edited by talpfa, 2021. March 08. - 14:27.
Ez a bicaj olyan, mintha visszaugranék az időben a KIss János altábornagy utcai Hajduba nézelődni. Csak gratulálni tudok, gyönyörűek a részletek (is).
Köszönöm.
Milyen jó kis bolt volt az! Ott vettem meg a cruxhoz az Avid fékeket és a fékkarokat.
Sőt Kore stucnit, Marin kormányt és az SDG Ventura comp ülést is, amit egy 98-as Konaról bontottak le.
(Ez utóbbi hármat már régen eladtam, de az Avid fékek most is a cruxon vannak.)
Köszönöm, de már sikerült szereznem, igaz nem Ritchey-t.
"Rece-fice"
A kormányt még az új Avid fékek előtt sikerült.., a kép is akkor készült.
Ez a bicaj olyan, mintha visszaugranék az időben a KIss János altábornagy utcai Hajduba nézelődni. Csak gratulálni tudok, gyönyörűek a részletek (is).
Edited by Rabbit, 2021. March 08. - 13:18.
jé, ilyen kormányom nekem is volt.
.
Akkor olyan rossz kormány ez nem lehet.