Mit nézzek?
Másik bringát, manapság is használatos, szabványos kerékmérettel!
Mit nézzek?
A hátsóra gondolsz, amin a kerék felõl anya van?
Én úgy állnék neki, hogy csavarlazító / kóla kezelés, aztán megmelegíteném jól, hõlégfúvó, vagy gázláng, aztán akkor elvileg két fogóval már szét lehet szedni, vagy esetleg a csillagos fej felõl kitámasztani valahogy csavarhúzóval.
más: Szerintetek a sárvédõ csavarját, ami fullra be van rozsdálva, és nem férek hozzá csillag csavarhúzóval, azt hogy szedjem le ? Csavarlazítóval próbálkoztam. Lefûrészelni nem tudom a sárvédõ íve miatt. Mostmitévõlegyek ?
:lol1:Szerintetek a már említett camping bicaj váza milyen anyagból lehet ? Ahogy ma csiszoltam, mintha aluminiumot/aluminium ötvözetet láttam volna felvillanni. Lehet hogy káprázott a szemem ? Azt hittem valami sima mezei acél...
(...)
Na ezért jobb a kóla a takarítani mint meginni:D
Ettõl szinte nincs is rosszabb "élelmiszer" amit a fogra lehet vinni...
A mythbustersben (talán a discovery-n megy) tesztelték ezeket a legendákat. A kóla foszforsavat tartalmaz (megijedni persze nem kell, mert a gyomrunk meg egy "picit" erõsebb sósavat alapjáraton is:) ).
A teszt eredménye: A kóla fényesebbre suvickolta a belerakott pénzérmét, mint a tiszta foszforsav![]()
Szintén gyönyörûen vitte a rozsdát a króm lökhárítóról, volt nagy röhögés.
Szerintetek a már említett camping bicaj váza milyen anyagból lehet ? Ahogy ma csiszoltam, mintha aluminiumot/aluminium ötvözetet láttam volna felvillanni. Lehet hogy káprázott a szemem ? Azt hittem valami sima mezei acél...
Kólát rozsdaoldásra ?
Ugye most csak ugrattok ? Nem iszom többet kólát...