Eléggé hasonló Peugeot-val járok (igaz, lila) pár hónapja dolgozni, de az eleve jó állapotban volt.
A kormánycsapágyat nemrég szedtem szét és zsíroztam; sajnos nem tudom, hogy a kelyhek hogy vannak rögzítve. Mintha beleütnék (s ki is), vígyázat, réz rúddal, hogy ne sérüljön, de ilyet sosem csináltam. Addig viszont könnyen megy a lebontás. A felsõ csavart (ellenanyát) kulccsal (32-es), levesszük a ,,belsõorros alátétet'', az alatta levõ csavart kézzel, illetve, ha nem megy, óvatosan vízvez. fogóval lehet megindítani.
Amúgy _nagyon_ jó bicikli, _öröm_ vele járni. A váz Cr-Mo ötvözet, könnyû, pontos. Kicsit modernizáltam:
- a Simplex váltó helyett Shimano Altus-t tettem, meg
- új, hármas lánckereket (52-42-32, nagy hegyek közt lakom), ezelõtt viszont
- az egész ékes, elavult középagyat kicseréltem, pontosabban a tengelyt négyszögesre (ez kevésbé elavult, van alkatrész és választék is); itt méregetni kell és a lánckerék-együttestõl is függ;
- az ötös fogaskerék helyett hatost (14-24) tettem (s két alátéttel többet is). VIGYÁZAT! A francia szabadonfutó kerék (? freewheel, roue libre) más menetû, mint az újabb Shimano stb félék, nem lehet tehát ilyen újabbat rátekerni (!), elõbb az agyat is cserélni kell. Akkor meg már érdemes az egész hátsó kereket is - s egy még jobb biciklit kapsz. Ilyet - agycserét - egy másik bicikli hátsó kerekén csináltam, azóta is jól mûködik a Simano rendszerrel.
- Az alsócsõ-váltó nem biztos, hogy viszi a 6 fogaskereket, akkor azt ki kell cserélni; én egy újabb Shimano-t tettem (ez volt épp);
- persze szétszedtem minden csapágyat, kitisztítottam és zsíroztam (két kerék, középcsapágyak, kormánycsapágyak).
- Látom a tied is acélráfos; ha megtartod a kerekeket, esõben vigyázz, mert akkor szinte alig fog a fék, ezért
- Valami jó fékpofát tettem elõre (amúgy hátra is), így jobb (az én fékem szimmetrikus Mafac Racer, a tied jobb, arra könnyû modern fékpofát találni).
Épp ma küllõztem a hátsó kerék negyedét, a húzott jobboldali küllõk nagyrészét megsebezte egy szétesõen elromló hátsó váltó (röstellem, hogy [új] Shimano Tourney-t raktam oda, siettem; soha többé Tourney), és az egyik 1-2 hónappal késõbb el is tört. Az újak remélem jók újabb negyven évre. A kerék 1/2 mm-es tûrésen belül üt (még finomíthatnám) - erre jó az acél ráf; Rigida Chrolux, krómozva; ha a króm lejön, állítólag már nem jó (az enyémen sértetlen).
Az elsõ váltód mintha õsrégi Simplex lenne, az enyémen szintén régi Huret volt, viszi a három lánckereket is (kettõ volt eredetileg).
Néhai Sheldon Brown-nál sok-sok hasznos információt találtam a francia biciklik modernizálásáról.
http://www.sheldonbrown.com/velos.htmlAz enyémen sárhányók és hátsó meg elsõ csomagtartók is vannak, így meghaladja az autó funkcionalitását, rossz idõben is járok vele és a rendszeres délutáni dugókban gyorsabb (8 km-es távon).
Üdvözlettel Tamás