https://bolha.testbi...mm-elado-411458
Egy finom habos latte mindig jól esik.
talpfa módosította - 2021. szeptember 07. - 14:12
Szeretem ezeket az építgetős kis videókat van egy fajta hangulatuk.
A bringa építés mellet, speciel mindig figyelem milyen szerszámokat, kenőanyagokat...stb használnak.
Jól felszerelt kis műhelysarok, jó minőségű szerszámokkal.
Soha nem tetszettek ezek a YETI bringák, de ez a video tetszik, olyan kis retrós.
Íme:
https://www.youtube....h?v=1vK3VffUFXc
nem próbáltam, mert alapvetően rossz ötlet, hiszen a menetes villanyak nem erre van kitalálva. ...és igen, lehet, hogy a haverodnak (meg másoknak is) működik, de ettől még ne ajánlgassuk ezt, mert szimpla tákolás. ráadásul olyan helyen, ahol ha gond van, abból nagy baj is lehet.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Már próbáltad és rossz úgy?
Nem vagyok gépész, így nem tudom, mi mikor törik le, de szakműhelyben ilyet például nem csinálnak. Ez ugyanolyan, mint a "kicsit rövid" villanyak, mikor épp eléri a felső csavart a stucniban, vagy nem. Amig az ember a saját fogsorát kockáztatja, okés, de másnak ilyet nem is ajánlunk. Mert nem szakszerű.
Rabbit módosította - 2021. június 29. - 16:51
Haverom simán a meneten használja a stucnit ahead-osként. Azt mondja semmi baj vele.
Acélvázas kerékpár(trekking) ami 1" menetes villával rendelkezik,át lehet alakítani 1" ahead-ossá.
1" ahead-os kormánycsapágyat,és 1"ahead-os stucnit már találtam,de merev villát nem találok.
Jól gondolom hogy megfelelő lenne egy 1" menetes villa menet nélküli verzióban?
Acélvázas kerékpár(trekking) ami 1" menetes villával rendelkezik,át lehet alakítani 1" ahead-ossá.
1" ahead-os kormánycsapágyat,és 1"ahead-os stucnit már találtam,de merev villát nem találok.
Jól gondolom hogy megfelelő lenne egy 1" menetes villa menet nélküli verzióban?
Köszönöm!
(Néha kicsit sajnálom, hogy elajándékoztam a gyűjteményt. Egy-egy cikket jó volna újraolvasni...)
Szívesen!
98-99 tájától megvan az összes kiadott szám MBAH-ból, BikeMag-ból, Pedál-ból, és Velo-ból is, ha valamelyikből kéne bármi, szívesen fotózgatok.
@talpfa vagy valaki, aki nem volt olyan balga mint én és megvannak a régi MBAH/BikeMag újságjai:
megtennéd, hogy a 2007. májusi számban szereplő Kona Sutra tesztet fotózod nekem? köszi!
Bocs, nem vagyok egy nagy fotós, de talán a lényeg látszik: