Ehhez nem fér kétség, viszont ami ezeken a bicajokon van, az minden csak nem "jó". XDEgy jó kantifék semmivel nem rosszabb, mint egy átlagos v-fék..
Különben meggyõztetek, inkább nem szivatom magam ilyen vénségekkel.
Ehhez nem fér kétség, viszont ami ezeken a bicajokon van, az minden csak nem "jó". XDEgy jó kantifék semmivel nem rosszabb, mint egy átlagos v-fék..
Na ja, a féket, hogy kicseréld normálisra az igényel némi hegesztési tudást, meg kell szerezni hozzá ugye fékfülnek valamit, mert nem fogod tudni mire felrakni és az szopás.
Szerintem is keress egy pár évvel fiatalabbat, amin már rendes outi fék van, vagy Canti. Cantiból is lehet BBB-bõl asszem vagy Avidból szerezni már-már CX amatõr versenyre is használt szintût és az azért fog, nem csak mutat és stílusosabb is.
Helló! Ez egy kicsit rendhagyó lesz...
Édesapám megkért, hogy nézzek neki olcsón "falubiciklit". Megakadt a szemem egy régi (kb. 50 éves) Csepelen a hirdetések közt... Szívesen vennék tanácsot olyasvalakitõl, aki még ért ezekhez a vénségekhez, hogy egyáltalán érdemes-e még ilyet megvenni (reményeim szerint pl. egy hasonló árú, vagy drágább áruházi bicajnál sokkal jobb kell legyen), mire kell odafigyelni, illetve hogy az agyak, ill. a középcsapágy karbantartásáról mit kell tudni. (Pláne a kontrás hátsóagy... Mi mehet benne tönkre, lehet-e egyszerûen "házilag" karbantartani?)
Sziasztok!
Kell valakinek ajándékba egy régi '93-mas Mongoose Iboc Pro "toblerone" váz? Én kidobnám.
Róla van szó.
A fejcsõnél alul el van repedve, és olyan állapotban van, amilyenben.
Ha esetleg dísznek kell valakinek vagy valaki gyûjti nem tudom, én a legközelebbi lomtalanításkor megválok tõle.
(gondoltam rá hogy meghegesztetem aztán valami szinter, de nekem annyit nem ér)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
a gond az, hogy ha ezeket eladod alkatrészként, az még sztem mindig vékony lesz
az a judy xc , pl. max egy tizes, szvsz
ez ebben az állapotban is kuuuruva szép bicó, sztem
Azaz XT gyorszáras vmi olcsó kerékszett. Agyak biztos nem XT-k, mert több mint 20 éve kazettás, nem menetes.
Megkérdezhetem ismerõst, van-e neki éppen, ha küldesz méreteket (nyakátmérõ, kellõ hossz).
Van a bringában jó sok ezer km a váltógörgõ alapján.
A sebesség mindent megold.