Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Retro - régi idõk bicaja

- - - - -

• Please log in to reply
2504 replies to this topic

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Sztem 98-99-es Pyxis nem klasszikus geometria...

Oké-oké-oké (by Leo Getz): nem klasszikust akartam írni, hanem HAGYOMÁNYOS geometriát.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Tudom, h. nem elég retro; szvsz. akkor is minden idõk legjobb Magellan-váza volt - és az egyik személyes kedvencem.

Lehet, hogy csak egy merevvillás gép épül majd belõle; nem tudom még. Még csak örülök. Nagyon.
Yasec sem retró, viszont egy ilyen top cro-mo Yasec vázzal határozottan izgalmas párosítás lenne. Ha teló lesz, akkor csakis Manitou - mivel korabeli AMP villákat lehetetlen szerezni...

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Sztem 98-99-es Pyxis nem klasszikus geometria...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
zOrg

Szeretném, ha ....... (és itt most nagyon csúnya szavakat írtam volna) :)
Mekkora mákos állat vagy Te! ;D
A cro-mo Pyxis nem elég retro, egy ilyen szetthez egy '92-es Stumpjumper kell. És egy Mach 2

Amúgy meg retro topic hajrá, én is szeretem az ilyen cuccokat.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Úgy látom, kellõ érdeklõdés van - ugyan egyenlõre a Meghajtás-topikban -, tehát ide lehet nyomatni mindent, ami retró: kerékpárok, vázak, alkatrészek, etc.

Hosszas tárgyalások után sikerült hiánytalanul visszaszereznem 5 évvel ezelõtt eladott, komplett (és azóta is szatyorban pihent...) legelsõ szériás XTR szettem (900-as sorozat).

Kellene egy cro-mo váz...
Lehet, hogy barátnõm kap egy szép-új vázat, az Õ Ritchey Nitanium csöves Magellan Pyxis Team vázát pedig elkobzom... ;D
Az még olyan igazi, klasszikus geometria.

Ha pedig semmi, akkor nincs más hátra: Yasec 8)