Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Retro - régi idõk bicaja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2504 hozzászólás a témában

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
A Sachs Quartz hajtómûrõl tudtok mondani valami infót?
Nem nagyon emlékszem erre (meg általában a Sachsra). Milyen szinvonalú alkatrész ez? Milyen lyukköre van?
Nem nagyon dobott ki semmit a gugli...

cezet

cezet

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!

Korábban ment itt az eszmecsere egy Marzo XC600-ról.
Kisherceg!
Felújítattad végül a telót?
Nekem is van egy ilyenem, kissé hányattatott sorsa lehetett szegénynek, tiszta trutyi volt, amikor hozzám került, úgyhogy biztosan szimering- és porvédõcserére szorul.
Egy helyi bringaboltos srác azt mondta a hazai forgalmazónál minden megoldható, de mégiscsak egy 94-es villa!
A Lock-out kérdéséhez:
A gyár web-jérõl letölthetõ a teljeskörû útmutató hozzá, ami kerek perec megírja, hogy "...a 6-os fokozatban aktiválod ezt a funkciót, amely megszûntet minden nemû csillapítást, így ideális a hegyre való felmenetelre."
Korábban XC700-at írtatok, a linkelt 1993-es bringán, meg XC400 van, lehet innen a félreértés. Ja, a rugóút 51mm. :)
Lehet, hogy szentségtörés, de én ezt lightos XC-re szeretném használni, nem vitrinben; szép, állítható, nem kotyog és nagyon olcsó volt... :D

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Szia.
Sajnos az van rajta, amúgy kivételével full 97-es xt a bringa :-(

Csak jó állapotú xt érdekelne.

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás
aha

én 737 es re emlékszem 5 karos...

yut eszembe 5 karos 56/94 microdrive Truvativ stylo 4szög(hm. kb. 1998-2000) nem érdekelne?
szivesen cserélnék valamire ha van valamid ami kelene

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Szia. Nem sajnos ennek ez a száma és az a bibi, hogy a nagytányér olyan furcsa módon van felrögzítve a középsõtányérra, de ha otthon leszek, teszek fel képet.

Ja eszembe jutott itt van kép ezt, meg is veszem szerintem, ha nem nagyon megy fel az ára.

http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

Azért köszönöm szépen.

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás

Sziasztok.

Bár olyan nagyon réginek nem nevezhetõ de ma már ritka 1997-es deore XT FCM 739-es típusszámú hajtómûvet keresnék, ha lehet 175-ös karhosszal, új vagy nagyon jó állapotban.

Ez még négyszögtengelyes 8 sebességes rendszerû.

Ha tud valaki kérem jelezze.

Köszönöm.

nem 737es?

nekem van egy karpárom
175ös
Zala megyében
a szüleimnél
ha kell akkor valamikor megoldható hogy feljöjön Budapestre.

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Sziasztok.

Bár olyan nagyon réginek nem nevezhetõ de ma már ritka 1997-es deore XT FCM 739-es típusszámú hajtómûvet keresnék, ha lehet 175-ös karhosszal, új vagy nagyon jó állapotban.

Ez még négyszögtengelyes 8 sebességes rendszerû.

Ha tud valaki kérem jelezze.

Köszönöm.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
hali! Az egyik haver takaritott a padláson és talált egy régi orosz vázat xb3ast ingyen nekem adná és na ná hogy lecsaptam rá:D A kérdés a következö milyen féket tudok reá szerkeszteni pontosabban a Tektro vagy Longus hosszú karos fékei vajon jók? Esetleg valakinek elfekvöben eredeti XB3 elsöfék jelképes összegért:D? Ja és a hajtómü csapi menete vajon kompatibilis az angol/olasz menetekkel? Egy kérdésböl lett három:) a válaszokat elöre is kösz
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
küldesd el ajánlott levélként, utánvéttel
pukis boriték,stb
400 ft körül lesz sztem

Tsipet

Tsipet

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Hali!

Megvan a valto csak van egy kis problema. Nem tudok elmenni erte Budapestre, es hat a budapesti atvetel igy elegge mission impossible. Valaki at tudna venni es elkuldeni egy videki bringasnak?
Ha esetleg megszantal kuldj egy emilt a tsipet@freemail.hu-ra.

Udv
Tsipet

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
McGywer-é, írj neki privátot.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Apróban van egy.
9-es hátsóváltón csak 1 lánckeréknyit kell szûkíteni a mozgásteret (belül, a küllõknél), mivel a 8, ill. 9 fokozatú fogassor ugyanolyan széles.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Tsipet

Tsipet

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Hali!

Keresek jo allapotu STX-RC hatsovaltot. Ha valakinek esetleg van elfekvoben/pinceben porosodik nagy oromet szerezne. (ha talalsz netan kuldj egy pivat uzenetet)

Ha egy 7-es racsnira 9 fokozatu hatsovaltot rakok fel, be lehet normalisan allitani? Gondolom a beallitocsavarokkal meg lehet adni a ket vegallast, de eleg hosszuak ahhoz hogy, ket lanckereknyi tavolsagot ne engedje mozogni?

Udv
Tsipet

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
az apró jó megoldás, vagy keresd matuzmaster-t és alkudj.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
A Sora csoporthoz van elég jó 8as választék, amikor én vettem többféle(!!!) fogkiosztással volt ugyanabban a boltban, Nem gyõztem csodálkozni...
A 8as rendszer alkatrészei beszerezhetõek. Próbáld meg a 7es rendszert, az a kihívás! :)

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás

Sziasztok a segítségetekre lenne szükségem.
Fel kellene újítani a meghajtásomat, de mivel nekem 8-as rendszerem van nem kapok hozzá láncot és fogaskoszorút.
Láncot még láttam az e-bike-on de sort nem.
Tudtok helyet ahol kapni 8-as cuccot országutihoz?

kösz a segítséget, árat is mondjatok ha tudtok...

Tegyél fel egy hírdetést az apróba!Én így szereztem régi LX cuccot,tökéletes állapotban.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Fel kellene újítani a meghajtásomat, de mivel nekem 8-as rendszerem van nem kapok hozzá láncot és fogaskoszorút.

A bájkmárketen (http://www.bikemarket.hu/) találtam Sram PG-850es sort 12-23 fogosztással (3770FT) és PC68-as láncot (4920F). Szerintem ezek jók lennének, persze, ha van raktáron. Vagy hívd fel a Bergussont. http://www.elitexpre...ex.php?m=boltok

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Próbáld meg az ebay-t ott minden beszerezhetõ olcsón csak egy kis utánajárás szükséges, vagy böngészd a bikemag piacteret, elõfordul ott is egy-egy jobb darab. Vagy kérdezd meg matuzmaster-t. (õ piszok drága)

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás

Szert tettem egy régi CoMo Specialized Hardrock Ultra bringára.....

Gratulálok ! Nagyon szép! Bicigli formája van, jobban tetszik mint a mai specik. Szeretni fogod nagyon:love1:
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

edani

edani

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás